Burcu Esmersoy Kimdir

Katıldığı güzellik yarışmasıyla magazin dünyasına adını duyuran Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Burcu Esmersoy Kimdir

Burcu Esmersoy Biyografisi

Küçük yaştan itibaren ablasıla birlikte babaanne ve dedesiyle yaşayan tam adıyla Kamile Burcu Esmersoy, Çerkes kökenlidir.İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nü bitirdikten sonra eğitim için Amerika’ya gitti. Ferrari’nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile 2005’te evlendi. Evliliği 2008’de son bulan Esmersoy, Sami Kresepi’yle evliliği eşiğiden döndü. Ardından 2014’te ilişki yaşadığı Başar Savur’dan da ayrıldı. 

Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda 4. oldu ve ardından Miss İnternational’a katıldı.Japonya’da yapılan törende Burcu Esmersoy, Dostluk Güzeli unvanını kazandı. İlk yıllarında sekreterlik, klip oyunculuğu ve çocuk programı sunuculuğu yapan Esmeroy, 2000’de CNN Türk’ün spor departmanına girdi. Burada editörlük, dış haber editörlüğü ve spor muhabirliği yaptı fakat en büyük başarıyı ise NTV’de yakaladı. Spor Servisi isimli programın sunuculuğuyla yıldızı parladı. 

Çeşitli dergilerde köşe yazıları yazan Burcu Esmersoy, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. 2010’da Yok Böyle Dans isimli programda yarışmacı oldu. Ayrıca Survivor Ünlüler Gönüllüler ve Popstar 2013’ü sunuculuğunu yaptı. 

Rol Aldığı Diziler

  • 2012 - Çocuklar Duymasın
  • 2011 - Dedektif Memoli

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.