Burçların İyi ve Kötü Yönleri Nelerdir?

Her burcun iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleri de vardır. Burçlara göre kişilikler hakkında daha iyi bir analiz yapmak istiyorsanız, burçların iyi ve kötü yönleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekebilir.
Burçların İyi ve Kötü Yönleri Nelerdir?

Günlük hayatımızda, insanların yapmış olduğu hareketleri burçlarından yola çıkarak yorumlamaya çalışıyoruz. Bir insanı ilk tanıdığımız anda bile, yapmış olduğu davranışlardan yola çıkarak burcunu tahmin etmeye çalışabiliriz. 

İşte analiz yapmanıza yardımcı olacak özellikler. Burçlar hakkında bu özellikleri bilirseniz karşınızdaki insanın burcunu ve size olan uyumunu daha kolay çözümleyebilirsiniz.

burclar2.jpg


Burçların İyi ve Kötü Yönleri

burclar-gelecekten-haber-verir-mi-010.jpg

Her zaman iyi şeyler önce söylendiği için öncelikle iyi yönleri söyleyip sonrasında ise kötü yönlerine değinmemiz gerekecektir. Böylelikle o burcun özelliklerini okurken ilk anda soğuyup kaçmayın.


Koç: Macera sever, atılımcı ve cesaretli olan koç burcu özgürlüğüne oldukça düşkündür. Kötü yönleri ise; bencil, kendini dünyanın merkezinde tutan, atılgan, çabuk öfkelenen, sabırsız, kavgacı ve kabadır. Aslında bu burcun iyi yönleri bile çoğu insana göre iyi değildir.


Boğa:  iyi yönleri, pratik, güvenilir, iş yaşamında uyumlu, sabırlı, iradeli ve sevecendir. Kötü yönleri ise; tembel, hoşgörüden uzak, inatçı, kinci, obur ve düşüncelerinde sabit fikirli olmasıdır.



İkizler: Uyumlu, her işe yatkın, entelektüel, mantıklı, zeki, eğlenceli, hareketli, yabancı dillere kabiliyetli ve araştırma ruhludur. Kötü yönleri ise; değişken, huzursuz, kurnaz, kararsız, iki yüzlü ve sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu olmasıdır.


Yengeç: İyi kalpli, duyarlı, sevimli, hayal dünyası gelişmiş, koruyucu, amaçları doğrultusunda yaşayan, zeki, becerikli ve iyi bir eş adayıdır. Kötü yönleri; aşırı duygusallık, fazla heyecanlı, alıngan, bir anda parlaması, kendi kendine acıyan, bağışlamaz, değişkenlik ve dağınık olması olarak sayabiliriz.


Aslan: Cömert, coşkulu, heyecanlı, geniş düşünceli, karizmatik, iyi bir konuşmacıdır. Kötü yönleri; Dogmatik, kabadayı, kendini beğenmiş, sabit fikirli, züppe, hoşgörüden yoksun, iktidar delisi gibi özellikleridir.


Başak: İyi yönleri; ayırt edici, analiz gücü yüksek, araştırmacı, düzenli titiz ve her şeyi zamanında halletmesidir. Kötü özellikleri; kuruntulu, geleneklere aşırı bağlı, zorluk çıkaran, önemsiz şeyleri kafasına takan ve detaycı olmasıdır.


Terazi: Büyüleyici, uyumlu, geçimli, duygusal, diplomatik, muhalif, arabulucu ve güzelliklere düşkün olmasıdır. Kötü yönleri ise; kararsız, kinci, havalı, lükse düşkün, flörtçü, kolay etkilenen, dedikoducu ve marka meraklısıdır.


Akrep: Amacına bağlı, sezgi gücü yüksek, anlayışlı, dayanıklı, kararlı ve güçlü olmasıdır. Kötü yönleri; kıskanç, dik kafalı, kinci, kuşkucu, inatçı, başına buyruk, acımasız ve güç peşinde koşan, saplantılı ve aşırı tutkulu olmasıdır.


Yay: İyimser, güleryüzlü, sokulgan, açık fikirli, uyumlu, felsefe ve yargı yeteneği olan, özgürlüğüne düşkün ve çok dürüst. Kötü yönleri; aşırı derecede bir şeyleri abartması, sorumsuz, dikkatsiz, çok iyimser, kaprisli ve patavatsız olmasıdır.


Oğlak: Güvenilir, kararlı, dürüst, sorumluluk sahibi, özenli ve düzen, disiplinli olmasıdır. Kötü yönleri; katı görünüşlü, kesin tavırlı, kötümser, cimri, kaba, acımasız, inatçı ve acı dilli olmasıdır.


Kova: Arkadaş canlısı, ileri görüşlü, yaratıcı ve devrimci bir ruha sahip olmasıdır. Kötü yönleri; Anlaşılmaz, dikkafalı, tuhaf, huysuz, gelenekleri önemsemeyen ve uçuk kaçık olmasıdır.


Balık: Sevimli, duygusal, duyarlı, fedakar, uyumlu, iyi kalpli, merhametli ve anlayışlı olmasıdır. Kötü yanları; dikkatsiz, her şeyden kolay etkilenen, kolay aldatan, gizliliği seven, zayıf iradeli, kararsız ve aşırı derecede alıngan olması.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum