Burçlara Göre Karakterleriniz

Burçlara inanılmalı mı, diye hep sorarız. Çevremizdeki insanları aylarına göre sıralar, ona göre bakarız aynı burç olanlar birbirine karakter olarak çok benziyor. Yani Burçlar, karakterlerimizi belirliyor. Merak edilen burçlara göre karakter analizimiz.
Burçlara Göre Karakterleriniz

 Koç Burcunun Karakteri

koç burcu

Zeki ve kolaylıkla her şeyi kavrayabilir. Organizasyon yönleri gelişmiştir ve planlı bir yaşam düşüncesine sahiptirler. Kendini düşünen, her zaman kendi için bir şeyler yapmaya çalışan oldukça hırslı bir yapıları vardır. Vurdumduymaz, sanki hiçbir şey bilmeyen yapıları olabilir ancak öyle değillerdir. Oldukça uyanık ve her şeyden haberdardırlar. Kıvrak bir zekaları vardır. Aşırı derecede kıskanç olabilirler. Sevdiğini her şeyden sakınır.


Boğa Burcunun Karakteri

boğa burcunun özelliği

Sakin ve huzurlu bir yapıları vardır. Hayatı boyunca başlarına gelecek acılara, dertlere göğüs gerecek güçlü bir duruşu vardır. Boğa burcu insanlarının aynı zamanda pratik zekaları da vardır. Güçlü ve azimlilerdir. Ekmeğini taştan çıkartırlar. Sorumluluk sahibi ve iyi bir eş olabilirler. Anılar onlar için oldukça önemlidir mesela pul koleksiyonu yapmayı çok severler. Koleksiyon merakları bir hayli fazladır. Sert görünümlü olduğuna bakmayın içinde duygusal ve kırılgan bir dünya barındırır.


İkizler Burcunun Karakteri

ikizler burcu

Dikkat çekicilerdir.  Konuşmaları oldukça güzeldir ve yüksek bir enerjiye sahiptirler. Kendisini korumak için kullandıkları yüzü çoğu zaman yanlışlıklara neden olabilmektedir. Bunun için iki yüzlü olarak da görülürler. Kendi bildiklerini okurlar. Onunla anlaşabilmek için başkası gibi değil onun gibi olmanız gerekir. Anlaşılması zor bir burçtur. Sanat alanında oldukça kendilerini geliştirmişlerdir.


Yengeç Burcunun Karakteri

yengeç burcu

Yengeç burcu duygusallıkta tavan yapmış, şefkatli ve anaç bir ruha sahiptir. Kendisinin eleştirilmesinden hiç hoşlanmaz, bu konuda hassas bir yapısı vardır. Kolay kolay kimseye güvenmez, bu nedenden dolayı herkesle bir ilişkiye başlamaz. Sert kabukları vardır ve bu kabuklarla kendini korumaya çalışır. Çoğu zaman yanlış anlaşılabilir. İyi bir şair olabilir çünkü duygularını çok yoğun yaşar. Bir yengeç insanına kendinizi inandırmak istiyorsanız bunu konuşarak anlatmalısınız, yoksa davranışlardan kolay kolay anlamaz.


Aslan Burcunun Karakteri

aslan burcu

Aslan burcu oldukça başarılı bir burçtur. Bakıldığı zaman sahne sanatçılarının çoğu bu burçta çıkıyor. Sahne kariyeri gibi bir amacınız varsa yapmayı deneyin. Dışa dönük bir yapısı vardır. Kendilerine çok güvenirler, konuşmayı severler ve taklit yetenekleri oldukça gelişmiştir. Dünyanın merkezi olmak isterler. Oldukça güçlü bir yapıya sahiptirler.


 Başak Burcunun Karakteri

başak burcu

Son derece becerikli ve pratik bir zekaya sahiptir. Başak insanın tek kusuru mükemmeliyetçi olmalarıdır. Aşırıyı istemeleri bazen pratik zekalarına da dem vurabilir. Neredeyse hiç duygusal değillerdir, yaşadığı duyguları içinde yaşarlar. Titizlik de her açıdan onlar için önemlidir. Kimseye fazla güvenmez, birine güvenmeleri için o insanın her açıdan kendilerine uyum sağlamalarını isterler. Kendileri gibi ya da kendilerine benzeyen insanlardan hoşlanırlar. Konuşma kabiliyetleri fazla olduğu için sosyal işlerde oldukça iyi yerlere gelebilirler.


Terazi Burcunun Karakteri

terazi burcu

Hayatları boyunca hep huzurlu olmak isterler ve bunun için uğraşırlar. Onlar için hayat güzellik, aşk ve paylaşımdır. Fikirleri ve duyguları arasındaki dengeyi kurma özelliklerinde oldukça başarılıdır. İkisinin dengesini kurmakta adeta bir terazidir. Yemeyi içmeyi ve gezmeyi oldukça severler. Nerede nasıl davranacaklarını bilirler. Arkadaşlıktan kastettikleri hoşça geçirebildikleri birkaç saatleridir. Arkadaşlık onlar için derin değildir. Terazi burcu insanları; sanata düşkün, kıvrak zekalı ve iyi bir diplomattırlar.


Akrep Burcunun Karakteri

akrep burcu

Akrep burcu hayatını tutkular üzerine kurmuştur. Onlara göre duygular, gerçekler yüzeylerde değil derinlerdedir. Bundan dolayı duygularını hep derinlerde aramayı tercih ederler. Akrep burcu insanları genellikle tehlikeli olarak kabul edilirler. Çok güçlü hafızaya ve zekaya sahiptirler, insanlar bu burç insanları karşısında ne yapacağını şaşırabilir. Arkadaşlık kurmazlar, pek arkadaşları olduğu söylenilemez. Bir gizli kutu gibidir içinde ne sakladıkları belli değildir, sinsi ve gizemlidir. Kendisinin düşüncelerini çok yüceltebilir, sanki küçük dağları o yaratmış gibi. İşlerini sevdikleri zaman tutkuyla bağlanırlar fakat sevmediği zaman pek başarı göstermezler.


Yay Burcunun Karakteri

Yay burcu

Neşe, enerji ve heyecan doludur.  Ruhları yeni doğmuş bir çocuk gibi kıpır kıpırdır. İç güdüleriyle hareket eder, dürüst ve sade yapıları vardır. Aşırı dürüstlüklerinden dolayı biraz patavatsız olabilirler. İyi niyetlerini her halleriyle belli ederler. Eğlenmeyi, gezmeyi ve arkadaş edinmeyi severler. Şans gibi oyunları oynamaya bayılır, sokağa fazla zaman ayırır, adeta sokak filozoftu olmuş gibidirler. Eğlenceye düşkün, tembel ve uykuyu çok severler.


Oğlak Burcunun Karakteri

oğlak burcu

Oğlak burcu insanları yükseklere tırmanmayı olabildiğince isterler ve emelleri hep bu yöndedir. Düzenli ve planlı çalışır. İşlerinde acele etmez; sabırlı ve dikkatli insanlardır. Geleneklerine oldukça düşkün, çalışmayı seven, çalışmaktan başka bir şey düşünmeyen kişilerdir. Böyle oldukları için hayatlarında bir monotonluk hakimdir. Güvenmek isterler. Hayatı güven üzerine inşa etmişler. Güvenin olmadığı hiçbir ilişkiye, işe yanaşmazlar. Boş zamanlarında bahçe işleri ve ev işleriyle uğraşırlar. Sorumluluk sahibi olan oğlaklar iyi bir ebeveyn olurlar.


Kova Burcunun Karakteri

kova burcu

Kova burcu dahilerin burcu olarak tanınır. Eski yapılar yerine yeni yapıları inşa etmeyi severler. Adeta bir özgürlük savaşçısıdır. Özgürlüğüne çok düşkündürler ve kurtulmak için her şeyi göze alır ve savaşırlar. İsyankar bir ruhu da vardır. Düzenlere, sistemlere karşı hep bir başkaldırı isteği vardır. Arkadaşlık ve aile ilişkileri onların özgürlüklerine engel olduğu zaman, bu ilişkileri biraz gevşetmeye çalışırlar ama arkadaşlık ilişkileri ya da kendi kafasındaki insanlarla bağlayıcı bir arkadaşlık kurabilirler.


Balık Burcunun Karakteri

balık burcu

Burçlar arasındaki en duygusal burçtur. Sulu gözlü burç olarak da bilinir. Arkadaşlığa oldukça önem verir. Vefalı bir arkadaştır. Anlayışlı, çabuk kırılan hassas bir yapısı vardır. Hayalleri kurmakla bitirmez. Her yerde hayal kurar. Çok neşelidir ve eğlenceyi sever. Oldukça cömerttirler, ellerinden geldiğince harcamayı severler. Sezgileri ve merakları çok yüksektir. Akademik kariyer yapabilir ve kendini bu alanda geliştirebilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum