Burç Uyum Tablosu

İnsanlar astrolojiden hareket ederek kendilerine uygun aşkı, dostu ve hayat arkadaşını seçebilmektedir. Hangi burç hangi burçlarla uyumlu?
Burç Uyum Tablosu

Gerek yeni tanıştığımız gerekse de uzun yıllar tanıdığımız kişilere zaman zaman burcunu sorarız. Bunun nedeni karşımızdaki bireyin ikili ilişkilerdeki tutumlarıdır. Hal ve hareketleri bize uygunsa hemen kendimizle uyumlu bir burca sahip olduğunu düşünürüz. Uygun değilse de tam aksini. Peki, burçlar arasındaki uyum hakkında neler biliyorsunuz?

İşte, tek tek bütün burçların diğerleriyle uyumları...

 

Koç Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(21 Mart - 19 Nisan)

koc-burcunun-diger-burclarla-uyumu.jpg

Koç burcu bireyi aslan ve yay ile uyumlu bir aşk hayatı yaşayabilirken evlilik için de bu burca mensup olan kişileri tercih edebilir. Koçlar iyi bir arkadaşlık kurmak için ise aslan ve oğlağı seçebilir. Cinsel beraberlikte çok arzulu olan koçları yatakta yine bir koç mutlu edebilirken bu kişiler ikizler ve terazi kişileriyle de uyumlu bir seks hayatı yaşayabilirler.


 

Boğa Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(20 Nisan - 20 Mayıs)

boga-burcunun-diger-burclarla-uyumu.jpg

Sert kuralları olan ve inatçı tavırlarıyla bilinen boğalar yengeç, başak ve oğlak ile mükemmel bir aşk hayatı yaşayabilir. Dost canlısı boğaların en iyi arkadaşları genellikle aslan burcu kişileridir. Boğa burcuna mensup olan bireyler yengeç, başak ve oğlaklarla evlenebilirler. Tutkulu ve ihtiraslı boğaların rengarenk cinsel yaşamı yine boğa, başak, terazi, akrep, balık bireyleriyle daha da renklenir.

İkizler Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(21 Mayıs - 21 Haziran)

ikizler-burcunun-diger-burclarla-uyumu.jpg

Hava grubundan olan ikizler bireyleri değişken karakterleriyle bilinir. Aşk yaşamlarında yine bir ikizlerle uyum gösterebilen bu kişiler aslan, terazi ve kova kişileriyle de uyumlu bir sevgili olabilir. Aşk hayatında olduğu gibi evlilikte de ikizler, aslan, terazi ve kovayla uyuşan ikizler burcu insanı seks yaşamında koç, ikizler, aslan, yay ve terazi bireyleri ile iyi bir partner olabilir. İkizler iyi bir arkadaş edinmek için ise yine kendi burcuna mensup olan bireyleri ve yengeçleri tercih etmelidir.


 

Yengeç Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(22 Haziran - 22 Temmuz)

yengec-burcunun-diger-burclarla-uyumu.jpg

Su grubundan olan yengeçler boğa, akrep, balık ve kova bireyleri ile uyumlu bir birliktelik yaşayabilirler. Kendilerini savunmak için ördüğü görünmez savunma duvarı ile bilinen yengeçler yay ve ikizlerle çok iyi arkadaştırlar. Yengeçler evlilik hayatında sadakate aşırı önem verir ve iyi birer ebeveyn olurlar. Boğa, akrep ve balık ile güzel bir yuva kurabilirler. Cinsel ilişkide ise bir yengecin başını yine bir yengeç, terazi, oğlak, kova, balık veya başak döndürebilir.


 

Aslan Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

aslan-burcunun-diger-burclarla-uyumu.jpg

Kendisine güvenen ve lider karakteriyle tanınan aslan burcu bireyleri koç, ikizler ve yay burcu kişileriyle uyumlu bir aşk hayatı sürebilir. Aynı şekilde aslanlar mutlu evliliklerini de koç, ikizler ve yaylarla yapabilirler. Bulunduğu ortamlarda söz sahibi olan aslan kişilerinin en iyi arkadaşları boğa ve oğlaklardır. Cinsellik konusunda ise aslanlar kendi burçlarına mensup olan bireylerle yanaşı ikizlerle güçlü bir çekim yaşayabilirler.


 

Başak Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

burcunun-diger-burclarla-uyumu.jpg

Doğru ve yanlışı bir bakışta ayırabilen başaklar terazi kişileriyle samimi dostluklar kurabilirler. Aşkta çekingen taraf olan başaklar boğa ve oğlak bireyleriyle uyumlu bir beraberlik yaşayabilirler. Başaklar için boğa ve oğlakla yaşadığı uyumlu aşk evlilik hayatında da aynı şekilde tecelli edecektir. Son derece duygusal olan ve samimi beraberlikleri tercih eden başaklar boğa, yengeç, aslan, başak, oğlak ve balıkla uyumlu bir cinsel birliktelik kurabilir.


 

Terazi Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

burcunun-diger-burclarla-uyumu-001.jpg

Terazi bir denge sembolüdür ve bu burca mensup olan bireyler belki de bütün burçlar arasında en tutarlı ve dengeli olanlardır. Aşk hayatında da bu dengeyi koruyan teraziler ikizler ve kova kişileri ile uyumlu bir aşk yaşayabilirler. Terazilerin en iyi arkadaşları başak ve balık burcu bireyleridir. Evlilikte ikizler ve kova insanlarıyla uyuşan teraziler yatakta ise koç, ikizler, yengeç, başak ve terazi ile iyi bir ikili olabilir.


 

Akrep Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

burcunun-diger-burclarla-uyumu-002.jpg

Çok ciddi ve fevri tavırlarıyla bilinen akrepler kendisi gibi su gurubundan olan balık ve yengeçlerle hem aşk hem de evlilik hayatında mükemmel bir uyum yakalayabilir. Yatakta boğa, aslan, başak, akrep ve kova ile muhteşem bir partner olur. Akrep burcu bireyinin en iyi arkadaşı yine bir yengeçlerdir.


 

Yay Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

yay-burcu-uyumu.jpg

Bağımsızlığına düşkün ve hedeflerine sıkı sıkıya bağlı olan yay burcu kişileri, koç ve aslan burcu mensuplarıyla aşk ve evlilik hayatında mükemmel bir uyum yakalayabilir. Seks hayatında ikizler, terazi, yay ve balıkla bağdaşan yayların en iyi dostu yine kendi burcunun insanlarıdır.


 

Oğlak Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(22 Aralık - 19 Ocak)

oglak-burcu-uyumu.jpg

Genel itibarıyla kuvvetli bir karaktere sahip olan oğlaklar aslan ve koç kişileriyle iyi birer arkadaş olabilirler. Aşk hayatında boğa ve başaklarla uyum sağlayan oğlaklar bu uyumu evlilikte de yakalayabilirler. Arzulu ve ihtiraslı oğlaklar yatakta başak, oğlak ve balıkla müthiş bir ilişki yaşayabilir.


 

Kova Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(20 Ocak - 18 Şubat)

kova-burcu-uyumu.jpg

Kova kişileri en uyumsuz bireyler olarak bilinirler. Yardımsever bir kişiliğe sahip olan kovalar terazilerle mükemmel arkadaşlıklar kurabilirler. Özgürlükçü yapıları ile tanınan kovalar ikizler, yengeç ve terazilerle uyumlu bir çift olabilir. Evlilikte ise ikizler ve teraziyle mükemmel bir ahenk oluştururlar. Kova bireyleri yengeç, başak, akrep ve kovalarla yatakta uyumlu birer ikilidirler. 


 

Balık Burcu

Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Arkadaşlık Uyumu

(19 Şubat - 20 Mart)

balik-burcu-uyumu.jpg

Aşırı duygusal olan ve dönem dönem ağlayan balıklar koç, yengeç, akrep ve balıklarla uyumlu bir beraberliğe yelken açabilirler. Evlilikte de akrep ve yengeçle saadeti yakalayan balıklar terazi ve yay insanlarıyla iyi arkadaşlık ilişkileri içerisinde olabilirler. Sınırsız ve şehvet dolu cinsel beraberlikleri olan balıklar koç, boğa, aslan, yay ve balıklarla yatakta mükemmel bir uyum sergileyebilir.


 

BURÇ UYUM TABLOSU

burc-uyum-tablosu.jpg

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum