Burak Elmas Kimdir? Galatasaray'ın Yeni Başkanı Burak Elmas Hakkında Bilgiler

Galatasaray Spor kulübünün 38. Başkanı olan Burak Elmas, yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Bu içeriğimizde Burak Elmas hakkında detaylı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. İşte Burak Elmas Kimdir ve Burak Elmas hakkında bilgi.
Burak Elmas Kimdir? Galatasaray'ın Yeni Başkanı Burak Elmas Hakkında Bilgiler

Heyecanla beklenen Galatasaray’ın başkan seçimi Burak Elmas'ın başkan olmasıyla sonuçlandı. Bu sonuç sonrası birçok Galatasaraylı taraftar sosyal medya hesapları üzerinden mutluluk paylaşımı yaptı. İşte Burak Elmas Kimdir? Burak Elmas Kaç Yaşında ve Nereli? gibi soruların yanıtı.


Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas Kimdir

Galatasaray'ın 38. Başkanı olan Burak Elmas, 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul Şişli’de dünyaya gelmiştir. Beykoz’da yaşayan Burak Elmas, eski Galatasaray başkanı Faruk Süren’in kızı Yelda Süren ile dünya evine girdi. Burak Elmas’ın babasının adı Sezgin, annesinin ise Saniye’dir.

Galatasaray camiasına ilk olarak 1997 yılında 23 yaşındayken Galatasaray’ın bir alt kulübünün yanı PAF takımının sorumlusu olarak görev aldı. Ardından Faruk Süren ve Özhan Canaydın zamanlarında 2 dönem boyunca Yönetim Kurulu içerisinde yer aldı. Mustafa Cengiz’in başkanlık seçimini kazandıktan hemen sonra Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

2021 yılında gerçekleşecek olan Galatasaray’ın 38. Başkanlık seçimlerine 2 Mart 2021 tarihinde aday olduğunu açıklamıştır. Seçim hazırlıklarına geçtiğimiz Eylül ayından beri ekibiyle çalışan Burak Elmas, yaptığı açıklamada ekibinin kalitesini fazlasıyla vurguladı. Seçim için adaylığını koyan birisinin kulübün satılması gerektiğini söylediğini basın ile paylaşmıştır.

Bu sözün ardından Burak Elmas’ta şöyle cevap vermiştir: 'Burası satılırsa bizim Galatasarayımız olmaz. Ben buna karşıyım' diyerek tepki göstermiştir.


Burak Elmas Nereli?

Burak Elmas Nereli

1974 yılında İstanbul Şişli’de doğmuş olsa da Burak Elmas, baba tarafından aslen Giresunludur. 47 yaşındaki başkan adayı Burak Elmas, İstanbul’un Karaköy semtinde yer alan Avusturya Lisesi’nden mezun olmuştur. Yelda Süren ile birlikte olan Burak Elmas’ın bir oğlu ve bir kızı bulunmaktadır.


Burak Elmas Serveti

Burak Elmas Serveti

Türkiye'de yer alan birçok gıda ürünleri üreten şirketlerde yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Yaptığı açıklamalarda daha şimdiden sponsorluk anlaşmalarının hazırda olduğunu ve yüklü bir para miktarıyla kulübün gelecekteki yolunun aydınlık olduğunu dile getirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.