Burak Can Kimdir

Yılanların Öcü isimli dizide canlandırdığı Ömer karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 21 Aralık 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi.
Burak Can Kimdir

Burak Can Biyografisi

Kamera karşısına ilk kez Gönül Ferman Dinlemiyor isimli dizi ile çıkan genç oyuncu, İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğundan bu yana oyunculuğa ilgili olan Burak Can, kamera karşısına ilk kez Gönül Ferman Dinlemiyor isimli dizi ile geçti. Ali karakterini canlandırdığı dizide, birbirlerini çok seven Gönül ve Ferman'ın çok güzel ve gayet iyi giden bir evlilikleri vardır. Herkesin imrenerek baktıkları evlilik hayatlarında bir anda sürpriz bir gelişme olur. Dizinin başrollerinde Melek Baykal, Engin Şenkan, Türkü Turan ve Burak Can yer aldı. 

Genç oyuncu daha sonra ise Al Yazmalım isimli dizide Cankat karakterini canlandırdı. Dizi Cengiz Aytmatov'un ünlü  Kırmızı Eşarp isimli romanından uyarlanıp dizi haline getirilmiştir. Birbirlerini seven İlyas ile Asya'nın yaşadıklarını anlatıyor. Yeşilçam'da da Selvi Boylum Al Yazmalım isminde, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın rol aldığı filmin dizi versiyonunda, Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir, Barış Falay ve Nesrin Cavadzade başrolleri paylaştı. 

2013'te ise Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide Burak karakterini canlandırdı. Dizi süper güçleri olan ve bu güçleri diğerlerinden saklamak zorunda olan çocukların ve onlara sahip çıkan Sevgi ve Murat'ın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Murat Han, Ekin Koç, Esra Ronabar, Demet Özdemir ve Burak Can yer aldı. Daha sonra ise Yılanların Öcü isimli dizide Ömer karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerini çok seven Bayram ve Fatman'nın yaşadığı zorlukları ve felaketler zincirini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hande Soral, Cemal Toktaş, Ahmet Varlı ve Gözde Çığacı yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2010- Gönül Ferman Dinlemiyor
  • 2011- Al Yazmalım
  • 2013- Sana Bir Sır Vereceğim
  • 2014- Yılanların Öcü

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.