2019 Yılbaşı Programı Green Park Hotel Ankara Bülent Serttaş Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Bülent Serttaş Green Park Hotel Ankara’da sahne alacak. İşte, Hakan Altun’un 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Green Park Hotel Ankara Bülent Serttaş Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019'a girerken yılbaşında Ankara’da nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak İstanbul'da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında İstanbul’da bulunan" Green Park Hotel Ankara " yer aldı. Bu sene Bülent Serttaş’un sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi mekana geleceklere çok güzel dakikalar yaşatacak.

Bülent Serttaş’un 2019 Yılbaşı gecesinde Green Park Hotel Ankara’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Green Park Hotel Ankara yılbaşı programı hakkında detaylar…

Green Park Hotel Ankara 2019 Yılbaşı Programı

Green Park Hotel Ankara bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Bülent Serttaş’un dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Bülent Serttaş sahneye 21.45'te çıkacak ve 23.15'de kadar izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Green Park Hotel Ankara Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Kenedy caddesi, Sahil yolu, Ataköy Marina, 34000 Bakırköy

Telefon: (0212) 560 17 17

Green Park Hotel Ankara Bülent Serttaş Bilet Fiyatları

Bülent Serttaş Yılbaşı gecesi bilet fiyatı: 249 TL'den başlayan fiyatlarla...


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları - Kim Nerede Sahne Alacak?

NeOldu.com / Etkinlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.