Bülent Çetinaslan Kimdir

Arka Sırdakiler isimli dizide canlandırdığı Oktay karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Bülent Çetinaslan, 25 Mayıs 1974’te Ankara’da dünyaya geldi.
Bülent Çetinaslan Kimdir

Bülent Çetinaslan Biyografisi

Aslen Yozgatlı olan Bülent Çetinaslan, lise eğitiminden sonra sporla ilgilenmeye başladı ve uzun yıllar voleybol oynadı. Daha sonra sporu bıraktı ve Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine eğitimler almaya başladı. Ardından Kenter Tiyatrosu’nda yer almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Çiçek Taksi isimli dizide canlandırdığı Hasan karakteri ile geçti. 

Bülent Çetinaslan 2005’te Acı Hayat isimli dizide ufak bir rol ile yer aldı. Dizi, İstanbul’un varoş semtlerinde yaşayan Nermin ve Mehmet isimli iki gencin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Oğuz Galeli ve Ebru Kocaağa yer aldı. Daha sonra ise Duvar isimli dizide Taylan karakterini canlandırdı. Dizi, İstanbul’un en varoş semti ile lüks semti arasında yer alan bir duvar ve duvar dibinde yaşamaya çalışan bir grup gencin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Taylan Güner, Sinem Öztürk, Bülent Çetinaslan, Özge Bent, Oral Özer ve Özge Özaltın yer aldı. 

 

bulent-cetinaslan3.jpg


2007’de ise yıldızının parladığı Arka Sıradakiler isimli dizide Oktay karakterini canlandırdı. Kemal Öğretmen, atandığı yeni lisede öğrencilerin bir amaçlarının olmadığı ve savrularak yaşadıklarını fark eder ve onları toparlamak için elinden geldiği kadar uğraşır. Bir öğretmenin ve öğrencilerinin yaşadıklarını anlatan dizinin başrollerinde ise Emin Bülent Yarar, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk ve Fırat Çöloğlu yer aldı. 2010’da Arka Sırdakiler isimli dizinin devamı olan Öğretmen Kemal isimli dizide yer aldı. Dizi, öğretmenlik mesleğine bir olay sonunda  geri dönen Kemal öğretmenin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emin Yarar, Asena Tuğal, Yalçın Seyhan, Aras Aydın, Bülent Çetinaslan ve Fırat Çöloğlu yer aldı.

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Arka Sıradakiler Umut- 2011
  • Öğretmen Kemal-2010
  • Dersimiz Atatürk-2009
  • Duvar-2007
  • Arka Sıradakile-2007
  • Acı Hayat -2005
  • Melekler Adası-2004
  • Çiçek Taksi-1995

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.