Bulduk Özdemir Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ankara İl üst kurul üyeliği ile MHP MYK üyeliği görevlerinde aktif olarak yer alan siyasetçi Bulduk Özdemir hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Bulduk Özdemir Kimdir? & Hakkında Bilgi

Bulduk Özdemir Biyografisi

Bulduk Özdemir 25.10.1961 tarihinde Kulu ilçesinin Yaraşlı köyünde dünyaya geldi. Eğitim hayatının büyük bir kısmını Ankara ilinde geçiren Bulduk Özdemir hem siyasi hayatı hem de eğitim hayatı boyunca farklı ülkelere de seyahat etmiştir. MHP teşkilatının önemli isimlerinden olan Bulduk Özdemir, evli ve 3 çocuk babasıdır. Bildiği yabancı diller ise Almanca, İngilizce ve Fransızcadır.

bulduk-ozdemir-biyografisi.jpg


Bulduk Özdemir Eğitim Hayatı

Bulduk Özdemir eğitim hayatının çoğunu Ankara'da geçirmiştir. Özellikle ilkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Ankara ilinde tamamlayan Bulduk Özdemir, üniversite eğitimi için yurt dışına gitmiştir. Lisans tahsili için Avusturya'da Montan Üniversitesine katılarak burada Petrol Yüksek Mühendisliği bölümünden derece ile mezun olmuştur. Daha sonra yüksek lisans eğitimi için Fransa'ya gitmiş ve yüksek lisans derecesini de Fransa'dan almıştır. Bu dönemden sonra aktif şekilde iş hayatında rol almıştır.


Bulduk Özdemir İş Hayatı

Bulduk Özdemir yüksek lisans eğitiminden sonra 2,5 yıl bir yurt dışı merkezli bir firmada yöneticilik yapmıştır. Bu işinden sonra Almanya'da Stein Beis Enstitüsü’nde 2 yıllık İşletme Mühendisliği ile ilgili eğitim alarak, görevine bu eğitim alanları ile ilgili devam etmiştir. Aldığı eğitim sonrasında Avusturya Akreditasyon kurumunda Baş denetçilik ve 2000'li yıllarda farklı ülkelerde ISO uluslararası standartları ile ilgili denetim görevini yürütmüştür. 2000 yılından sonra Türkiye’ye dönerek, farklı kurumlarda genel müdürü ve baş denetçi görevini başarı ile sürdürmüştür.


Bulduk Özdemir Siyasi Hayatı

Bulduk Özdemir, Türkiye'ye döndüğünde siyasi hayata atılarak Ankara İl üst kurul üyeliği ile MHP MYK üyeliği görevlerinde aktif olarak yer almıştır. Bu dönemle beraber MHP teşkilatında da önemli bir yere sahip olan Bulduk Özdemir, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için MHP teşkilatında 25. Dönem milletvekili olarak adaylığını açıklamıştır.

bulduk-ozdemir-egitim-hayati.JPG

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.