Bu Ormana Giren Bir Daha Sağ Çıkamıyor

Bu Ormana Giren Bir Daha Sağ Çıkamıyor
18.05.201512:58

Japonya da bulunan Aokigahara ormanı intihar olaylarıyla, ürkütücü doğasıyla oldukça ünlü.

Haber güncelleme tarihi 21.10.2018 09:09

Bazıları gerçek bazıları efsane hikâyeleri sizler için derledik;

Fuji dağının eteklerinde bulunan bu orman ağaçları kurumuş oldukça kasvetli ve mistik bir havaya sahip ve yaşanan intihar vakalarıyla bilinir. Nitekim burada 1998′ de 73, 2002′ de 78, 2006′ da 16 ceset bulunmuş. Bu olayların üzerine ormana ilginç uyarı levhaları koyulmaya başlamış. Normal ormanlarda ” ateş yakmayınız ” vb. uyarı levhaları bulunurken, bu ormanda ” lütfen intihar etmeyiniz ”, ” intihar etmeden önce polisi arayınız ” gibi trajikomik uyarı levhaları mevcut. Öyle ki yazar Wataru Tsurumui, bu ormanla alakalı ” İntihar El Kitabı ” nı piyasaya sürmüş ve burada yaşanan bazı intihar vakalarında cesetlerin yanında bu kitap bulunmuştur.

intihar-001.jpg


Bu ormanda yürümek gerçekten cesaret ister çünkü yürürken uğultulu korkutucu bir sürü ses duyabilirsiniz. Bu seslerin kaynağı bulunamamıştır. Sadece intihar etmek isteyenler değil masum insanların da ölebildiği bir yer burası çünkü bu ormanın altı yüksek demir rezerviyle kaplı. Bu da özellikle geçmiş dönemlerde pusulaların doğru yönü göstermesini engellemiş ve masum insanların ölümüne sebebiyet vermiştir. Buradaki Orman Müdürlüğü’ nde bir ceset odası bulunuyor çünkü müdürlük ormanın bakımını yapması dışında cesetleri de topluyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
5
169
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İLGİLİ HABERLER
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 - 2022 NeOldu.com
Burada yer alan yazılı ve görsel içerik, izinsiz olarak,
kısmen ya da tamamen kopyalanamaz başka yerde kullanılamaz.