Bu Kez Domates Nasibini Aldı

Prof. Dr. Canan Karatay yaz döneminde tüketilen domateste şeker olduğunu söyledi. Domates ile ilgili bildiğimiz bilgileri altüst etti. İşte,Canan Karatay’dan çok şaşıracağınız domates açıklaması;
Bu Kez Domates Nasibini Aldı

Ekmek ve şeker tüketimiyle mücadele eden Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez de domatesi incelemeye başladı. Star'ın haberine göre domatesin bir sebze değil meyve olduğunu bundan dolayı da içinde bol miktarda şeker olduğunu belirten Karatay, "Şimdi bir bahçeniz varsa domateslerin kızarmadığını göreceksiniz halen yeşil. Benim gibi yapacaksınız. Eylül ayında doğal bir domates bulup kendi domatesinizi kış için hazırlayacaksınız." dedi.

Karatay, şu şekilde konuştu

"Domates meyvedir. Ama biz sebze olarak ayırmışız. Çok fazla tüketildiğinde özellikle haziran ve temmuz ayında hastalarımın hem şekerleri hem de ürük asitleri yükselir. Diyorlar ki Canan Karatay karbonhidrat vermiyor. Domateste de yeşil fasulyede de baklada da şeker var.

DOMATES TÜKETİMİ İÇİN EN SAĞLIKLI AY…

İlaçlı tarım zehriyle büyütülüyor. Tarım zehirleri bütün hastalıkların sebebi. Kanser de dahil. Şuanda domatesin dönemi değil. Doğru mevsim eylül ayında. Yapay olarak her mevsim piyasaya sürülen sebzeler tehlikeli. Mevsiminde yiyeceksiniz diyorum. Şimdi bir bahçeniz varsa domateslerin kızarmadığını göreceksiniz halen yeşil. Siz ona dikkat edin. Benim gibi yapacaksınız. Eylül ayında doğal bir domates bulup kendi domatesinizi kış için hazırlayacaksınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum