Bruno Peres Kimdir

Bruno Peres, 1 Mart 1990'da Brezilya'nın Sao Paulo kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında defans pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Bruno Peres Kimdir

Bruno Peres Biyografisi

Bruno Peres'in Kulüp Kariyeri

Bruno Peres, futbol kariyerine ilk olarak 2008 yılında Audax Sao Paulo takımının alt yapısında başladı. Kısa bir dönem alt yapı kategorilerinden forma giydikten sonra 2010 yılında, beğenilen performansı sayesinde As takıma davet edildi.

As takımda tek bir maça dahi çıkmadan kendisini geliştirmesi için Bragantino'ya kiralık olarak gönderildi ve bir sezon yer aldığı takımda 6 maça çıkıp 1 gol attı. Sezon sonunda bir kez daha kiralık olarak yollanmak istenen futbolcu, bu sefer Guarani'ye geçiş yaptı. 2011-2012 sezonu içersinde 16 maçta sahne aldı.

bruno peres santos

2012-2013 sezonu öncesinde Brezilya'nın köklü ekiplerinden Santos'a bonervissiz şekilde  transfer oldu. 2012-2014 yılları arasında sözleşmeli olarak yer aldığı takımda kariyeri boyunca 38 maçta sahne alıp 3 gol  atma başarısı gösterdi.

bruno peres torino

2014 yılında ise yolunu İtalya'ya çeviren Bruno Peres, Seri A ekiplerinden Torino ile anlaştı.İlk sezonunda takımı ile 34 maça çıkıp 3 gol attı. Ortaya koyduğu performans sayesinde takımın değşilmez futbolcularından birisi oldu. Bruno Peres, 2015-2016 sezonu itibarıyla da kariyerine Seri A'da Torino forması altında devam etti.

Brunu Peres'in Başarıları

Santos

Güney Amerika Süper Kupa: 2012

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.