Netflix Brews Brothers Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Greg Schaffer tarafından 10 Nisan 2020'de yayınlanan ve bir Amerikan komedi web televizyon dizisi olan Brews Brothers, yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi görmeyi başardı. Bu içeriğimizde Brews Brothers dizisini sizler için inceleyeceğiz.
Netflix Brews Brothers Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Brews Brothers Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

brews-brothers-dizisi-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.gif

Kahkaha efektsiz bir komedi dizisi olan ve yapımcı koltuğunda Jeff Schaffer, Jonathan Stern, Keith Quinn ve Franny Baldwin gibi isimlerin bulunduğu Brews Brothers dizisi Netflix’İn Nisan ayında yayınladığı komedi dizileri arasında bir ayda hatrı sayılır bir üne kavuşmayı başardı. Farklı konusu ve senaryosundaki orijinal işleyişiyle dikkat çeken Brews Brothers dizisinin konusunu, izleyici yorumları ve oyuncularını bu inceleme dizi içeriğimizde sizlerle birlikte ele alacağız. İşte kısa sürede en iyi Netflix dizileri arasına girmeyi başaran Brews Brothers hakkında her şey!


brews-brothers.jpg

1. Ortalama bölüm süreleri 26-30 dakika arasında değişen yayınlanan ilk sezonu 8 bölümden oluşan Brews Brothers dizisinin 2. Sezonunun olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Netflix'in kahkaha dolu,bol köpüklü Brews Brothers dizisi size eğlencenin yanı sıra bilgi ve keşfedeceğiniz yeni dünyalar da vaadediyor.


brews-brothers-dizisi.jpg

2. Brews Brothers, birbirleri ile anlaşamayan ancak birlikte bir bira fabrikası işleten iki kardeşin hikayesine odaklanmaktadır. Bildiğimiz üzere filmlerde ve dizilerde konuyu ileri sürükleyen ana unsur çatışmadır. Bu dizide de iki kardeşin bira tesislerini işletirken yaşadıkları çatışmaya şahit oluyoruz. 


brews-brothers-dizisi-hakkinda.jpg

3. Yurtdışında bilinen ve sıkça kullanılan terimler olan ‘beer geek’ ve ‘beer snop’ Brews Brothers dizisinin ana çatışma unsuru diyebiliriz. Beer geek diye anılan insanlar bira yapımını bilseler de ince detaylarıyla uğraşmaz ve bira içmeyi çok severler. Genellikle bira yapma motivasyonları ekonomik sebeplere dayanmaktadır. Bira onlar için sosyal bir içecektir ve yaparken de hızlı ve pratik yöntemleri tercih ederler. Beer Snop diye anılan insanlar ise çoğu zaman detaycı, mükemmeliyetçi ve zor beğenen ev biracılarıdır. Sürekli bira yapımı hakkında araştırmalar yaparlar ve az miktarda bira yaparlar. Bira yaparken amaçları en doğru ve kaliteli birayı üretmektir. Brews Brothers dizisinde de iki kardeşin bu iki tarzı başarılı bir şekilde temsil ettiğini görüyoruz. 


brews-brothers-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

4. Eğlence temasının ön planda olduğu Brews Brothers dizisinde aralara sıkıştırılmış çok iyi biracılık terimlerini görmek ve öğrenmek özellikle ev birasıyla ilgilenen izleyicilerin gözünden kaçmıyor. Bira kültürünün ağır bir yoğunlukta işlendiği bu diziyi bira ile ilgilenen biri değilseniz izlememenizi önermek zorundayız. Çünkü bira yapımının anlatıldığı bölümler dışındaki bazı bölümler çok fazla kaba güldürü ve saçma muhabbetler içeriyor. 


alan-aisenberg .jpg

5. Birbirleri ile anlaşamayan ancak birlikte bir bira fabrikası işleten iki kardeşin hikayesini konu alan Brews Brothers dizisinde Wilhelm ve Adam Rodman, zaman içinde birbirlerine yabancılaşan iki kardeş karakterdir ve bira yapımı hakkında neredeyse her şeyi bilmeleri bu diziyi en izlenebilir kılan şeydir!


mike-castle-.jpg

6. Brews Brothers dizisinde Wilhelm karakterine Orange Is the New Black dizisinden anımsanabilecek Alan Aisenberg hayat verirken, Adam karakterini ise Clipped dizisinden anımsanabilecek Mike Castle hayat veriyor. Garipler ordusu ekipteki en aklı başında kişi diyebileceğimiz Sarah karakterine ise Carmen Flood can veriyor. Wilhelm’in diğer çalışanı Chuy rolünde ise Dr. Ken ve Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire dizilerinden anımsanabilecek Marques Ray‘i izliyoruz. 


Brews Brothers Dizi Oyuncuları ve Karakterler

1. Wilhelm - Alan Aisenberg

Brews Brothers dizisinde bira tesisi işleten iki kardeşten biri olan Wilhelm karakterine Orange Is the New Black dizisinden hatırladığımız Alan Aisenberg hayat veriyor. Wilhelm, iyi niyetli, çatışma ortamını pek sevmeyen, yeri geldiğinde hakkını savunmaktan bile çekinen bir karakterdir. 

wilhelm---alan-aisenberg.jpg

2. Adam - Mike Castle

Clipped dizisinden hatırladığımız Mike Castle Brews Brothers dizisinde diğer kardeş olan Adam karakterine hayat veriyor. Adam kendisini bira konusunda dahi olarak gören, bunun neticesinde bira söz konusu olduğunda insanlara karşı düşüncesizce ve aşağılayıcı tavırlar sergileyen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

adam---mike-castle.jpg


Brews Brothers Dizisi İzleyici Yorumları

1. evde bira yapmaya başlamayı düşündüğüm dönem ile yeni dizi aradığım dönemin kesişimine denk gelmesi hasebiyle ilgimi çekti. bölümleri aşağı yukarı yarım saat sürüyor, izlemeye değerse bir gecede sezonu bitirilir.


2. geleneksel zanaatkarlık raconları mı desem tabuları mı (biri hatırlatsın, buraya çok yakışacak bir sözcük vardı, unuttum) bilemedim, işte onlarla hoyratça dalga geçen bir dizi. konu bir butik bira imalathanesinde geçtiğinden, biracıların izlememeleri kuvvetle tavsiye olunur!


3. ben bir dizide bu kadar rahatsız edici karaktere denk gelmemiştim. fikir güzel konu ok ama karakterlerin hepsi gerizekalı. bir diziyi sadece karakterlerin gerizekalılıkları üzerine inşa edemezsiniz.


4. beğenmeyenler tam olarak ne bekliyorlar acaba? hayvanlar gibi iyi dizidir. normalde inanılmaz dizi izleyen biri değilim, kült haline gelmiş çoğu dizi beni inanılmaz sıkıyor. olaylar çözülene kadar dakikalarımı o sıkıcı anlatıma vermekte inanılmaz zorlanıyorum. bir dizinin ilk bölümü sıkıcıysa ikinci bölüme geçmem bile o kadar bu konuda sabırsızım ama düşünün birayı görünce merak edip açıp hastası olduğum bu dizide bu dediklerimin hiçbiri bulunmamakta. dizi çok güzel akıp gidiyor, hiçbir boş bölüm ve sahne yok ve inanılmaz komik. her bölümde kahkaha attığım oldu.


5. neden beğenilmediğini anlamadığım aşırı komik dizi. adam karakteriyle ilgili yukarıda yazılan gayet doğru, sonradan çok sevmeye başlıyorsunuz hatta. ayrıca quad olayı, yanılmıyorsam 2.bölümdeki köpek sahnesi ve nazi olayı aklıma geldikçe hala gülüyorum. mizah anlayışları aşırı iyi. devamını merakla bekliyorum.


6. ilk bölümü ile alakalı konuşursak nickelodeon teen dizilerinden farksız olmuş. çok çok güzel bir konu ve yapılabilecek çok fazla şey varken cidden daha 5. dakikadan boka basmak esprisi falan ne bileyim.


7. bu akşam ilk sezonu bitirdim. tam benim kafama göre bir dizi yapmışlar gerçekten. beyine reset atmak için, keyiflenmek için, gülmek için bire bir. bel altı espriler, dini göndermeler, absürd karakterler ve olaylar...kesinlikle dolu bir dizi değil. öyle bir amacı da yok zaten. düşük bir bütçe, genelde tek bir mekan ve tamamen basitlik üzerinden insanı kilitliyor. tüm karakterlere ayrı ayrı sempati duyuyorum gerçekten. son bölümde ikinci sezon olacakmış gibi bir beklenti yaratıldı. umarım izlenmiştir ve yeni sezonu çekilir.


8. bira yapımı etrafında dönen ama bırak bira yapmayı, bira hakkında bile hiçbirsey sunmayan mini dizi.


9. bosuna izlemeyin cok kotu 0n uzerinden 1 filan belki 0.


10. ev biracılarını mutlu etmiş dizidir.

Önerilen İçerik: Netflix Komedi Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.