Brawl Stars Elmas ve Altın Hilesi (Android, iOS)

Brawl Stars oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri siz değerli okurlarımız için detaylıca araştırdık ve listeledik.
Brawl Stars Elmas ve Altın Hilesi (Android, iOS)

Supercell tarafından 15 Haziran 2017'de beta sürümüyle yayınlanmış Brawl Stars kısa sürede oldukça büyük bir popülerlik yakalamayı başarmış nadir oyunlardandır. Hızlı tempolu çok oyunculu gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Brawl Stars 12 Aralık 2018 yılında tam sürüm olarak çıkmıştır. 

Brawl Stars oyununda 3'e 3 olmak üzere oyuncular gerçek kişilere karşı mücadele eder. Oyunun bir hikayesi yoktur. Brawl Stars'ta mücadelelerden edindiğiniz çeşitli ödüller sayesinde karakterinizi güçlendirmeye çalışırsınız.

Piyonlar başlama noktasının üzerine konulur ve oyun başlar. İki oyuncu ortadan 4 'er adet karakter kartı çeker ve çekilen kartlar sırasıyla yere atılır. Atak kısmında yazılan sayılara bakılır ve en çok atak hasarı olan kişi yerdeki kartların hepsini alır.

10 ile 18 yaş arasındaki kitleye hitap eden Brawl Stars oyunu Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Brawl Stars oyununda gelişmek, karakterleri güçlendirmek, çeşitli karakterler açmak gerçekten de çok zordur. Oyuna çok fazla zaman harcamanız gerekir. Biz sizler için Brawl Stars'ta yapılabilecek tüm hileleri araştırdık.

Brawl Stars Hile Nasıl Yapılır? (Android)

Brawl Stars oyununda hile yapmak için arama kısmına "Brawl Stars APK Mod" yazın ve güncel sürümü telefonunuza indirin. Daha sonrasında bilinmeyen kaynakları açık hale getirin. Elinizdeki Brawl Stars oyununu silin ve yeni hileli oyunu telefonunuza kurun. Kurduktan sonra tek yapmanız gereken oyuna giriş yaparak hilenin tadını çıkarmak. Bu hile sadece Android telefonlarda çalışmaktadır. iOS için farklı yollar vardır.

Brawl Stars Hile Nasıl Yapılır? (iOS)

Eğer telefonunuz iPhone ise yapmanız gereken birkaç adım vardır. İlk olarak içerisinde birçok hileli oyun barındıran programı bulun. Bulmak için arama yerine "iPhone Hack Games" yazın. Daha sonrasında istediğiniz bir programı indirin. Telefonunuza kurun ve buradan Brawl Stars oyununu bulun. Bulduktan sonra oyunu açın. Artık sizin de oyununuz hileli hale gelecektir.

Brawl Stars Hileleri

Aşağıda bulunan hileler sayesinde Brawl Stars oyununda en iyi oyunculardan birisi olabilirsiniz. Tüm bunları yaparken hiçbir şekilde para harcamazsınız.

  • Sınırsız Altın Hilesi
  • Sınırsız Elmas Hilesi
  • Ölümsüzlük Hilesi
  • Tüm Kartları Açma Hilesi
  • Kasa Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
79 Yorum