Braun Face

Yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden Braun Face ile kurtulabilirsiniz. Ayrıca yıkama fırçası ile cildinizi derinlemesine temizleyerek mükemmel bir cilde sahip olabilirsiniz.
Braun Face

Kadınlar için tüyler her zaman problemdir. Sürekli belli zaman aralıklarla bazı ürünlerle tüyler alınır. Vücudun farklı bölgelerinde bulunan tüyleri aldırmak o kadar kolay değildir. Özellikle yüz bölgesinde bulunan tüyler kadınları en çok zorlayan tüylerdir. Yüz bölgesinde bulunan tüyler genellikle dudak üstü, kaş bölgesi, yanakta bulunmaktadır. Kadınlar için yüz bölgesindeki tüyler rahatsız edicidir. Sürekli alınması sonucunda ciltte tahriş ve cilt hastalıklarına sebep olabilir. Kullanılan bazı ürünler ise leke yaparak cildin görünümüne zarar verir.

 

braun-face-005.jpg

 

Braun’ ın yüz için özel olarak ürettiği ''Braun Face'' kadınların bu konudaki sıkıntısını gidermekte yardımcı oluyor. Yüz epilatörü yüz bölgesinde tüyleri rahatlıkta almanızı sağlayacaktır. Acı veya sızı vermeden kolayca yüzünüzdeki tüylerden kurtulabilirsiniz. Epilatörü kullanırken cildinizde karıncalanma dışında bir şey hissetmeyeceksiniz. Pratik ve kolay şekilde tüyleri alacaksınız.

 

braun-face-001.jpg

 

Daha kolay kullanım için elinizin alışması yeterli. Epilatörü kullanmayı pratik hale getirince kullanımı daha kolaylaşacak. Braun face ile tüylerin çıkış zamanı daha da uzun sürüyor. Hatta daha ince ve seyrek çıkmaya başlıyor. Yüzünüzde bulunan tüylerden rahatsız oluyorsanız, acı veren ürünleri kullanmak yerine Braun face kullanabilirsiniz.

 

braun-face-002.jpg

 

Kutu içerisinde bulunan yıkama fırçası da cildinize peeling etkisi veriyor. Bu fırçayı dilerseniz duşta dahi kullanabilirsiniz. Cildinizde derin temizlik sağlamak istiyorsanız, Braun Face yıkama fırçasını kullanabilirsiniz.

 

braun-face-004.jpg

 

Yıkama fırçası ciltte 6 kat daha derin temizlik yapıyor. Cildin temiz, ferah, canlı ve daha taze görünmesine yardımcı oluyor. Siyah noktalardan arınmasını destekliyor ve sivilce oluşumunu engelliyor. Cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlayacak. 

 

braun-face.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.