Boyalı Saçlar İçin Maske Önerisi

Saçlarınızı boyatıyorsanız düzenli olarak bakım yapmanız gerekiyor. Bu içeriğimizde saçlarınıza bakım yapacak en etkili maskeyi detaylıca inceledik.
Boyalı Saçlar İçin Maske Önerisi

Boyalı Saçlar İçin Hangi Maske Kullanılmalı?

Boyalı saçları canlandıran maske hangisi? Boyalı saçlara sahip olan kadınlar çoğu zaman sorunlarla uğraşır. Boya bazı saçlara iyi gelse de, çoğu saçı kötü etkiler. Bu yüzden saçlar, kırılır, kurur ve kötü bir görünüm alır. Bu yüzden boyalı saçlara sürekli olarak bakım yapmak gerekiyor. Bu içeriğimizde uzmanlar tarafından boyalı saçların bakımı için önerilen maskenin yapılışını anlatacağız.

İşte boyalı saçlar için en etkili bakım maskesi...

Boyalı Saçlar İçin En Etkili Maske

boyalı saça maske önerisiboyali-saca-maske-onerisi-001.webpboyali-saca-maske-onerisi-001.webp

Boyalı saçlar için en etkili bakım yöntemlerinden birisi maskelerdir. Maskeler doğru bir şekilde kullanıldığında boyalı saçlar için oldukça faydalıdır. Doğal yağlardan hazırladığınız karışımlar ise saçlarınızda daha etkili çözümler sağlamaktadır. Uzmanlar tarafından boyalı saçlar için hazırlanan bu maskeyi kullanarak saçlarınızı onarabilirsiniz.

Aktardan alacağınız yağlar ile hazırlayacağınız bu karışım, saçlarınızın canlanmasını, kırıklarından kurtulmasını ve parlamasını sağlayacaktır. Düzenli olarak uygulanırsa kesin çözüm kaynağı olabilir. Bu yüzden haftada bir kez bu maskeyi uygulamalısınız.

boyalı saça maske önerisi

Malzemeler

1 bardak zeytinyağı
1 kaşık çörekotu yağı
1 kaşık defne tohumu yağı
1 kaşığı maydanoz tohumu

Malzemelerin hepsini bir kaba alıp karıştırınız. Daha sonra saçlarınıza bu karışımı sürünüz. Streç ile saçınızı sarıp 2 saat bekleyiniz. Daha sonra ılık su ile yıkayınız. Bu maskeyi haftada 1 kez uygularsanız mükemmel bir sonuçla karşılaşırsınız.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Boyalı Saçlara Bakım ÖnerileriEn İyi Mor Şampuan

Boyalı Saçlar İçin En İyi Bakım Ürünleri Listesi

SıraMarkaFormEtkineoldu Puanı
1Diamond Hair MaskMaskeOnarıcı10/10
2Elseve ŞampuanŞampuanRenk Koruyucu10/9.8
3L'oreal Professionnel VitaminoŞampuanOnarıcı10/9.9
4Ashley Joy SilverŞampuanBesleyici10/9.7
5ElseveŞampuanRenk Koruyucu10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Boyalı Saçlar
İçin Bakım Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Boyalı Saçlar İçin En İyi Bakım Ürünleri Tavsiyesi

Yukarıdaki kısımda boyalı saçların bakımını yapacak olan saç maskesini anlattık. Bu kısımda ise boyalı saçlar için özel olarak geliştirilen bakım ürünlerini inceleyeceğiz. İşte boyalı saçlar için en etkili saç bakım ürünleri.

1. Diamond Hair Mask 7/24 Durulanmayan Saç Maskesi

Boyalı Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Diamond Hair
Saç Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Boyalı saçlar için en iyi bakım ürünleri listemize Diamond Hair markasının maskesiyle başlıyoruz. İçerisinde bulunan Argan ve Shea Butter yağları ile saçı yumuşatan maske, bu sayede saçlarınızın daha kolay şekil almasına olanak sağlıyor. Özel formülü sayesinde saç üzerine koruyucu bir tabaka yerleştiren ürün, boya işleminden kaynaklanabilecek olası hasarları önlüyor. Ayrıca içeriğinde yoğun miktarda keratin proteini bulunan maske, bu sayede saçtaki hasar görmüş bölgeleri onararak daha dolgun saçlara sahip olmanıza destek oluyor.

2. Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan

Boyalı Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Elseve
Mor Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Elseve markasının mor şampuanıyla devam ediyoruz. İçeriğindeki mor renklendiriciler sayesinde saçınızdaki istenmeyen tonları alıp daha parlak bir yansıma bırakan ürün, ilk kullanımdan itibaren daha parlak ve canlı saçlara sahip olmanızı sağlıyor. UV filtresi içeren formülü sayesinde saçlarınızı güneşin etkilerinden koruyan ürün aynı zamanda saçınıza nem katıyor. Bu sayede düzenli kullanımlarda saçlarınız hem daha parlak hem de daha yumuşak bir hale gelir.

3. L'oreal Professionnel Vitamino Color Aox Boyalı Saç Şampuanı

Boyalı Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal
Şaç Şampuanı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bitkisel bileşenlerle zenginleştirilmiş içeriği sayesinde saça bakım uygulayarak hasar görmüş bölgelerin onarımını sağlayan ürün, ilk kullanımdan itibaren etki etmesiyle biliniyor. İşlem gören ve boyalı saçlar için özel olarak geliştirilen şampuan aynı zamanda saçlarınızı kepek gibi saç derisi sorunlarına karşı koruyor. Son olarak Magnezyum ve E vitamini içeren ürünün günlük kullanıma uygun olduğunu belirtelim.

4. Ashley Joy Silver Şampuan

Boyalı Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Ashley Joy
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Ashley Joy markasının şampuanıyla devam ediyoruz. Formülünde yoğun miktarda bulunan Pro Vitamin B5 ve A vitamini sayesinde mat saçların parlaklığını arttıran ürün, ilk kullanımdan itibaren saçlarınızın daha parlak olmasını sağlıyor. İçeriğindeki renklendiriciler sayesinde saçlarınızdaki turuncu yansımaları ortadan kaldıran ürün, bu sayede daha canlı ve güzel gözüken saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Ayrıca içeriğindeki bitkisel özler sayesinde işlem görmekten kaynaklanan hasarları onaran ürünün saçın yumuşaklığını arttırdığını ekleyelim.

5. Elseve Renk Koruyucu ve Nemlendirici Şampuan

Boyalı Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Elseve
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör

Renk akmalarının ne kadar kötü bir görünüm oluşturduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Özel formülü sayesinde saç renginin yoğunluğunu arttıran şampuan, bu sayede saç renginin 10 hafta boyunca korunmasını sağlıyor. UV filtresi sayesinde saçı güneşin zararlı etkilerinden koruyan ürün, turuncu yansımaları ortadan kaldırarak saçlarınızın daha canlı olmasını destekliyor. Ek olarak saçı besleyerek güçlendiren şampuanın kısa süre içerisinde daha ışıltılı saçlara kavuşmanıza yardımcı olacağını belirtelim.

Boyalı saçlar hangi bakım ürünlerini kullanmalı?

Boyalı saçlara bakmak normal saçlara göre daha zordur. Bu sebeple boyalı saçların kullanabileceği bakım ürünleri arasında; Diamond Hair Mask 7/24, Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan, L'oreal Professionnel Vitamino Color Aox Boyalı Saç Şampuanı, Ashley Joy Silver Şampuan, Elseve Renk Koruyucu ve Nemlendirici Şampuan saç rengini koruduğu için tercih ediliyor.

Boyalı saçlar nasıl şampuan kullanmalı?

Özellikle açık tonlarda boya kullanıyorsanız saç renginizin turunculaşmaması için mor şampuan kullanmanız gerekiyor. 

Boyalı saçlar nasıl yumuşar?

Boyadan dolayı sertleşen saçı doğal yağlarla hem yumuşatmak hem de beslemek mümkün. Zeytinyağı, badem yağı, jojoba yağı, argan yağı gibi doğal ürünler saçın kaybettiği nemi geri kazandıracaktır.

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.