Bosch MFW3520W Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Bosch MFW3520W kıyma makinesinin performansını, özelliklerini ve yorumlarını sizler için detaylı bir şekilde ele aldık.
Bosch MFW3520W Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Günümüzde yemek yapma konusunda pratiklik sunan ev aletleri ön plana çıkıyor. Bu durum da ev tipi kıyma makinesi gibi fonksiyonel makinelere olan talebi büyük oranda artırıyor. Bosch MFW3520W Kıyma Makinesi de yüksek performansı, kullanım kolaylığı ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Biz de sizler için bu içerikte Bosch MFW3520W kıyma makinesi ile ilgili merak edilen tüm noktaları inceledik. Gelin bu çok yönlü cihazın tüm özelliklerine birlikte göz atalım.

Bosch MFW3520W CompactPower Özellikleri

Güç1500 W
Disk Sayısı2
MateryalPlastik
Sucuk/Sosis AparatıVar
Ağırlık3.3 kg
Kablo YuvasıVar
Ses Düzeyi78 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Kıyma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch MFW3520W İnceleme

Beyaz rengi ve üstün performansı sayesinde kullanıcılarından tam not alan Bosch MFW3520W kıyma makinesi, güçlü motoru ile etleri en kısa sürede pratik bir şekilde öğütür. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan cihaz, sağlamlığını uzun süre korumayı başarır. Aynı zamanda fonksiyonel aksesuarları da ürüne daha kullanıcı dostu bir form kazandırır.

İşte Bosch MFW3520W kıyma makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Bosch MFW3520W Tasarım

Bosch MFW3520W beyaz renkli plastik malzemesi ile minimal ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Ölçüleri sayesinde az yer kaplayan bu kıyma makinesi, kolay temizlenebilecek şekilde tasarlanan dayanıklı diskleri sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ayak bölgesi vakumlu bir şekilde tasarlanmış olup kayma gibi durumların önüne geçilmiştir. Bu sayede sizin konforunuzu ön planda tutan ürün, içli köfte aparatıyla da fonksiyonelliğini ortaya koymayı başarır.

Bosch MFW3520W

Bosch MFW3520W Boyutları

Yükseklik250 mm
Genişlik160 mm
Derinlik230 mm
Ağırlık3.3 kg

Bosch MFW3520W, 250 mm yüksekliği, 160 mm genişliği ve 230 mm derinliği ile oldukça kompakt bir boyuta sahip. Bu sayede mutfak tezgahında az yer kaplar ve depolama sırasında da minimum yer kaplar.

Bosch MFW3520W Diskleri ve Aksesuarları

Bosch MFW3520W, 4 mm ve 8 mm delikli iki farklı disk başlığı ile üretilmiştir. Bu disk setleri, etleri kendi tercihinize göre farklı boyutlarda doğramanız ve öğütmeniz için ideal bir kullanım sunar. Ayrıca doldurma tepsisi, bastırma parçası ve sucuk malzemesi gibi aksesuarları da bulunan bu kıyma makinesi, çok yönlü kullanım sağlamayı ihmal etmez.

Bosch MFW3520W Performansı

Bosch MFW3520W, 1500 W motor gücüyle üretilmiş olup maksimum 500 W çekilen güce ulaşabilir. Bu sayede dakikada 1,8 kg et öğütme kapasitesi sunarak haznesindeki etleri kolayca öğütebilir. Ayrıca 78 dB ses seviyesi ile çalışan ürün, diğer kıyma makinelerine göre oldukça sessizdir. Bu sayede sizi rahatsız etmeden çalışarak konforlu bir çalışma alanı oluşturur.

Bosch MFW3520W

Bosch MFW3520W Teknik Özellikleri

  • 500 Watt motor gücü
  • Dakikada 1.8 kg işleme
  • Plastik materyal
  • 3.3 kg ağırlık
  • 120 cm güç kablosu uzunluğu
  • 4 mm ve 8 mm diskler
  • Bastırma parçası özelliği
  • Doldurma tepsisi fonksiyonu

Bosch MFW3520W Avantajları

Bosch MFW3520W'nin en büyük avantajlarından biri, yüksek performans sunan güçlü motorudur. Bu sayede etleri hızlı ve kolay bir şekilde öğütmeniz mümkün olur. Ayrıca kompakt boyutu, mutfak tezgahında ve depolama sırasında minimum yer kaplamasını sağlar. Aksesuarlarının da oldukça kullanışlı olması, ürünün avantajlı özellikleri arasında gösterilebilir.

Bosch MFW3520W

Bosch MFW3520W Dezavantajları

Bosch MFW3520W kıyma makinesinin dezavantajlarından biri, disk setlerinin sadece 4 mm ve 8 mm boyutlarında üretilmesi olabilir. Bu durum farklı boyutlarda etleri öğütmek isteyenler için sınırlayıcı olabilir. Ayrıca haznenin kapasitesi diğer kıyma makinelerine göre biraz daha düşüktür. Bu da büyük ve kalabalık aileler için ideal bir kullanım sunmayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Kıyma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch MFW3520W Kullanıcı Yorumları

Bosch MFW3520W

İşte Bosch MFW3520W kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Fiyatına göre çok güzel. 

*** ***★★★★★

? Kıyma çekme işlemi gayet hızlı. Düzgün. Normal düzeyde sesi var. Sucuk aparatı da çok iyi. Kolay kuruluyor. Kolay temizleniyor. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Ürün görüldüğü gibi çok güzel. Kullanımı basit, Bosch kalitesi kendini belli ediyor. Memnunum herkese tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Ürünü indirimdeyken aldım iyi ki de almışım çalıştırdık çok beğendik parçaları ve işlevsel çeşitlilikleri çok iyi ister ince veya kalın kıyma çek (bebekli-çocuklu aileler için süper bir makine) ister içli köfte yap ister sucuk yap her özelliği çok iyi. 

*** ***★★★★★

? Kurban Bayramı öncesi almıştım ailemin bütün kıymalarını çektim sucuk da dahil hem her zaman elinin altında. Çocuklar genelde köfte seviyor. Eti çıkarıyorum çekiyorum makinadan yok kasaba git kıyma yaptır uğraşmıyorum. kalitesi zaten tartışılmaz bence 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm.

*** ***★★★★★

? Çok beğendim hemen içli köfte yaptım harika hiç motorda ısınma olmuyor çok iyi çekiyor.

*** ***★★★★★

? Başarılı. Eti ince ucuyla yaptı ama kalın kısmıyla çok güzel ve çabucak çekti. Köftesi de güzel oldu.

*** ***★★★★☆

? 2 kilo et aldım kabaca doğrayıp çektim bana mısın demedi kendi küçük ama marifeti büyük umduğumdan daha iyi inşallah ilerleyen zamanlarda daha detaylı deneyeceğim bakalım almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler

*** ***★★★☆☆

? Çok zayıf hiç gücü yok. Bosch'tan daha iyisini beklerdim, bizim için uygun değil ne yazık ki.

*** ***★★★☆☆

? Ürünün sesi çok fazla, evde rahatsız oluyorum gürültüden, bir de malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi, memnun kalmadım.

Puan ve Derecelendirme

Bosch MFW3520W Kıyma Makinesi, yüksek performansı, kullanım kolaylığı ve şık tasarımı ile ev tipi kıyma makinesi arayanlar için ideal bir tercih olduğunu kanıtlar. Kompakt boyutu ve sessiz çalışması da kullanıcı konforunu ön plana çıkmasını sağlarken ürünün performansını da destekler. Tüm bu özellikleriyle Bosch MFW3520W bizden 10 üzerinden 9 puan almayı başarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kıyma Makinesi Tavsiyesi

İçeriğimizin bu kısmında Bosch MFW3520W kıyma makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Bosch MFW3520W kıyma makinesinin kapasitesi nedir?

Bosch MFW3520W kıyma makinesi, dakikada 1.8 kg kıyma kapasitesi ile tasarlanmıştır. Bu kapasite, birçok et türünü öğütmek için yeterli bir alan sağlar.

Bosch MFW3520W ses düzeyi nedir?

Bosch MFW3520W kıyma makinesi, 78 dB ses seviyesinde çalışır. Bu seviye, diğer kıyma makinelerine göre oldukça sessiz bir çalışma sağlayarak konforlu bir kullanım sunar.

Bosch MFW3520W kıyma makinesi hangi disk boyutlarına sahiptir?

Bosch MFW3520W kıyma makinesi, 4 mm ve 8 mm delikli disk boyutlarına sahiptir. Bu disk boyutları, etleri farklı boyutlarda öğütmek için ideal bir kullanım ortaya koyar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.