Bosch KGN76AIF0N Yorum ve Özellikleri

Geniş hacimli Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı'nı tüm yönleriyle inceledik; modelin kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.
Bosch KGN76AIF0N Yorum ve Özellikleri

Bosch'un en çok tercih edilen buzdolaplarından biri olan KGN76AIF0N, geniş hacmi ve kullanışlı özellikleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. İnox tasarımlı ve kombi tipli model, birçok kullanıcıdan tam not alıyor. Gelin, bu modeli iyi seviyeye getiren özelliklerine yakından bakalım.

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı Özellikleri

Net Kapasite526 Litre
Dondurucu Hacmi120 Litre
Soğutucu Hacmi406 Litre
Ölçü1860x750x800 mm
Yıllık Enerji Tüketimi342 kWh
Enerji SınıfıF
Soğutma TürüNo Frost
Ses Seviyesi42 dB
Gösterge EkranıDijital
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch KGN76AIF0N İnceleme

Bosch KGN76AIF0N, sade ve şık tasarımıyla mutfaklara bambaşka bir hava getiriyor. İnox tasarım, parmak izi tutmayan yüzeyi sayesinde her daim temiz kalıyor. Kombi tipi buzdolabının dondurucu kısmı alt tarafta yer alıyor. Dijital göstergeli model, 526 litrelik ideal hacmi ve 406 litrelik geniş soğutucu bölümü ile her ailenin ihtiyacını karşılayabiliyor.

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

  • 526 Litre Kapasite
  • Multi Airflow Özelliği
  • F Enerji Tasarrufu
  • 342 kWh Yıllık Enerji Tüketimi
  • No Frost Soğutma Türü
  • 42 Desibel Ses Seviyesi
  • 1860x750x800 mm Ölçü
  • Kombi Tipi

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

Bosch KGN76AIF0N, multi airflow özelliği ile kısa sürede soğutma sağlıyor ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasına imkan tanıyor. Isı dalgalanmalarını minimuma indiren model, yiyecekler için en sağlıklı koşulları oluşturuyor. Süper soğutma fonksiyonlu ürün, buzu çözülen gıdaların hızlı bir şekilde soğumasını sağlıyor. Oldukça aydınlık görünüm veren LED aydınlatmalar, buzdolabının içini tamamen gösteriyor.

Bosch KGN76AIF0N Ölçüleri

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı, 1860x750x800 mm ölçülerine sahiptir ve bu sayede hemen her mutfağa uyum sağlayabilir. Yiyecekler için geniş bir depolama alanı sunan model, her aile için uygundur ve yiyeceklerin düzenli yerleştirilebilmesini sağlar.

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

Bosch KGN76AIF0N Boyutları

Yükseklik1860 mm
Genişlik750 mm
Derinlik800 mm

Bosch KGN76AIF0N Kapasite ve Hacim

Bosch KGN76AIF0N, 526 litre kapasiteye sahiptir ve bu hacmin 406 litresi soğutucu, 120 litresi dondurucu olarak kullanılır. Alt tarafta bulunan dondurucu kısmında geniş alan sunan çekmeceler yer alır. Soğutucu kısmında ise iki çekmece ve iki raf bulunur.

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

Bosch KGN76AIF0N Soğutucu ve Dondurucu Hacmi

Net Hacim526 L
Soğutucu Kapasitesi406 L
Dondurucu Kapasitesi120 L

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı'nda 6 kapı rafı, 2 iç raf ve 2 kahvaltılık çekmecesi bulunuyor. Buzluk kısmında ise 2 adet geniş ve derin bir çekmece ile birlikte buz yapıcı yer alıyor.

Bosch KGN76AIF0N Kullanımı

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabının kullanım şekli ve ayarını yapmanız için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Dijital ekrandaki "C" tuşuna basarak dondurucu ve soğutucu dereceleri arasında geçiş yapın.
  • Sağ taraftaki "-" ve "+" tuşlarından sıcaklık ayarı yapın.
  • Sol taraftaki freezer (dondurucu) bölümüne geldiğinizde sıcaklığı -19 ya da -18 olarak ayarlayın.
  • Sağ taraftaki fridge bölümüne geldiğinizde sıcaklığı 4 dereceye ayarlayın.

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı'nın dijital ekranında yer alan mode tuşu, cihazın 3 modu arasında seçim yapmanızı sağlar. Bunlar freshness, eco ve vacation modularıdır. Vacation modu, tatil modu anlamına gelir ve bu modda sadece dondurucu çalışır. Freshness modu, soğutucu kısmının hızla soğumasını ve derecesinin daha düşük seviyeye gelmesini sağlar. Eco mode, cihazın enerji tüketimini düşürür, bu mod buzdolabını çok fazla kullanmayanlar için idealdir.

Bosch KGN76AIF0N Elektrik Tüketimi

Bosch KGN76AIF0N, F sınıfı enerji verimliliğine sahiptir ve yılda 342 kWh elektrik tüketimi yapar. Tatil modu ve Eco mod cihazın daha az elektrik tüketmesine imkan tanır. Birçok buzdolabından daha az elektrik tüketimi yapan cihaz, bu yönü sayesinde sıkça tercih edilir.

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

Bosch KGN76AIF0N Enerji Sınıfı

Enerji SınıfıF
Elektrik Tüketimi342 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Kombi Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı Yorumları

Bosch KGN76AIF0N Özellikleri

? *** ***: Bosch ev aletlerinde özellikle tercih ettiğim markadır. Ürün hızlıca elime ulaştı. Servisi aradığımda hemen ertesi gün hızlıca kurulum için geldiler ve sorunsuzca kurulum sağlandı. Teslimat aşamasında genelde bazı büyük ürünlerde kapının önüne kadar bırakma gibi opsiyon sunuyorlar bu durumu kesinlikle yaşamadım evin içerisine kadar getirdiler.

? *** ***: Dolabın güzelliği tartışılmaz Bosch kalitesi ben satıcıdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten çok memnun kaldım aldığım andan itibaren sürekli benimle iletişim halindelerdi ve gece gündüz her türlü soruma saygılı ve ilgili bir şekilde gecikmeden cevap verdiler kargonun teslimi, sağlamlığı, servis randevusu vs her şey ile ilgilendiler. Çok çok çok teşekkür ediyorum.

? *** ***: Gayet kaliteli , sesiz ve fonksiyonel. Ayrıca hızlı Bosch servisi anında kurulum sağladı ve her konuda yardımcı oldu.

? *** ***: Ürünü 1,5 yildir kullanıyorum. Teslimat sorunsuzdu . Üründe çok güzel. Sadece içindeki plastik aksamlar daha kaliteli yapılabilir. Bosch markasına yakışmayacak kadar kaliteden ödün verilmiş.

? *** ***: Ürün fazlasıyla yeterli ve profesyonel tek korkum umarim kapakları taşıyan galvaniz parçalar nemden paslanmaz. Krom 304 bile yapılabilirdi neyse :)

? *** ***: Ürünü kullanmaya başlayalı 10 gün kadar oldu. Teslimat kurum gayet başarılı. Ürün performansı gayet iyi. Almak isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün son derece güzel iç hacim genişliği görünümü on numara ve fiyat olarak çok iyi piyasada vadeli on iki bin olan ürün almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

? *** ***: 5 ay oldu kullanıyorum gayet memnunum. Ürün elime kısa sürede sorunsuz ulaştı.

? *** ***: Gayet kaliteli , sesiz ve fonksiyonel. Ayrıca hızlı bosch servisi anında kurulum sağladı ve her konuda yardımcı oldu. Satan firma ise alımdan kuruluma kadar her detay ile biz daha sormadan ilgilendiler. Bu ayrıcalığı hissetmek için bile ürün alınır.

? *** ***: Ürün aynı webde açıklandığı gibiydi. Satıcı ve lojistik çok başarılıydı.

? *** ***: Kargo hızlı servis hızlı makine çokkkk sessiz. Her şey güzel. Hepsi burada öncesi sonrası arıyor yönlendiriyor...

? *** ***: Ürün gayet güzel ve geniş ben aldıktan sonra gene pahallanmış.

? *** ***: Uzun yıllar kullandığımız eski buzdolabımızdan sonra ilaç gibi geldi. Vita fresh bölmesine sebze meyvelerinizi poşetsiz bir biçimde koyduğunuzda ürünler uzunca bir süre tazeliğini koruyor. Ürünleri çekmeceye rastgele dökmek istemezseniz tanesi 15-20 lira olan ayrıcı sepetlerden alıp düzenleme yapabilirsiniz. Benzer şekilde et ve süt ürünleri için ayrılmış 2 çekmeceli kısım da ürünleri dondurmadan 0 derecede tutarak tazeliklerini uzun süre korumalarını sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buzdolabı Modelleri

İçeriğimizin bu kısmında Bosch KGN76AIF0N hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Bosch KGN76AIF0N hakkındaki sorular...

Bosch KGN76AIF0N kaç litre?

Bosch KGN76AIF0N Buzdolabı 526 litre kapasiteye sahiptir ve markanın en geniş buzdolapları arasında yer alır. Üründe 406 litrelik soğutucu, 120 litrelik dondurucu bölümü bulunur.

Bosch buzdolabı Multiairflow nedir?

Bosch Buzdolaplarında yer alan Multiairflow özelliği her rafa ayrı ayrı hava verilmesiyle gerçekleşen ve hava sirkülasyonunun eşit yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Yiyecekler için en sağlıklı koşulların oluşmasını sağlayan bu sistem sayesinde yiyeceklerin taze kalma süresi uzar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.