Boom Beach Hileleri | Sınırsız Elmas, Para, Birlik Hilesi

Boom Beach oyununda yapabileceğiniz hileleri siz değerli okurlarımız için araştırdık ve derledik.
Boom Beach Hileleri | Sınırsız Elmas, Para, Birlik Hilesi

Boom Beach iOS ve Android tabanlı cihazlarda oynanabilen bir oyundur. Strateji temalı oyun Supercell tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Piyasaya sürülme tarihi 26 Mart 2014’tür. Çok oyunculu olduğu için milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanmaktadır.

Boom Beach oyununda amaç diğer düşman adalarına saldırmaktır. Bu adalara saldırmadan önce kişi birlik üretir ve onları güçlendirir. Aynı zamanda bu birlikler diğer oyuncuların saldırılarını da önler. Boom Beach oyununda birlikleri güçlendirmek, saldırılar yapıp altın kazanmak uğraştırıcı bir iştir. Bunun önüne geçmek için hileler yapılır. Biz size bugün Boom Beach oyununda nasıl hile yapılacağını anlatacağız.

Boom Beach Hile Nasıl Yapılır? (Android)

Boom Beach oyununda hile yapmak için internet tarayıcınıza girin. Daha sonrasında arama yerine “Boom Beach APK” yazın. Buradan istediğiniz bir hileyi indirin. Sürümünün güncel olmasına dikkat edin. Aksi taktirde oyuna gelen bazı güncellemeler sizde olmayabilir. En güncel hileli sürümü indirdikten sonra telefonunuza kurun. Kurmadan önce eski Boom Beach oyununu silin. Hileli oyunu kurduktan sonra giriş yapın ve hileyi kullanmaya başlayın.

Boom Beach Hile Nasıl Yapılır? (iOS)

Eğer telefonunuz iPhone’sa tarayıcıyı açın. Arama kısmına “iPhone Game Hack” yazın. Çıkan programlardan herhangi birini indirin ve kurun. Daha sonrasında hile uygulamasını açın ve arama yerine “Boom Beach” yazın. Buradan Boom Beach oyununa yapılmış hilenin en güncel sürümünü bulun, indirin ve telefonunuza kurun. Artık siz de kolay bir şekilde Apple telefonlarda hile yapabileceksiniz.

Boom Beach Hileleri

Boom Beach oyununda işinize yarayacak tüm hileleri madde madde sıraladık. Aşağıda bulunan hileleri yapmak için hileli oyunu açmanız yeterlidir.

  • Sınırsız Para Hilesi
  • Sınırsız Elmas Hilesi
  • Birlik Geliştirme Hilesi
  • Gemi Hilesi
  • Süresiz Bina Geliştirme Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum