Bolu'nun En İyi Otelleri

Bolu tarihi ve doğal güzellikleri ile her yıl binlerce insan için cazibe merkezi haline gelmiştir. Dolayısıyla bölgede birbirinden güzel oteller bulunmaktadır. İşte, o oteller...
Bolu'nun En İyi Otelleri

Gazelle Resort & Spa

Bu tesis 164 odaya sahiptir. Öncelikle oteldeki görev dağılımı harika. Personelin ilgisi ve güler yüzlü tavrı sizi çok memnun edecek. Otelin sunduğu lezzetleri beğeneceksiniz. Ayrıca spor salonu, havuz, spa gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Gazelle Resort Spa, Bolu seyahatinizde sizler için en iyi seçeneklerden biridir.

gazelle-resort-spa.jpg

Adres: Karacasu Mevkii, Merkez/Bolu

Telefon: (0374) 262 98 00

Konaklama Bedeli: 350 TL


 

Soylu Otel

Bolu; İstanbul, Ankara gibi merkezlere yakın olduğu için buradaki doğal ve tarihi değerler daha çok kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Her yıl binlerce turisti ağılayan Bolu otellerinden birisi de Soylu Otel’dir. Bu tesis 63 odalı olup, odaları çok temiz ve ferahtır. Müşterilere sunulan tatlar ise son derece lezizdir.

soylu-otel.jpg

Adres: Beşkavaklar Mah. D100 Karayolu üzeri No/61 14100 Merkez/Bolu

Telefon: (0374) 222 07 77

Konaklama Bedeli: 248 TL


 

Esentepe Hotel

Tesis 72 odasıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Gerek sunduğu lezzetler, gerek odaların temizliği ve konforu gerekse de personelin müşterilere yaklaşımı açısından Bolu’nun en iyi otelleri arasında yer alıyor. Üstelik otelin konumu ve manzarası da ideal. Bu otelde konakladığınızda merkezde gitmek isteyeceğiniz birçok yere kısa sürede ulaşabilirsiniz.

esentepe-hotel.jpg

Adres: Kitirler Mah. Esentepe Mevkii, 14900 Merkez/Bolu

Telefon: (0374) 311 40 80

Konaklama Bedeli: 220 TL


 

Abant Aden Boutique Hotel & Spa

24 odalı küçük bir işletme olmasına rağmen bölgenin en iddialı otellerinden biridir. Sunduğu lezzet çeşitliliği, kahvaltılarında köy ürünleri kullanmaları oteli bir adım daha öne atıyor. Odaların temizliği de konforu da gayet yerinde. Abant Aden Boutique Hotel Bolu seyahatinizde öncelikli tercihleriniz arasında yer alması gereken otellerden birisi.

abant-aden-boutique-hotel-spa.JPG

Adres: Abant yolu 9. km 14100 Bolu

Telefon: (0374) 222 83 83

Konaklama Bedeli: 261 TL


 

Highway Hotel

Ankara-İstanbul Karayolu üstündeki bu otelde tam 52 oda bulunmaktadır. Tam bir aile oteli olduğunu söyleyebiliriz. Tesiste dinamik yapınızı korumak için kullanabileceğiniz bir fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca çocuklarınızın keyifli saatler geçirmesi için çocuklara yönelik aktiviteler de uygulanmaktadır. Bu otelde kendinizi evinizde hissedebileceğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

highway-otel.jpg

Adres: Ankara-İstanbul Otoyolu üzeri, Merkez/Bolu

Telefon: (0374) 250 10 10

Konaklama Bedeli: 210 TL

BOLU REHBERİ

Bolu Hakkında Bilgi

Bolu Gezilecek Yerler

Bolu Lezzetleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.