Bölgesel Zayıflama İstanbul'da ve Diyetisyen İstanbul İle Elele Tüm Zamanların En Konforlu Zayıflama Serüvenini Öğrenelim

Beslenme tavsiyesi mi arıyorsunuz? Bir yaşam koçuna mı ihtiyacınız var? Kişisel bir eğitmenle çalışmak ister misiniz?
Bölgesel Zayıflama İstanbul'da ve Diyetisyen İstanbul İle Elele Tüm Zamanların En Konforlu Zayıflama Serüvenini Öğrenelim

Beslenme tavsiyesi mi arıyorsunuz? Bir yaşam koçuna mı ihtiyacınız var? Kişisel bir eğitmenle çalışmak ister misiniz?

Bölgesel Zayıflama

Bireysel Beslenme Danışmanlığınızı, Diyetisyen Cihan Koç Açıkladı...

İlk görüşmemizde yiyecek, egzersiz alışkanlıklarınızı ve tüm yaşam akışınızı birlikte keşfedeceğiz. Rahatça uygulayabileceğiniz bir program planlıyoruz, ayrıca haftalık diyetisyen görüşmelerinin yanı sıra sürekli online takip seanslarımızla sürekli destek sağlarken ihtiyacınıza göre bölgesel zayıflama cihazlarının size neler katabileceğini konuşuyoruz. Diyetisyen in verdiği dengeli bir beslenme planı, farkındalık ve yiyecek isteklerinizi birleştirerek günlük alışkanlıklar yaratıyor olmamız aşırı kısıtlayıcı bir diyetten bizi o kadar uzaklaştırıyor. Sonrasında beklentimiz yemekle mutlu ve sağlıklı bir ilişki geliştirmeye başlamak. Ayrıca diyetisyen istanbul da özel yaşam tarzınızla uyumlu yemek pişirme, alışveriş ve kişisel bakım alışkanlıklarınızı keşfedip ve programınızı tüm bunları göz önünde bulundurarak size özel oluşturuyoruz.

Bölgesel Zayıflama

Peki Ya Bölgesel Zayıflama Cihazımız Accent Prime Nedir? Nasıl Çalışır?

Accent Prime, Alma Laser'in cilt sıkılaştırma, vücut şekillendirme ve estetik görünümü geliştirme için en gelişmiş cihazlardan biridir.

Accent prime, bölgesel zayıflama da doğal, uzun ömürlü sonuçlarla etkili, son derece özelleştirilmiş tedaviler sunmak için ultrason ve radyo frekansı (RF) teknolojilerindeki en son yenilikleri birleştirir. UltraSpeed ​​aplikatörü, yüksek hızlı vücut şekillendirme için yeni bir Ultrason teknolojisi türünü ekstra büyük bir sonotrot plakası ile birleştirir. Hızlı tedavi - yalnızca 20-30 dakika sürer.

Accent Prime, fazla yağ ve gevşek cildi ortadan kaldırmak için kombine teknolojiler kullanır ve bölgesel zayıflama istanbul ile vücudun şekli ile beraber hatlarını gözle görülür şekilde iyileştirir. Soğuk ultrason kesme dalgaları, yağ hücrelerini seçici olarak yok ederken, UniPolar RF (radyofrekans) hızlı lenfatik drenaj için metabolizmalarını hızlandırır.

Accent Prime aynı zamanda yağ dokusunun metabolizmasını artırmak için RF enerjisi ve mekanik masajın bir kombinasyonunu kullanır - yağ hücresi hacmini azaltır, lenfatik drenajı uyarır ve cildin dokusunu gözle görülür şekilde yumuşatır.

Accent Prime 'ın hiçbir yan etkisi veya iyileşme süresi yoktur. Hasta, bir seanstan hemen sonra normal aktivitelerine devam edebilir.

Hasta ilk seanstan itibaren tedavi edilen bölgenin çevresinde azalma ve selülitte azalma ile bir iyileşme fark edecektir. Vücut, adiposit (yağ hücresi) atığını tahliye ettiğinde ve cilt kolajeni yenilendiğinde, tedavinin bitiminden iki ila üç ay sonra sonuçları görmek için optimaldir.

Hastanın sağlıklı bir yaşam tarzı yaşaması koşuluyla sonuçlar kalıcıdır. Bu durumda ihtiyacınız olan şey yine sağlıklı beslenmek olacak…

Kilo Vermek İçin Aralıklı Oruç mu?

İF (Intermittent Fasting) İçin Kanıta Dayalı Artılar ve Eksiler…

Neden Aralıklı Oruç Kilo Vermek İçin En İyi Diyet Olabilir Sorusunu Diyetisyen Cihan Koç’a Sorduk...

“IF yani intermittent fasting” sağlıklı gıda seçimleri yaparak, aralıklı oruçla beraber hem kısa hem de uzun vadede güvenli ve etkili bir kilo verme aracı olabilir. Kahvaltıyı ertelemek veya akşam belirli bir saatten sonra günlük gıda tüketimini durdurmak gibi stratejiler, yemek için harcanan zamanı sınırlamanın etkili yollarıdır, böylece kaloriden tasarruf ederek kilo kaybına neden olur. Bu seçeneklerin her ikisi de, aralıklı bir oruç olan yaklaşık 12-16 saatlik bir yiyecek kısıtlaması süresine neden olur. Bunu yapmanın iki anayolu, zaman kısıtlamalı yemek yeme (günde 12 saate kadar yemek yeme periyodu seçme) veya 5:2'lik bir plan (yaklaşık 500 kalorilik iki günlük sınırlı kalori ve diğer günlerde orta düzeyde besin alımı.

Bölgesel Zayıflama

‘’IF’’ Yani Aralıklı Oruç İle Beslenme Neden İşe Yarar?

  • Metabolizmanızı gerçek, biyolojik açlıkla yeniden düzenler; duygusal değil, "beyin" açlığını yenmeyi hedefler,
  • Daha çabuk yemeyi bırakarak, doygunluğu fark etmeyi kolaylaştırır,
  • Günlük yapılanma sağlar,
  • Atıştırma ve gün boyu "yeme" alışkanlığını ortadan kaldırır,
  • Biraz aç olmanın verdiği hafiflik ile aktivitelerinizin artmasına yardımcı olur.

Zaten akıllı, besin açısından zengin seçimler yapıyorsanız, bu planın kilo vermek için en iyi sonucu vereceğini biliyoruz. Özellikle sağlıklı beslenen bir birey değilseniz, yeme zamanınızı ayarlamadan önce diyet değişiklikleri yapmak ve bunları uygulamak daha iyidir. 

Her koşulda ve durumda diyetisyen istanbul dan profesyonel destek almanız, sizi ve bedeninizi uzun vadede sağlığa ve fit kalmaya hazırlar bu yüzden;

Bölgesel zayıflama istanbul ve Diyetisyen istanbul fiyatları öğrenmek için ve Cihan Koç ile özel bir görüşme planlamak için lütfen +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.quartzclinique.com dan randevu talep edin. Ziyaretinizi memnuniyetle karşılıyoruz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: www.quartzclinique.com - 0 212 241 46 24

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.