Deniz, Kum ve Güneş Keyfi İçin Bodrum'un En İyi 10 Beach'i

Yaz tatili için favori mekanlardan biri olan Bodrum'un en iyi beach club'larını sizler için derledik. İşte Bodrum'da tercih etmeniz gereken beach'ler...
Deniz, Kum ve Güneş Keyfi İçin Bodrum'un En İyi 10 Beach'i

Turkuaz deniziyle, benzersiz doğal güzellikleriyle ve yemyeşil çevresiyle büyüleyen Bodrum, sınırsız bir plaj keyfi sunuyor.  Tatil denildiğinde ilk tercih edilen yerler arasında olan Bodrum, yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekecek güzellikte plajlar sunuyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz Bodrum'da tatil yapmayı planlar için şehrin en iyi beach'lerini içeriyor.

Her biri kendine özgü özellikler sunan bu plajlar, tatilcilere unutulmaz anlar yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Beyaz kumların üzerinden, serin sulara atlayacağınız Bodrum'un en güzel beach'lerini öğrenmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Bodrum'un En İyi Beach'leri Listesi

SıraBeachBölgeneoldu Puanı
1Maça Kızı Bodrum48400 Göltürkbükü10/10
2Flamm BeachGöltürkbükü10/9.9
3Kuum Beach BodrumGöltürkbükü10/9.9
4Bodrum EditionDirmil Mah.10/9.8
5Kempinski Hotel Barbaros BayKızılağaç Mah.10/9.9
6Moon Beach BodrumDirmil Mah. 10/9.8
7Xuma VillageMerkez Mah.10/9.9
8Sarnıç Beach ClubBitez10/9.8
9Divan BodrumGöltürkbükü10/9.9
10Miya BeachMerkez Mah10/9.9

Bodrum'un En İyi 10 Beach'i

Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel olan Bodrum her sene olduğu gibi bu yaz da popülerliğini sürdürmektedir. Eğer siz de Bodrum'da unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız, Bodrum'un en güzel ve gözde beach'lerine bir göz atmalısınız.

1. Maça Kızı Bodrum

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Bodrum'un en popüler plajlarından biri olan Maça Kızı, berrak deniziyle büyüleyici bir atmosfere sunuyor. Şezlonglarda güneşlenirken veya denizin tadını çıkarırken sevdiğiniz bir ünlüyle de karşılaşma olasılığınızın yüksek olduğu Maça Kızı, kaliteli hizmetiyle kendinizi özel hissettiriyor. İskele üzerine kurulu olduğundan dolayı şezlongtan direkt denize gireceğiniz bu beach, lezzetleriyle de beğeniliyor.

Telefon(0252) 311 24 00
AdresGöltürkbükü, Narçiçeği Sokak, 48400 Göltürkbükü Bodrum/Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Lüksün aşırılık değil özen olduğunun, mükemmelliğin ayrıntıda gizli olduğunun kanıtı. Muhteşem deniz, olağanüstü misafir ilişkileri, leziz chef♥️

👤 Güzel plaj, iyi servis, güzel sunum, iyi yemek. 👍

2. Flamm Beach

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Denizi
Hizmet Kalitesi
Aktiviteler

Bodrum'un en iyi beachleri arasında yer alan Flamm Beach, berrak deniziyle tatilin tadını çıkarmanızı sağlıyor. 200 metre sahile sahip olan bu beach, hem gündüz hem de gece eğlence eğlenceler düzenliyor. Şık dekorasyonu ve konforlu alanlarıyla da beğenilen bu beach, denize ve güneşe doymak isteyenlerin tercihi oluyor.

Telefon(0252) 357 76 00
AdresGöltürkbükü, Akdeniz Cd. 30. Sok No:3, 48400 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Güzel beach, servis iyi, insanlar kibar, otopark 80 lira, kendileri isletmiyor, minimum harcama kişi başı 1500. Duşlar ve iskele baya iyi. Sunbedler güzel uygulama. Yemekler güzeldi. 

👤 Her detayı düşünmüşler, telefon sarjı, plaj havlusu, yastık vb. denizi zaten çok güzel (kum). Bana anlattığım kokteyli o kadar güzel yapmışlar ki, kendi yaptıkları kahve likörünü kullanmışlar sanırım resmen bayıldım🙈 yemeklerde güzeldi, verdiğiniz ücretin geri dönüşü tatmin edici, düşünebilirsiniz👍🏻

3. Kuum Beach

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Kuum Beach, Bodrum'un en iyi plajları arasında yer alıyor. Gece ve gündüz eğlencesiyle ünlü olan bu plajda, güneşin batışını izlerken kokteyllerinizi yudumlayabilir veya müzik eşliğinde dans edebilirsiniz. Ayrıca deniziyle de çok beğenilen bu plaj, gündüzleri oldukça sakin olduğundan sessizlik ve huzur arayanların adresi oluyor.

Telefon(0252) 311 00 60
AdresGöltürkbükü, Atatürk Cd. No:150, 48400 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Beach için gittim, çok çok çok mutlu ayrıldım. Beach alanı çok geniş, hafif müzik var, deniz harika. Yemekler süper ötesi, hizmet harika, tüm çalışanlar kibar ve tatlı. Türkbükü deki en sevdiğim Beach burası oldu artık. Otel sahibi beni evlatlık edin🙋‍♀️😂🙈

👤 Otelin konum olarak iyi bir yerde olmasının dışında, servis ve hizmette çok başarılıydı, odamız gayet temizdi. Özellikle beachten çok memnun kaldık.

4. Bodrum Edition

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Hizmet Kalitesi
Denizi

Zarif bir plaja sahip olan Bodrum Edition hem Bodrum'un en iyi otelleri hem de Bodrum'un en iyi Beachleri arasında yer alıyor. Hem yerel hem de Dünya lezzetlerini sunan Beach Clup, birbirinden farklı kokteylleriyle de misafirlerinden beğeni topluyor. 

Telefon(0252) 311 31 31
AdresDirmil Mahallesi, Balyek Cd. No 5A, 48400 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Kumsal havuz gayet güzel ve sakin. Birçok ünlü ile aynı anda konakladık ve otelin düzenlediği organizasyonlarda da çok eğlendik. 

👤 Bodrum'un en güzel denizi, kumsalı, en iyi DJ'leri ve en iyi ışık ve gösteri personeli

5. Kempinski Hotel Barbaros Bay

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Sakinliği
Hizmet Kalitesi
Ödüllü Olması

Bodrum'da denize girilecek plajlar arasında yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay, 5 kez ''Turkey's Leading Beach'' ödülüne sahip. Tatilin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin tercih edebileceği Kempinski Hotel Barbaros Bay, berrak deniziyle kendine hayran bırakıyor. Ayrıca 16 yaşından büyük olan kişilerin gidebildiği bu beach, telefon ve evcil hayvan kabul etmediği için huzur arayanların tercihi oluyor.

Telefon(0252) 311 03 03
AdresKızılağaç Mahallesi, Hacıgiden Cd No: 33/1, 48400 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Deniz tutkunu biri olarak burası pırıl pırıl denizi, upuzun sahili, sunduğu konaklama ve lezzet deneyimi ile muhteşem. Restoranları, spası, odaları, ekibi, manzarası çok iyi. Her zaman mutlu anılar bırakan bir deneyim💙💫

👤 Plaj ve manzara harika. yemekler de cok güzel. Ayrıca herkesle teker teker ilgilenen ve çok özenli davranan Hayri Güven'e çok teşekkür ederiz .

6. Moon Beach Bodrum

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
DJ Performansı

Bodrum'un en iyi beachleri arasında yer alan Moon Beach, eğlenceli ve canlı bir plaj atmosferi arayanlar için mükemmel bir seçenek. Çeşitli etkinlikler ve partilerle dolu bir gün geçirmenizi sağlayan bu beach, DJ'lerin eşlik ettiği canlı müzik performanslarıyla da misafirlerini memnun ediyor. Ayrıca lezzetli kokteylleri sayesinde de serinlemenize yardımcı olan bu beach, konforlu hamakları ve bembeyaz kumsalıyla giden herkesi kendine hayran bırakıyor.

Telefon(0252) 387 73 80
AdresDirmil Mahallesi Şendoğan Caddesi 43/2 48990, Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Dört yıldır mütemadiyen yaz aylarında Beach kısmına kullanmak için gidiyoruz. ortam çok nezih denizi çok temiz yalıkavak tarafında dalga olduğu zamanlar tercih edilebilir. 

👤 Deniz güzel, yemekler şahane, müzik ve ortam iyi. Şezlong, şemsiye ve havlu veriliyor. Giriş ücreti yok, sadece içeride 200TL harcama koşulu var. 

7. Xuma Village

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Doğası
Spor Alanları
Hizmet Kalitesi

Bodrum'da denize girebileceğiniz en iyi ve en popüler beacleri arasında yer alan Xuma Village, altı yaş ve üzeri misafir kabul ettiğinden son derece huzurlu oluyor. Bodrum'da en çok tercih edilen plajlardan biri olan Xuma Village, muhteşem doğası ve lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla kumsal voleybolu ve farklı su sporlarına katılabileceğiniz bu plaj, Bodrum tatilinizde unutulmaz anlar yaşamınıza yardım ediyor.

Telefon0541 531 11 11
AdresMerkez Mahallesi, Küdür Cd. No:81, 48400 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Harika bir denizi var. Tesis çok konforlu ve temiz. Servis çok hızlı. Giriş ücreti ve restorandaki fiyatlar yüksek bulunabilir ama ne yerseniz yiyin, kesinlikle hakkını veriyor. Porsiyonlar büyük, doyurucu ve çok lezzetli. Şezlonglar sadece plajda değil, tesisin içerisinde çim ve ağaçlık alanlarda da bulunuyor. Tesis geniş bir alana yayıldığı için oldukça ferah bir şekilde, diğer tatilcilerle sıkış tıkış olmadan rahat bir gün geçirebilirsiniz.

👤 2 yıl önce gelmiştim en son. O zaman da çok hoşuma gitmişti. Bodrum Çeşme civarındaki en güzel beach işletmelerinden birisi. Alan olarak çok geniş ve yeşilliği çok fazla ve insanın içini açıyor.

8. Sarnıç Beach Club

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
DJ Performansı
Hizmet Kalitesi
Etkinlikler

Bodrum Bitez'in en iyi beachleri arasında yer alan Sarnıç Beach Club, 30 yıldır tatilcilerin vazgeçilmez plajlarından biri. Oldukça konforlu ve samimi bir ortam sunan bu beach, canlı DJ performansları ve özel etkinlikler ile de keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Telefon0 252 363 93 00
AdresSarnıç Beach Club, Bitez, Çökertme Cd. No:23 48470, 48470 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Bitez koyu panoramik manzaralı, Denize girmek için iki İskelesi var. Manzarayı kesmeyecek şekilde kademeli şezlong yerleri, çok temiz ve yeni şezlong ve güneşlikler. Yemekler çok lezzetli 5 yıldız. Personel ve hizmet kalitesi süper. Bütün gün ayrılmak istemeyeceğiniz nezih bir yer. Otoparkı var.

👤 Çalışanlar ve işletme sahipleri müşterilere karşı son derece saygılı ve ilgili. Müşteri profili yüksek, sakin ama oldukça güzel bir sahili var. Mutfak ekibi de bir o kadar iyi, tavsiye edilir.

9. Divan Bodrum

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Su Sporları
Konfor

Türbükü'nde yer alan ve berrak deniziyle kendisine hayran bırakan Bodrum'un en güzel planları arasında yer alan Divan Bodrum, konforlu hamaklarıyla eşsiz bir deneyim sunuyor. Dışarıdan gelmek isteyenler için randevu sistemi kullanan bu beach, otelin doluluk oranına göre hareket ettiğinden dolayı sıkış tıkış bir ortamdan uzak kaçıyor.

Telefon(0252) 377 56 01
AdresGöltürkbükü, Keleş Harim Cd. No:22, 48400 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤  Morocco tarzı döşenmiş ve yeni tadilat geçirdiği için oldukça rahat. Kumsal deniz iskele ve havuz çok güzeldi, su sporları bölümü de başarılı. Uzakdoğu, kahvaltı ve yemek restoranlarının yemek kalitesi ve sunumlar harika özellikle kahvaltı menüleri mutlaka denenmeli.

👤 Otel çok güzel plaj ve iskele çok iyi tertemiz deniz.

10. Miya Beach

Bodrum'un En İyi Beach'leri

ARTILAREKSİLER
Mavi Bayrak
Hizmet Kalitesi
Etkinler

Ünlülerin de tercih ettiği Bodrum'un en güzel plajlarından biri olan Miya Beach, müziğin ritmine kapılarak berrak denizde serinlemenizi sağlıyor. Ayrıca parti ve happy hour gibi etkinliklerle de giden herkesi memnun eden Miya Beach, hem iskelede hem de hamaklarda güneşlenme imkanı sunuyor. 

Telefon(0252) 385 59 59
AdresMerkez Mah, Tilkicik Cd. 182. Sok, 48990 Bodrum/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Çocuklu aileler için gidilecek rahat ve güzel bir ortam. Localar temiz, çalışanlar ilgili. Giriş parası ödeyince yemek dahil oluyor. Diğer yerlerde sadece giriş için 900 tl alıyorlar. Yemekleri güzel, sahil ve deniz harika.

👤 Harika bir deniz Mavi bayraklı özel bir plaj. Son derece elit ve düzgün bir misafir kitlesi var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bodrum Tatil YerleriBodrum Balayı Otelleri
Bodrum OtelleriMuğla Otelleri

Bodrum'da en iyi plajlar hangileridir?

Bodrum'da en iyi plajlar arasında Maça Kızı Bodrum, Flamm Beach, Kuum Beach Bodrum, Bodrum Edition, Kempinski Hotel Barbaros Bay, Moon Beach Bodrum, Xuma Village, Sarnıç Beach Club, Divan Bodrum ve Miya Beach bulunmaktadır.

Bodrum'un en iyi plajları hangisi?

Bodrum'un en güzel plajları arasında; Karaincir ve Akyarlar gelmektedir. Masmavi ve berrak denizleriyle Bodrum'un en güzel plajları olmayı başarmışlardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.