İnsanların Bodrumlarından Çıkan En Korkunç 15 Şey

Tamamen tesadüfler üzerine bulunan bu şeyler tüylerinizi ürpertecek. İşte dünyanın farklı noktalarında insanların bodrumlarından çıkan en korkunç 15 şey...
İnsanların Bodrumlarından Çıkan En Korkunç 15 Şey

Bodrum Katta Bulunmuş En Korkunç Şeyler

Bodrum katları soğuk, karanlık, havasız ve nadiren ziyaret edilen yerler olarak bilinmektedir. İnmenin cesaret istediği bodrum katları, genellikle korku filmlerinde sıklıkla karışımıza çıkmaktadır. Peki ya onların sadece korku filmlerinde olduğunu mu düşünüyorsunuz? Listemizde bulunan şeyleri gördüğünüzde tüyleriniz diken diken olacak...

İşte tesadüfen evlerinin bodrumlarına inmiş insanların karşılaştığı 15 korkunç şey;

1. Eski Bir Mezarlık

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Helen Weisensel, Wisconsin'da ki evlerinin bodrum katını kazmaya karar verdi. Weisensel, kazıları sonucunda bir çocuğun kafa tasına ve birçok insana ait kemik parçalarına rastladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evin 170 yıllık bir mezar üzerine inşa edildiğini tespit etti.

2. Ürpertici Bebekler

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Hanny'nin Arizona'da bulunan restoranında, bir müşteri bodrum katı görmek istedi. Durumu şaşkınlıkla karşılayan restoran sahibi Hanny, müşterisiyle beraber bodruma inme kararı aldı. Bodruma indiklerinde korku filmlerini aratmayan bir sahneyle karşı karşıya kaldılar. İçeride büyük bir masa üzerine dizilmiş sayısız oyuncak bebek yer alıyordu.

3. Gizemli Kuyu

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Yeni bir ev sahibi, evinin bodrum katında bulunan gizemli bir kapı keşfetti. Merakla içeriye giren adam, içerisi suyla dolu 4 metre genişliğe 8 metre derinliğe sahip bir kuyu ile karşılaştı. İlginç olan ise kuyunun hiç bir yerinde tesisat bulunmamasıydı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kuyunun daha önce ki yıllara işkence için kullanıldığını tespit etti.

4. Gizli Şapel

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Diana ve Pat çifti, 2007 yılında İngiltere'nin Shropshire bölgesinden yeni bir ev satın aldı. Evlerine taşındıktan kısa bir süre sonra alkol alan çift, evin bodrum katında bulunan ızgarayı açma kararı aldılar. Izgarayı kaldırmalarının ardından ürpertici bir şapele açılan kapı, içerisinde 1700'ler den kalan Katolik Kilisesi'ne aitti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, buranın daha önce Katoliklerin idam ve eziyet alanı olarak kullanıldığını fark etmiştir.

5. İşkence Evi

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Ariel Castro, kadınları bodrum katında seks kölesi olarak tuttuğu gerekçesiyle 2013 yılında tutuklandı. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, yaşları 14 ile 20 arasında değişen kız çocuklarının, 13 yıl boyunca eziyet edilerek bodrumda saklandığını tespit etti.

6. Ölüm Alfabesi

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

2016 yılında bir inşaat işçisi, tadilat için gitti bir evin duvarında esrarengiz bir tahta fark etti. Hızla duvarı kazıyarak gömülü tahtayı çıkartma kararı aldı. Esrarengiz tahtanın üzerinde korkunç şekiller ve yazılar olduğunu fark eden adam, polis ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemelerde tahtanın, 1916 yılında yapılmış bir Ouija ölüm alfabesi olduğu fark edildi.

7. Mumya Mezarı

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

2010 yılında apartman sakinleri, Los Angeles'da bulunan binanın bodrum katını temizletmeye karar verdi. Temizlik için bodruma inen iki kadın işçi, 1930'lu yıllara ait gazetelere sarılmış bir sandık keşfettiler. Sandığı açma kararı alan temizlik işçileri, içerisinde mumyalanmış iki bebek, Peter Pan kitabı ve Pan Clup üyelik kartı buldular.

8. Silah Odası

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Yeni bir ev satın alan adam, evin bodrum katında gizli bir bölme olduğunu fark etti. Merakla bölmeden içeri giren ev sahibi, bir orduya yetecek kadar silah ve mühimmat deposu keşfetti. İhbar üzerine olay yerine gelen eyalet polisleri, bodrum katında sayısız silah, el bombası, tüfek, mermi ve boş kovalar buldu.

9. Önceki Sahip

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Yerel bir banka, eski mal sahibinin konut kredisini ödemediğinden dolayı eve el koydu.2007 yılında Jorge Giro adlı bir adam, İspanya'nın Roses kasabasında ki bu evi almaya karar verdi. Giro eve girdiğinde önceki sahibin hala orada olduğunu keşfetti. Birkaç yıl önce ölen adam, deniz kenarındaki bu evde mumyalanmış halde bulundu. İlginç olan ise adamın 2001 yılında hayatını kaybetmiş olması ve ipoteğinden dolayı eve hiç kimsenin gelmemiş olmasıydı.

Şans eseri yakalanan cinayet zanlıları ile ilgili bilgi almak için buraya tıklayın.

10. Fetüs Kavanozları

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Hannibal'deki eski bir binayı yenilemekle görevlendirilen işçiler, hayatlarının şokunu yaşayacaklarından habersizlerdi. Binanın bodrum katına inan işçiler, 1900'lü yıllarda kürtaj kliniği olarak kullanılmış bir oda keşfettiler. Odanın içerisinde, formaldehit kavanozlarda saklanmış sayısız fetüs ve kürtaj aletleri bulunuyordu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda bebeklerin kime ait olduğunu tespit edememişlerdir.

11. Gizli Oda Arkadaşı

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

2013 yılında Ohio Eyalet Üniversitesi öğrencileri, evlerinden garip sesler geldiğini fark ederek bodrumu inceleme kararı aldı. Bodruma inen gençler, ders kitapları ve fotoğraflarla dolu bir dolabın farklı bir bölmeye açıldığını keşfetti. Dolabın arkasında hiç tanımadıkları ve onlarla beraber senelerdir aynı evde yaşayan Jeremy ile tanıştılar.

12. Zindan Odaları

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

İngiltere'de yeni bir daireye taşınan adam, banyonun önünde ki kapıyı onarmak istedi. Kapının sökülmesiyle ortaya çıkan merdivenler, adamı bir hayli meraklandırmıştı. Merdivenlerden hızla aşağı inen mal sahibi, evin eski bir İngiliz manastırını altında barındırdığını ve sayısız geçitlerin olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, manastır içerisinde sayısız zindan, patika yol ve hücrelerin bulunduğunu söyledi.

13. Köpekbalığı Tankı

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

New York Eyalet Çevre Koruma Dairesi memurları, şehrin 90 dakika uzaklığında bir eve incelemeye gittiler. Evin bodrum katına inen memurlar, hayatlarında hiç karşılaşmadıkları gizemli bir havuz keşfettiler. Havuzun içerisinde oldukça büyük 7 canlı köpek balığı ve 3 ölü köpekbalığı bulunuyordu. Gördükleri karşısında şok olan eyalet memurları, bunun kim tarafından ve neden yapıldığını öğrenememiştir.

Köpek balıkları hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

14. NASA Mülkiyeti

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

2015 yılında bir grup hurdacı, hayatını kaybeden IBM mühendisinin bodrum katını temizlemek için davet edilmiştir. Temizlik için bodruma inan hurdacılar, ölen kişinin NASA için sayısız uzay çalışmasını yaptığı 325 manyetik veri kaseti ve iki NASA bilgisayarı bulmuştur.

NASA hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayın.

15. Gizemli Timsah

Bodrum Katta Bulunan Korkunç Şeyler

Chicago'da bir eve tesisat bakımı için giden tamirci, tüyler ürperten bir geçekle karşılaştı. Bodrum katta ki su deposunu onarmak isteyen adam, 200 kilogramdan fazla 6 ayaklı bir timsahla baş başa kaldı. Derhal polis ekiplerine haber veren tamirci, timsaha yem olmadan kurtulmayı başardı. Timsahın eski mal sahipleri tarafından beslendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum