Karaköy’de Taze Kan Arayanların Mekanı: Blue Roof Karaköy

Uzun zamandır mekanlarıyla ses getiren Karaköy, eşsiz mekanlarına bir yenisini daha ekledi: Blue Roof! Blue Roof Karaköy, eşsiz boğaz manzarası ve kaliteli hizmetiyle Beyoğlu tutkunlarının şimdiden yeni gözdesi olmayı başardı.
Karaköy’de Taze Kan Arayanların Mekanı: Blue Roof Karaköy

Karaköy’de Taze Kan Arayanların Mekanı: Blue Roof Karaköy 

İstanbul / Karaköy yeni bir mekanla kaliteli dönüşümüne bir yenisini daha ekledi. Blue Roof isimli mekan, muhteşem manzarası ve birbirinden leziz Dünya Mutfağı menüsüyle Karaköy’ün yeni gözdelerinden biri haline gelecek gibi görünüyor.

karakoy’de-taze-kan.jpg


Beyoğlu’dan Uzaklaşamayanlar İçin Yeni Alternatif

Karaköy, uzun zamandır sosyal yaşamın nabzını tutan semtlerden biri halini aldı. Avrupa Yakası’nın en nezih ve kaliteli mekanlarının ardı ardına açılmasıyla ortak bir zevke hitap etmeye başlayan Karaköy mekanlarına bir yenisi daha eklendi. Blue Roof, harika boğaz manzarası, eşsiz yemekleri ve hoş ambiyansıyla Karaköy’ün alışılagelmiş mekanlarını sizlere unutturacak. 

beyoglu’dan-uzaklasamayanlar-icin-yeni-alternatif.jpg


Nargile Keyiflerinizi Blue Roof Karaköy’e Taşıyın

Karaköy’ün yepyeni mekanı Blue Roof’ta nargile kültürü de bir başka yaşanıyor. Özellikle Karaköy’deki turistlere nargile kültürümüzü yaşatmak için lüks bir ortam sağlayan Blue Roof, eşsiz boğaz manzarası eşliğinde keyfinizi doya doya yaşamanıza olanak sağlıyor. Arkadaşlarınızla yapacağınız toplu buluşmalarınızı güzel bir anı haline dönüştürecek bu mekan şimdi Karaköy’ün en güzel yerinde hizmetinizde. Dünyanın en kaliteli tütünleri kullanılarak hazırlanan ve özel sunumlarla müşterilerine sunan işletme, nargile severlerin vazgeçilmez mekanlarından biri oldu bile!

blue-roof.jpg


Blue Roof Karaköy’de İstanbul Ayaklarınızın Altında!

Blue Roof, seçkin zevklere özel tasarımı ve hizmet anlayışı ile müşterilerinin ayakları altına büyüleyici İstanbul’u sermekle kalmıyor aynı zamanda kahvaltısıyla, full barı, maç yayınları ve dış mekan hizmetiyle de sizi tam kalbinizden vurmayı başarıyor. Kemeraltı Caddesi’nde hizmete açılan Blue Roof Karaköy, sıradan veya özel günleriniz için kapılarını sonuna kadar açtı ve siz değerli misafirlerini bekliyor. 

blue-roof-karakoy’de-istanbul-ayaklarinizin-altinda!.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.