Blue Man Group İlk Kez Türkiye'de Olacak

Sahne şovları ile dünya çapında üne kavuşan Blue Man Group ilk kez Türkiye'ye gelecek.
Blue Man Group İlk Kez Türkiye'de Olacak

Gittikleri her yerde sahne şovları ile olay yaratan dünyaca ünlü Blue Man Group ilk kez Türkiye'de olacak. 

Müzik, eğlence, komedi ve sanat öğelerini buluşturan ve isimlerini artık kimlikleri haline gelen mavi karakterlerinden alan grup, 1991 yılından bu yana 35 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi. 

blue man group


Grubun en önemli özelliklerinden biri ise hiçbir gösterisinin bir diğerine benzememesi... İzleyiciye her gösteride farklı bir deneyim yaşatan Blue Man Group, 20 ülkede senede 3600 defa sahnelendi. 

Boston, Chicago, New York Las Vegas ve Berlin gibi yerlerde yaptığı şovlarla büyük ilgi gören grup, ayrıca yaptığı dünya turnesi ile başarısını kanıtladı. 

Pek çok alanda başarılı olan Blue Man Group, Grammy adaylığının yanı sıra çıktığı televizyon programları ve reklam filmleri ile büyük ilgi gördü. 

blue_man_gif.gif


13 Şubat-14 Mart 2018 tarihleri arasında Zorlu PSM'de sahne alacak Blue Man Group, Türk izleyicisi ile buluşmaktan dolayı oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdi. 

blue man group

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum