BlackBerry Venice'in Bilgileri Sızdırıldı

BlackBerry’nin bu senenin sonunda satışa çıkartacağı akıllı telefonu Venice’in teknik özellikleri sızdırıldı.
BlackBerry Venice'in Bilgileri Sızdırıldı

Akıllı telefon piyasasında zor günler geçiren BlackBerry sıkıntılarını atmak için Venice modelini piyasaya sürüyor. Cihazın en büyük özelliği ise Android işletim sistemine sahip olacak olması.

BlackBerry’nin bu senenin sonunda satışa çıkartacağı Venice telefonunun bilgileri sızdırıldı. Bilgiler arasında en fazla dikkat çeken özellik ise cihazın Android ile birlikte gelecek olması oldu.

Bilindiği gibi BlackBerry dünyanın en güvenli telefonu olarak anılıyor. Android işletim sistemi ise açık kaynak kodlu olduğu için kolaylıkla ele geçirilebiliyor. Bu da Venice’i kullanıcılar arasında merak konusu haline getiriyor. Teknoloji uzmanları cihazda BlackBerry’nin güvenliğini, Android ise özgürlüğünü kullandıklarını dile getiriyor.

BlackBerry Venice

Cihazın özellikleri BlackBerry’nin pazardaki yerini geri almak istediğini gösteriyor. Çünkü son dönemde bu özelliklerdeki telefonlara rastlamak çok mümkün değil. Android’in ve BlackBerry firmasının en üst düzey özellikleriyle üreteceği Venice kullanıcıları heyecanlandırıyor.

Venice günümüz telefonlarının aksine kızaklı yapısıyla dikkat çekiyor. Ekranı dokunmatik olan cihaz bir de BlackBerry’nin artık standartlaşan QWERTY klavyesine sahip. Ayrıca cihazın kasasında yüksek kaliteli malzeme kullanılacak. Ekranı ise yeni nesil telefonlarda görülen kavisli ekran teknolojisiyle üretilecek.

Telefon 5.5 inçlik ekrana sahip olacak ve 2K çözünürlükle gelecek. Bu da kullanıcılara son derece kaliteli görüntüler sunmasını sağlayacak.

BlackBerry Venice

Venice üzerinde Snapdrogon 808 işlemciyle birlikte gelecek. İşlemciyi de 3GB RAM destekleyecek. Böylece performansta sıkıntı yaşamayacak.

Telefon yüksek kamera özelliklerini de taşıyacak. 18 megapiksel arka kameraya sahip olacak cihazda 5 megapiksel geniş açı ön kamera bulunacak. Ayrıca kaliteli arka kamerayı çift LED flaş destekleyecek. Geniş açı olan ön kamera ile selfie severler mutlu olacağa benziyor.

Gelecek yeni modeller arasında özellikleriyle birlikte merakla beklenen BlackBerry Venice’in çıkış tarihi açıklanmadı. Fiyatının ise şu aşamada ne olacağı bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.