BlackBerry Passport Silver Edition Satışa Çıktı

BlackBerry firmasının amiral gemisi olarak görülen Pasaport Silver Edition akıllı telefonu raflardaki yerini aldı.
BlackBerry Passport Silver Edition Satışa Çıktı

Akıllı telefon pazarının büyümesine ayak uyduramayan BlackBerry geri dönüş için zorluyor. Son olarak Pasaport modelini satışa sunan firma pazar payını bu cihaz ile bir üst seviyeye çıkarmayı başarmıştı. Bunun üzerine çalışan BlacBerry yetkilileri Pasaport modelini geliştirerek ortaya Pasaport Silver Edition modelini çıkarttı.

Bir Önceki Modele Göre BlackBerry Pasaport Silver Edition

Bir önceki Pasaport modeline göre daha sağlam olarak yapılan güçlendirilmiş paslanmaz çelik bir kasaya sahip. Cihazın arka kısmı ise özel kauçuk bir malzeme ile kaplanmış ve böylece elde tutuş kolaylaştırılmış.

BlacBerry’nin kendi işletim sistemi olan OS yüklü telefonun ekran boyutu 4.5 inç. Eski modeline göre 3 santim büyütülen telefonun ram kapasitesi ise 3 gb. Böylece telefonun yaptığı işlemlerde daha da hızlandırılması sağlanmış. 32 gb hafıza kapasitesi olan telefonun arka kamerası 13 ön kamerası ise 2MP. BlackBerry Pasaport Silver Edition selfie için uygun bir cihaz gibi görünmüyor. Ayrıca telefonun üzerinde 3450 mh gücünde batarya bulunuyor.

BlackBerry Pasaport Silver Edition

Amerika’da şu an için ön siparişe çıkan cihaz 550 dolardan alıcı buluyor. Türkiye’de bir düşük modeli olan Pasaport ise 2.250 TL’ye satılıyor. BlackBerry Pasaport Silver Edition modelinin ise yaklaşık 3 bin TL olacağı bekleniyor. Ön siparişi alınan cihazın sıcak satışına ise 16 Ağustos’ta başlanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.