Bizimtepe Aydos Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Bizimtepe Aydos, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Bizimtepe Aydos Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Halk GYO ve Vakıf GYO " ortaklığının Sancaktepe ilçesinin Samandıra mahallesinde inşa ettiği " Bizimtepe Aydos " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

95 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Bizimtepe Aydos, İstanbul Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Tüm toplu ulaşım ağlarının yanı başında olması ve önünden geçmesi planlanan metro da Bizimtepe Aydos’u farklı kılan özelliklerden.

Bizimtepe Aydos aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Bizimtepe Aydos projesinde 2+1’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunuyor.


Bizimtepe Aydos Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Bizimtepe Aydos projesinde " 2+1, 3+1 ve 4+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 92 ve 129 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 501.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 144 ve 177 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 699.500 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 192 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.088.500 TL " olarak belirlenmiş.


Bizimtepe Aydos Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Bizimtepe Aydos tarafından “ Hayaliniz Evse Çözelim Biz Bize Kampanyası ” başladı. Kampanya kapsamında konut bedelinin %20’si peşin, %10’u bir yıl sonra, %10’u ise iki yıl sonra ödenebiliyor. Toplam konut bedelinin %60’lık bölümüne ise, eşit taksitler halinde 60 ayda ödeme imkânı sağlanıyor. Ayrıca ' Şimdi al 2019 sonunda öde ' kampanyasında ise %25 peşinatla %75’lik bölümünü için %1,10 faiz oranı ile taksit ödemelerine 2019 yıl sonunda başlayarak ödenebiliyor.


Bizimtepe Aydos Nerede? (Konum ve Adres)

Veysel Karani Mah. Kanuni Cad. No : 3/A/1 Sancaktepe/İstanbul


Bizimtepe Aydos Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Bizimtepe AydosBizimtepe AydosBizimtepe Aydos

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.