Biz Böyleyiz Filmi Hakkında Bilinmeyen 7 Bilgi

Dram ve komedi kategorisinde yer alan Biz Böyleyiz filmi hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere Biz Böyleyiz filminin konusu, izleyici yorumları ve film hakkında merak edilenleri derledik.
Biz Böyleyiz Filmi Hakkında Bilinmeyen 7 Bilgi

Biz Böyleyiz Hakkında Bilinmeyenler ve Film İncelemesi

Sevgi ve dram temalı bir film olan Biz Böyleyiz Netflix’te yayınlandıktan sonra Netflix’in en çok izlenen yapımlar listesine girmiştir. Bu yazımızda sizlere Biz Böyleyiz filmi hakkında tüm merak edilenleri araştırdık. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Biz Böyleyiz filmi hakkında bilgileri, filmin incelemesini, izleyici yorumlarını ve oyuncu kadrosunu derledik.


1. 10 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren film Netflix kütüphanesine 12 Haziran’da girmiştir. 2 saat 1 dakika uzunluğunda olan film izleyiciler tarafından da beğenilmiştir.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler-.jpg


2. Yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun yaptığı filmin yazarlığını ise Melikşah Altunbaş, Berrak Tüzünataç ve Caner Özyurtlu yapmıştır. Oyuncu kadrosunda ise Boran Kuzum, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinççi, Meriç Aral, Engin Öztürk ve Hümeyra Akbay gibi usta oyuncular bulunmaktadır.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--001.jpg


3. Güzel bir hikâyeye sahip olan Biz Böyleyiz filminin konusu uzun zamandır birbirlerinden ayrı olan ve birbirlerini seven arkadaş grubunun tekrardan bir araya gelmesini anlatıyor.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--002.jpg


4. Gruptaki herkesin kalbinde bir yere sahip olan Nezihe’nin ileri yaşı yüzünden yaşadığı rahatsızlıkları öğrenen grup tüm işlerini bir kenara bırakıp apar topar İzmir’e doğru yola çıkar.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--003.jpg


5. İstanbul’dan İzmir’e doğru yapılan bu yolculuk eskiden beraber yaşayan ve hayatlarının en güzel günlerini o evde yaşayan grup için adeta geçmişe doğru bir yolculuğa dönüşür.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--004.jpg


6. Çocukluklarını ve gençliklerini beraber geçiren grup aradan geçen zaman sonrasında Nezihe’nin evinde birkaç günlüğüne kalmasıyla biriktirdikleri kırgınlıkları ve söylemedikleri düşünceler su yüzüne çıkar.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--005.jpg


7. Komedi, Aşk ve Dram türündeki Biz Böyleyiz filmi bu yazıyı yazdığımız sırada Netflix Top 10 sıralamasında 7. sırada yer almaktadır ve IMDb üzerinden 5,6 puan almıştır.

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--006.jpg


Biz Böyleyiz Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Tam evde vakit harcamalık film olmuş, Netflix’te görünce hiçbir beklentiye girmeden izledim. İzlemezseniz de kayıp olmaz ama içinde bir şaheser Hümeyra var sırf onun için bile izlenir.

İzleyici 2:

Filmi çok fazla beğendiğimi söyleyemem genel olarak daha güzel yapılabileceğini düşünüyorum. Benim gözüme çarpan filmdeki en iyi şey Serkan Keskin'in oynadığı 15 saniye. O kadar kısa sürede bile iyi oyunculuğun farkını görüyorsunuz.

İzleyici 3:

Kadro gayet güzel bir şekilde seçilmiş gayet iyi oyuncular var. Hikâyesi keyifli sıkmıyor insanı zaten Hümeyra ve Boran Kuzum varsa muhteşem bir film ortaya koymuşlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

İzleyici 4:

Filmi bence biraz uzun çekmişler yarım saat daha kısa olabilirdi. Biraz klişe var ama orijinallik meraklısı bir izleyici değilim. Beğendikten sonra aynı senaryoyu üç kere çekseler de izlerim sorun değil. Filmi uzun olması ve hikâyedeki aksayan yönleri haricinde izlenebilir buldum.

İzleyici 5:

Çok keyif alarak izlediğim filmdir. Günümüz Türkiye'sinin 30'lu yaşlarında, kentli ve ekonomik durumu iyi insanların arasındaki sosyal ilişkileri nefis aktarmışlar. Komedi çizgisi de çok yerinde ve gayet güzel bir şekilde ayarlamışlar.


Biz Böyleyiz Filmi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram ve komedi türünde güzel filmlerden biri olan Biz Böyleyiz filminde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Biz Böyleyiz oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Fatma Hümeyra Akbay – Nezihe

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--008.jpg​​​​​​​

15 Ekim 1947’de Ankara’da dünyaya gelen Hümeyra katı kuralları olan bir evde yabancı bir bakıcıyla büyümüştür. Kendisi ailedeki tek çocuktur. Lise yıllarında annesinin ısrarıyla daha iyi eğitim alabilmek için Londra’daki dayısının yanına gitmiştir. Londra’da hem grafik dersleri alıp hem de gitar çalıp beste yapmaya başlayan sanatçı Melodi Plak’ta işe girmiştir. Burada grafiker olarak çalışan sanatçı gitar çalıp söylediği Olmasa isimli bestenin patronu tarafından duyulup beğenilmesiyle ilk plak teklifini almış oldu. O zamandan günümüze hem müzik hem de sinema ile ilgilenen sanatçı bu filmde de ileri yaşı nedeniyle rahatsızlanan Nezihe karakterini canlandırmaktadır.


Özge Özpirinççi – Efsun

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--007.jpg​​​​​​​

1 Nisan 1986’da İstanbul’da dünyaya gelen Özpirinççi ilkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl boyunca Amerika Birleşik Devletleri’nde okuyan aktör Sabancı Üniversitesinde Yönetim Bilimleri bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Kanal D’de yayınlanan Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynamıştır. 2015 Şubat tarihinde başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu 29 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır. 2017 yılında Fox Tv’de yayınlanmaya başlayan Kadın dizisiyle de ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştır. Filmde de geçmişte yaşadığı kırgınlıkları ve söyleyemedikleri şeyleri olan Efsun karakterini canlandırmaktadır.


Engin Öztürk – Gökçe

biz-boyleyiz-hakkinda-bilinmeyenler--009.jpg​​​​​​​

19 Eylül 1986’da Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Çocukluğunu ve gençliğini Eskişehir’de geçirmiştir. Üniversite eğitimi için Ankara’ya gelmiş ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumuş ve mezun olmuştur. 2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizide Selim Yaşaran karakterini canlandırmıştır. Dizi Engin Öztürk’ün Türkiye’de tanınmasını sağlamıştır. 2018-2020 yılları arasında Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız dizisinde Levent Topal karakterini canlandırmıştır. Filmde ise tam anlamıyla aşk hayatını yaşayamamış Gökçe karakterine hayat vermektedir.


Önerilen İçerik: Yarına Tek Bilet Filmi Hakkında Bilinmeyen 7 Bilgi!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.