Bisikletinizin Navigasyonu; SmartHalo!

Kanadalı CycleLabs isimli firma bisikletine eklenebilen navigasyon geliştirdiğini duyurdu.
Bisikletinizin Navigasyonu; SmartHalo!

Bisiklet belki de şu an için insanlara en gerekli araç olarak görülüyor çünkü artık şehirlerin yolları arabalar için dar geliyor ve trafik sorununa neden oluyor.

Bisiklet üzerine takılabilen birçok navigasyon olabilir. Ancak bu navigasyonlar genelde dağınıklığa ve dikkatsizliğe yol açabilir. Bunun üzerine düşünen CycleLabs firması da bu konu üzerine kafa yorarak bisiklette şık duran ve dikkat dağınıklığına neden olmayan navigasyon geliştirğini duyurdu.

SmartHalo

SmartHalo adı verilen cihaz diğer navigason cihazlarına oranla daha şık ve daha sade. Aynı zamanda normal bir navigasyona oranla SmartHalo çok daha tehlikesiz bir sürüş sunuyor. Üzerinde ne ekran ne de ses hoparlörüne sahip cihaz sadece silindir yapısında LED lamlabar taşıyor.

Cihazın uyarı sistemi ise gayet basit. Gitmek istediğiniz yeri telefon uygulamanız üzerinden işaretliyorsunuz. Bisikletiniz ile doğru yönde giderken SmartHalo'nun ışığı yeşil yanıyor. Ancak yanlış yönde giderseniz sizi kırmızı ışıkla uyarıyor.

SmartHalo

Cihazın pili kendine 3 hafta dayanma süresi tanıyor. Aynı zamanda cihaz kendini ve bisikletinizi hırsızlara karşı koruyabiliyor.SmartHalo üzerinde barındırdığı GPS özelliğiyle istediğiniz yeri kolayca bulabiliyor. Aynı zamanda bisiklet üzerinde herhangi bir tehlike gördüğü zaman alarm çalıyor ve hırsızlığı önlüyor.

Firma şu an için Kickstarter’da 67 bin dolar bağışı toplamak için çaba sarfediyor. Sadece protatipi üretilen cihaz eğer bağışı toplayıp seri üretime geçebilir ise 131 dolar fiyat etiketiyle de kullanıcılarının karşısına çıkmayı hedefliyor. Cihazın tamamen Mayıs ayında kullanıcılarla buluşacağı konuşuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.