Biran Damla Yılmaz Kimdir

Kırgın Çiçekler isimli dizide canlandırdığı Eylül karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Biran Damla Yılmaz, 1986'de Gebze'de dünyaya geldi.
Biran Damla Yılmaz Kimdir

Biran Damla Yılmaz Biyografisi

Kamera karşısına ilk kez Muhteşem Yüzyıl isimli dizi ile kamera karşısına geçen Biran Damla Yılmaz, ardından birkaç yapımda daha yer aldı. Kamera karşısına başarılı performans sergileyen Biran Damla Yılmaz, günümüzde Kırgın Çiçekler isimli dizide yer almaktadır. Oyunuculuk eğitimini ise Ümit Çırak'tan almaktadır. 

damla3.jpg

2011'ye yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl isimli dizide kamera karşısına cariye olarak geçti. Pek bir repliğinin olmadığı diziden sonra Çılgın Dershane Ada isimli filmde yer aldı. Film, ıssız bir adada mahsur kalan bir grup öğrencinin, ada maceralarından sonra yaşadıkları korku dolu anları komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde Okan Karacan, Hilmi Cem İntepe, Ozan Aydemir, Biran Damla Yılmaz, Fulya Keskin ve Ferhat Yılmaz yer aldı. 

damla4.jpg

2015'te ise Beyaz Yalan isimli dizide Nesrin karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerine görünüş olarak kopyası olan Melek ve Alara'nın birbirlerinin yerine geçmesini ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ebru Aykaç, Kutsi, Deniz Baysal, Çağlar Sayın ve Seher Terzi ter aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Kırgın Çiçekler isimli dizide Eylül karakterini canlandırdı. Dizi, yetimhanede tanışan ve arkadaş olan 5 kızın yaşadıklarını ve aile hayatlarından bazı kesitleri anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise İpek Karayel, Özgür Çevik,Çağla Irgat, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Furkan Arduç, Gökçe Ayyıldız, Arif Diren ve Mehmet Akaç yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2011-Muhteşem Yüzyıl
  • 2014-Çılgın Dershane: Ada
  • 2015-Beyaz Yalan
  • 2015-Kırgın Çiçekler

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum