Bir Başkadır Dizisi Hakkında Bilgiler ve Oyuncu Kadrosu

Bu yazımızda size Netflix’in çıkarmış olduğu bir Türk yapımı olan Bir Başkadır dizisini inceledik. İşte Bir Başkadır dizisi hakkında bilinmesi gerekenler.
Bir Başkadır Dizisi Hakkında Bilgiler ve Oyuncu Kadrosu

Bir Başkadır Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix son zamanlarda yerel orijinal yapımlara daha da önem vermektedir. Önümüzdeki dönemde yeni yapımlarla karşımıza çıkacak olan Netflix, Türkiye’den daha fazla içerik çıkartmayı planlamaktadır. Bu inceleme dizi içeriğimizde sizin için yeni bir Türk yapımı olan Bir Başkadır dizisinin konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…


Bir Başkadır Dizi İncelemesi

1. Bu yazıyı yazdığımız gün olan 12 Kasım tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkan bu dizi toplam 8 bölümden oluşmaktadır. Sürükleyici bir olay kurgusu ve izleyiciyi kendine çeken hikâyesi sayesinde Bir Başkadır dizisi ilk izlenimlere göre beğenilmiş gözükmektedir.

bir başkadır yayın tarihi bölüm


2. Sayılı yerli Netflix yapımı olması nedeniyle uzun zamandır beklenen bu dizi izleyicileri tarafından beğenilmiştir. Akıcı bölümleriyle izleyiciyi ekran başında tutan Bir Başkadır dizisinin 2. sezonu hakkında şu anda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

bir başkadır 2. sezon


3. Dizinin yönetmenliğini ve yazarlığını Berkun Oya yapmaktadır. Berkun Oya’yı İyi Seneler Londra, İntikam ve Son yapımlarındaki katkılarından tanımaktayız.

bir başkadır yönetmeni


4. Dizinin çok iyi bir oyuncu kadrosu vardır. Dizinin oyuncuları arasında Özge Özel, Fatih Artman, Nesrin Cavadzade, Funda Eryigit, Öykü Karayel, Defne Kayalar, Settar Tanriögen, Alican Yücesoy, Aziz Çapkurt, Bige Önal ve Tülin Özen isimleri vardır.

bir başkadır oyuncuları


5. Dizi birbirinden farklı sosyal hayata ve ekonomik duruma sahip olan bir grup insanın İstanbul’da yollarının kesişmesini konu almaktadır. Bu karakterler İstanbul’un canlı ve renkli hayatında ya karmaşık bir geçmişle yüzleşecek ya da yeni bir yoldan yürümek zorunda kalacaklardır.

bir başkadır konusu


6. Ülkemizin farklı tarzlardaki hayatları tek bir yapım altında toplayan Bir Başkadır dizisi kaliteli konusu sayesinde izleyenleri tarafından tam not almıştır.

bir başkadır izleyici yorumları


Dram Türündeki Bir Başkadır Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Berkun Oya'nın yazıp yönettiği ve merakla beklediğim Netflix dizisi. En son Masum dizisinden keyif almıştım izlerken; yine güzel bir dizi olacağını tahmin ediyorum, umarım yanılmam. V**** P.

Türbanlı Öykü Karayel görünce güzel şeyler bizim tarafta Remake'i sandığım, fakat fragman biraz daha 'diğer tarafın' hikâyesi gibi. Berkun’cum iyi ekmeğini yedin bayrak olsun güzel şeyler bizim tarafta olsun. Öykü bu oyunda baya başarılıydı, meğer kızın normal sesi böyleymiş. Bartu ve Okan Yalabık dışında tüm kankalar toplanmış, muhtemelen kaliteli bir iş. Ö*** B.

Bir Başkadır, üzerinde yaşadığımız ülkenin kolektif bilinçaltını ve problematik yapısını dert edinen bir dizi. Ama bu konulara eğilirken didaktik olmadığı gibi, bu kavramları anlattığı hikâyenin lokomotifi gibi kullanmak konusunda oldukça başarılı. C*** H.

Netflix’te böyle güzel kadrolu Türk dizisi görmek beni heyecanlandırıyor. Görüntüler çok iyiydi. Ben de hemen bitmesin diye yavaş yavaş izliyorum. İlk iki bölümü bitirdim. Çok keyifliydi. Çok keyifli ayrıntılar vardı. A*** K.

Daha ilk bölümden içine çekmeyi başardı. Metinlerin sahiciliği ve Öykü Karayel'in ikna ediciliği oldukça yüksek. Tüm bölümleri izlemek için sabırsızlanıyorum. E*** C.

Henüz sadece bir bölüm izlemiş olmama rağmen muhteşem bulduğum Berkun Oya eseridir. Tüm oyuncuları iyi olmakla birlikte özellikle Öykü Karayel'in çıkardığı iş gerçekten çok iyi. Tüm karakterler tanıdık, hepsi etrafımızda resmen; bu açıdan aralarındaki ilişkileri, aile yapıları, önyargıları, arada kalmışlıkları hepsi bize ait. Bu toplumda yaşayan her bir bireyin sosyal, kültürel bütün sorunları gayet iyi bir dille anlatılmış. G*** L.


Bir Başkadır Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram ve gerilim türlerini iyi bir şekilde işleyen bu yeni Netflix yapımı olan Bir Başkadır dizisinin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Bir Başkadır oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Öykü Karayel

20 Ağustos 1990’da doğan Öykü karayel Türk televizyon tarihinin en kaliteli oyuncuları arasındadır. Daha önceden Muhteşem Yüzyıl Kösem, Toz, Bulantı, İşe Yarar Bir Şey, Put Şeylere ve Kuzey Güney gibi kaliteli yapımlarda yer alan güzel oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Öykü Karayel bu dizide ise psikologdan yardım alan ve ondan sonra hayatı değişen Meryem karakterini canlandırmaktadır.

bir başkadır öykü karayel


Fatih Artman

Daha önceden Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Bana Masal Anlatma, Beş Kardeş, Kırık Kalpler Bankası, Vatanım Sensin ve Menajerimi Ara yapımlarında yer alan Fatih Artman 13 Şubat 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Fatih Artman, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü okudu. Kendisinin söylediğine göre cep harçlığını çıkartmak için Behzat Ç dizisinde Harun karakterini canlandıran oyuncu bu yapımdaki rolüyle büyük bir ün kazanmıştır. Fatih Artman bu dizide ise bir eğlence mekânında çalışan ve eşinin bazı problemleri olan birini canlandırmaktadır.

bir başkadır fatih artman


Nesrin Cavadzade

Azerbaycan asıllı bir Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Nesrin Cavadzade 30 Temmuz 1982 tarihinde doğmuştur. Bakü’de doğup 11 yaşında Türkiye’ye gelen güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Güzel oyuncu üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü" yapımında başrolde yer aldı. 2014 yılında isminin duyulduğu Kuzu yapımındaki rolü sayesinde Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan güzel oyuncu sinema kariyerinde önemli bir gelişme kaydetmiştir. Nesrin Cavadzade bu dizide İstanbul’un renkli dünyasında kendi hayatını yaşayan ve kendi sorunlarını çözmeye çalışan birini canlandırmaktadır.

bir başkadır nesrin cavadzade

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.