Numara Sorgulama | Çeşitli Yöntemlerle Numara Sorgulama 2024

Bilinmeye numara sorgulama işlemi hakkında tüm detayları sizler için hazırladığımız bu içerikte bulabilirsiniz. İşte, çeşitli yöntemlerle numara sorgulama.
Numara Sorgulama | Çeşitli Yöntemlerle Numara Sorgulama 2024

Bilinmeyen Numara Sorgulama

Numara sorgulama, son yıllarda birçok kişinin merak ettiği konuların başında gelmektedir. Kendisini arayan telefonun kime ait olduğunu sorgulamak isteyenler internet mecrasında kendilerine sunulan birçok yöntemi kullanmaktadır. Bizler de bu içerikte numara sorgulama işleminin en bilindiklerini bu içerikte bir araya getirdik. Arayan telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek için güvenilir birkaç yöntem yer almaktadır. bu yöntemler ücretsiz ve ücretli olarak değişmektedir.

İşte sizi arayan numaraları artık bulabileceğiniz numara sorgulama yöntemleri;

Ücretsiz Numara Sorgulama Yöntemleri

1. Whatsapp Uygulaması Üzerinden Ücretsiz Numara Sorgulama

Gizli Numara Sorgulama

Sadece cep telefonu numaralarından gelen aramaları öğrenebileceğiniz yöntemlerden bir tanesi Whatsapp… Whatsapp üzerinden bilinmeyen numara sorgulaması yapmak için sizi arayan numarada da Whatsapp uygulaması olmak zorundadır.

Sizi arayan numarayı öğrenebilmek için ilk önce numarayı telefonunuza kaydedin ve sonrasında ise isim listesinde kaydettiğiniz kişiyi bulun. Bu sayede profil bilgileri ortaya çıkan kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

2. Google Üzerinden Bilinmeyen Numara Sorgulama

Gizli Numara Sorgulama

Bedava bilinmeyen numara sorgulama yöntemlerinden bir tanesi de Google… Google Arama Motoru üzerinden yapılan sorgulamalar şahıslar üzerinde değil de genel olarak kurumların aramalarını ortaya çıkarmaktadır. Müşteri hizmetleri, çağrı merkezleri, bazı özel firmaların insan kaynakları gibi yerlerden bazı numaralardan aranabilirsiniz. Bu kurumların birçoğunun internet sitesi ve iletişim bilgileri için kolayca bilinmeyen numarayı sorgulayabilirsiniz.

3. İnternet Sayfası Üzerinden Numara Sorgulama

Gizli Numara Sorgulama

İnternet sitesi üzerinden yapılan numara sorgulamaları hiç güvenli olmayan yöntemlerdendir. İnternet üzerinden hiçbir kurum ya da kişi bilinmeyen numara sorgulama işlemini gerçekleştiremez.

Ücretli Bilinmeyen Numara Sorgulama Yöntemleri

1. 11811 Türk Telekom Sabit Hat Numara Sorgulama Nasıl Yapılır?

Gizli Numara Sorgulama

Türk Telekom mobil ve sabit hatlar üzerinden sadece kendisine şebekeleri sorgulatmaya imkan tanımaktadır. Türk Telekom en güvenilir numara sorgulama yöntemlerinden bir tanesidir ancak bu servisi kullanmak ücrete tabiidir.

Sizleri arayan sabit hattın kime ait olduğunu öğrenmek için 11811’i arayabilirsiniz. Bu sistem üzerinden istediğiniz kadar numara sorgulatabilir. Bilinmeyen numarayı sorgulatmak için sadece telefon numarası bilgisi yeterli olacaktır. Aramanın ücreti 1 TL üzerinden değerlendirilmektedir.

2. 11832 Turkcell Bilinmeyen Numara Sorgulama Nasıl Yapılır?

Gizli Numara Sorgulama

Turkcell üzerinden numara sorgulama yapmak için 11832 numarasını arayabilir ve bu şekilde bilgisini verdiğiniz numaranın kime ait olduğunu güvenilir şekilde öğrenebilirsiniz. Ancak, bilgisini aradığınız kişinin numarası gizlenmemiş olmalıdır. Bu hizmeti tüm Turkcell kullanıcıları kullanabilir ve ücreti 1.25 TL’den işlem görmektedir.

3. 11842 Vodafone Bilinmeyen Numara Sorgulama Nasıl Yapılır?

Gizli Numara Sorgulama

Güvenilir en basit şekilde bilinmeyen numara sorgulama yöntemlerinden bir tanesi de 11842 Vodafone bilinmeyen numara sorgulama… Bu numarayı arayarak sizi arayan Vadofane hatlı kullanıcıların kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Numaraların gizli olmaması gerekmektedir. Numarayı öğrenmek için sadece numarayı belirtmeniz yeterli olacaktır. Ücreti 1.25 kuruştur.

4. 11855 Türk Telekom Mobil Hat Bilinmeyen Numara Sorgulama Nasıl Yapılır?

Gizli Numara Sorgulama

Eski adı Avea olan günümüzdeki marka ismi ise Türk Telekom Mobil olan servis üzerinden 11855’i arayarak numara sorgulama işlemini halledebilirsiniz. Türk Telekom mobil servisinden gizlenmemiş numaraları öğrenebilirsiniz. Türk Telekom hattı kullanıcıları olması gerekmektedir. Aramanın dakikası 1.25 kuruş olarak ücretlendirilmiştir.

Benzer İçerik Önerileri
Gizli Numaradan Arama Nasıl YapılırÖzel (Gizli) Numara Engelleme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum