Bilecik'in En İyi Otelleri

Bilecik Marmara Bölgesi'nin mütevazı merkezleri arasında yer almaktadır. Bilecik seyahatinizde rahatlıkla konaklayabileceğiniz otelleri okuyucularımıza sunuyoruz.
Bilecik'in En İyi Otelleri

Grand Çalı Otel

Bilecik’in en büyük ilçelerinden biri olan Bozüyük’te bulunan Grand Çalı Otel Bilecik'in en iyi otelidir. Tam 112 odaya sahip bu tesiste yalnızca sabah kahvaltısı ücret dışında kalmaktadır. Tesiste fitness salonu, hamam, havu, sauna gibi hizmetler de bulunmaktadır. Bozüyük çevresinde en iyi konaklama imkanını sunan tesistir.

grand-cali-otel.jpg

Adres: Kasımpaşa, 11300 Bozüyük/Bilecik

Telefon: (0228) 314 89 30

Konaklama Bedeli: 115 TL

 

Grand Hotel Belekoma

Bilecik merkezde bulunmaktadır. Bilecik’teki birçok tarihi ve turistik yerlere yürüme mesafesindedir. 50 odasıyla himet veren bu işletme Bilecik’in en iyi otelleri arasında gösterilmektedir. Aracıyla gelenler için otoparkı bulunan otelin oda kahvaltı hizmeti de vardır.

grand-hotel-belekoma.jpg

Adres: Gazipaşa Mah. Atatürk Bulv. Merkez/Bilecik

Telefon: (0228) 212 72 50

Konaklama Bedeli: 76 TL

 

Hotel Eronur

Bilecik’te gidebileceğiniz her yere en yakın otellerden biri Hotel Eronur’dur. Bilecik Müzesi’ne ve merkezdeki diğer gezilmesi gereken yerlere kısa mesafede bulunması oteli iyi bir alternatif olarak öne çıkarıyor. Otel oda ve kahvaltı konseptiyle hizmet vermektedir. Kahvaltı açık büfedir; otelin odalarıysa rahat ve temizdir.

hotel-eronur.jpg

Adres: Atatürk Bulv. No/35 Merkez/Bilecik

Telefon: (0228) 212 05 55

Konaklama Bedeli: 71 TL

 

Namlı Osmanlı Konağı

Osmanlı Devleti’nin kuruluş yeri Söğüt’te bulunan Namlı Osmanlı Konağı bölgede bulunan tarihi, yapı, cami, türbe gibi ziyaretgahları gezmeye gelenler için en ideal konaklama yeridir. İşletme 28 odasıyla hizmet veren mütevazı bir tesistir. Bölgedeki tarihi mekanları ziyaretiniz sırasında burayı tercih edebilirsiniz.

namli-osmanli-konagi.jpg

Adres: Ertuğrul Gazi Cad. Kayhan Mah. 11600 Söğüt/Bilecik

Telefon: (0228) 361 20 11

Konaklama Bedeli: 70 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.