Bilal Çoban Kimdir? & Hakkında Bilgi

Bilal Çoban MHP Elazığ İl Belediye Başkanı Adayı seçildi. Bu içeriğimizde Bilal Çoban hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Bilal Çoban'ın biyografisi!
Bilal Çoban Kimdir? & Hakkında Bilgi

Bilal Çoban Biyografisi

1969 Yılında Elazığ’da mutaassıp bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Güzel bir çocukluk dönemi geçiren Bilal Çoban’ın başarılı bir öğrencilik geçmişi vardır.

bilal-coban-biyografisi.jpeg


Bilal Çoban'ın Öğrenim Hayatı

Bilal Çoban İlkokul, Orta ve Lise öğrenimini güzel bir şehir olan Elazığ’da tamamlamıştır.
1986 senesinde başlamış olduğu Gazi Üniversitesi’nin Gazi Eğitim Fakültesi kısmının Beden Eğitimi ve Spor akademisi bölümünü, 1990 senesinde başarılı bir şekilde bitirmiştir.
Bilal Çoban’ın iş hayatı okuduğu bölüm üzerine olmuştur. 1991 senesinde, ortaokulda Beden Eğitimi Eğitmeni olarak görev yapmaya başladı.
1993 senesinde Fırat Üniversitesi’nin Beden Eğitimi ve Spor Akademisi bölümünde Araştırma Görevlisi olarak iş hayatına devam etmiştir.
1996 senesinde, Fırat Havzasındaki bazı Mahalli İdarelerin Spor Yaklaşımlarının Analizi isimli yüksek lisans tez çalışmasını bitirdi.
1998 tarihinde Gazi Üniversitesi’nin, Sağlık Bilimleri Enstitüsünün Beden Eğitimi ve Spor Anabilim bölümünde Doktora eğitimine başlayarak eğitim hayatını sürdürdü.
2002 senesinde spor hizmetlerine dair halkın belediyelerden ne tür beklentileri vardır" isimli çalışmayla doktorasını bitirdi.
2002 senesinde bu zamana kadar Fırat Üniversitesi’nin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda Yardımcı olarak Doçent kadrosunda görev üstlenmiştir.

bilal-cobanin-ogrenim-hayati.jpeg


Bilal Çoban'ın Yürüttüğü İdari Ve Akademik Olan Görevler

Bilal Çoban eğitim hayatındaki başarısını yürüttüğü tezlerle, görevlerle birçok kez ispat etmiştir. Bilal Çoban Beden Eğitimi, Spor Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yapmıştır. Daha sonraları ise; Beden Eğitimi, Spor Öğretmenliğinin Bölüm Başkanlığını, Sağlık Bilimleri Enstitüsünün Beden Eğitimi, Spor Anabilim Dalının Başkanı, Fırat Üniversitesinin Gençlik ve Spor Kulübünün Başkanlığını, Fırat Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır, Hazarın Stratejik Araştırmaları Merkezi Başkanlığı görevini üstlenmiştir.


Bilal Çoban'ın Yaptığı Ve Yürütmüş olduğu Bazı Projeler

Bilal Çoban “Devletle Millet El Ele” Projesini yürütmüş olup bunun yanında birçok projede ismi geçmektedir. Bilal Çoban Büyük Şehirler İçin 150 bin İmza toplama Kampanyası, Elazığ şehrine Stadyum İstiyoruz kampanyası, Devlet Demir Yollarının ve Çimento Fabrikası'nın bulunduğu yerin değişimiyle ilgili birçok kampanya yapmış ve yürütmüştür. Bilal Çoban yapmış olduğu birçok faaliyet, program, kampanyayla ve başarılarıyla kendinden söz ettirmiştir. 

devletle-millet-el-ele.jpg

Önerilen içerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.