Beyond: Two Souls Hileleri | Ölümsüzlük ve Aiden Hileleri

Beyond: Two Souls oyununda hem Jodie hem de Aiden ile yapabileceğiniz tüm hileleri gösterdik.
Beyond: Two Souls Hileleri | Ölümsüzlük ve Aiden Hileleri

Beyond: Two Souls, Quantic Dream tarafından geliştirilmiştir. Sony Computer Entertainment tarafından Windows, PlayStation 3 ve PlayStation 4 platformlarında yayınlanmıştır. İlk kez 8 Ekim 2013 yılında çıkarılan oyun 2015 yılında tekrardan PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştür.

Beyond: Two Souls oyunu Jodie'nin ve oyunun hayalet dostu Aiden'ın hikayesine odaklanıyor. Jodie'nin tüm hayatı onu kontrol edenler yüzünden değişik bir hal alıyor. Potansiyelinin farkında olan güçlü kurumlar Aiden'ı kullanmak istedikleri için Jodie'ye zor zamanlar yaşatıyor.

Oyunda bazen Aiden'ı bazen de Jodie karakterini kontrol ediyoruz. Oyunun bize izin verdiği yerlerde Aiden ile ürkütücü şeyler yapabiliyoruz. Aynı zamanda oyunda vermiş olduğunuz kararlar hikayenin gidişatını da değiştiriyor.

Jodie'nin devlet görevlileri ve CIA ajanlarıyla olan efsane mücadelesi, küçüklüğünden itibaren kadınlığına geçiş dönemleri çok iyi işlendiği için oyun içerisinde adeta bir film izliyormuş edasına kapılabilirsiniz. Oyun seçimlerinde her zaman arada kaldığınız için seçimlerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Bazı bölümler Aiden olsa dahi çok zor geçilebiliyor. Biz sizler için Beyond: Two Souls oyununda yapabileceğiniz hileleri araştırdık.

Beyond: Two Souls Hile Nasıl Yapılır?

Beyond: Two Souls oyununda hile yapmak istiyorsanız bir hile programı indirmelisiniz. Oyunun resmi olarak sunduğu hile olmadığı için biz size programlarla hile yapmayı anlatacağız. İnternet tarayıcınızın arama kısmına "Beyond: Two Souls Trainer" yazın.

Hileyi indirmeden önce virüs programlarınızı kapatın. Aksi taktirde hile dosyası inmeyebilir veya indikten sonra silinebilir. Hile programları zararlı değildir fakat oyunda değişikliğe sebep olduğu için virüs programları tarafından zararlı yazılım olarak algılanabilme olasılığı vardır. Virüs programınızı kapattıysanız sonrasında oyun ile uyumlu olan hileyi indirin ve Rar'dan çıkartın. Rar'dan çıkarttıktan sonra hile programını çalıştırın ve oyuna giriş yapın.

Oyuna giriş yaptığınızda "Home" tuşuna basarak hileyi aktif hale getirin. Buradan isterseniz menüyle hileleri aktifleştirebilir, isterseniz aşağıda vermiş olduğumuz kısayolları kullanarak hileleri menüyü açmaya gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

Beyond: Two Souls Hileleri

Aşağıdaki hileleri yapabilmek için hile programını aktif hale getirmelisiniz. Daha sonrasında yanında bulunan tike basarak hileleri kullanabilirsiniz.

Hazineleri Mini Haritada Göster

Aiden'da Sınırsız Gezebilme

Sınırsız Çekirdek Gücü

Ölümsüzlük

Tüm Ödülleri Alın

Sınırsız Komuta Gücü

Asgari Güvenlik Derecelendirmesi

Sınırsız Parlak Nesne

Radyoaktivite yok

Yaprak Gübresi

Maksimum Yönetim Düzeyi

İradeyi Ayarla

Aranıyor Seviyesini Kaldır

Depolama Uranyumunu Ayarla

Motor Sıcaklığını Ayarla

Sınırsız Büyü Ücreti

10K Saplama Ekle

Su Sıcaklığını Otomatik Olarak Ayarlayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.