Beykan Şimşek Kimdir

Beykan Şimşek, 1 Ocak 1995’de Aydın’da dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüplerde ve Türkiye Milli Takımı’nda forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Beykan Şimşek Kimdir

Beykan Şimşek Biyografisi

Beykan Şimşek’in Kulüp Kariyeri

Beykan Şimşek, futbol kariyerine ilk olarak 12 yaşında, Isparta Gençlikspor'da başladı. 1 sene burada oynadıktan sonra 2007 yılında Fenerbahçe’nin alt yapısına transfer oldu. 6 sene boyunca Fenerbahçe’nin alt yapısında birçok takımda görev alan Beykan, 2013 yılında A takıma çalışmalara başladı ve takımla beraber 2 maça çıkıp profesyonel kariyerine imza attı. Aynı yıl içerisinde Kardemir Karabükspor’a kiralık olarak gönderildi.

beykan şimşek adana demirspor

10 maç Karabükspor formasını giyen Beykan, sezon sonunda bu sefer PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a kiralandı. Burada 20 kez forma giyme başarısı gösteren futbolcu, 7 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Adana Demirspor ile gösterdiği performans ile ligde bazı takımların dikkatini çekti. 2015-2016 sezonu öncesinde Sivasspor’a transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Beykan Şimşek’in Milli Takım Kariyeri

Beykan Şimşek, milli formayı kariyerinde ilk olarak 2009 yılında Türkiye U-15 takımında giydi. Burada 8 maça çıkarken, sonraki yıllarda U-16, U-17, U-18 ve U-19 kadrolarında yer aldı. Kariyeri boyunca milli formayı 38 kez giyen Beykan, henüz A Milli Takım’a davet edilmedi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.