Beyaz Saçlı Doğan Bebek İlgi Odağı Oldu

Macaristan'da bembeyaz saçlarla doğan Bence isimli bebeği gören ailesi Albinizm hastası olduğunu düşündü. Oysa gerçek bambaşkaydı...
Beyaz Saçlı Doğan Bebek İlgi Odağı Oldu

Macaristan'da doğan Bence isimli bebek görenleri ve ailesini şaşkına çevirdi. Bembeyaz saçlarla doğan bebeğin ailesi, bebeklerinin albinizm hastası olduğunu zannettiler. Bence’den hemen kan örnekleri alan doktorlar bebeğin gerçek hastalığını anlamaya çalışırken daha çok şaşırdılar.

Doktorların elde ettiği tüm sonuçlarda Bence'in hiçbir rahatsızlığı olmadığı anlaşıldı. Bebeğin çok fazla açık renk saçlarla dünyaya geldiği gerçeğine ulaşıldı. Doktorların elde ettikleri sonuca göre; Bence’in saçları büyüyüp geliştikçe rengi de koyulaşacak. Sonuçlar, Bence bebeğin pigmentasyon bozukluğu ile dünyaya geldiğini gösteriyor. Doktorlar; Pigmentasyon bozukluğu ile doğan bebeklerin Bence bebek gibi beyaz saçlı olarak dünyaya geldiğini ve büyüyünce saçlarının karardığını söylüyorlar.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.