Better Than Us Dizisi Hakkında Tüm Merak Edilenler

Netflix tarafından yayın hakları satın alınan ilk Rus yapımı Better Than Us dizisinin konusu ve hikayesi hakkında tüm bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde sizler için bir araya getirdik. İşte Netflix'in Rus yapımı dizisi Luschshe, Chem lyudi!
Better Than Us Dizisi Hakkında Tüm Merak Edilenler

Better Than Us Dizisi Hakkında Tüm Merak Edilenler

Her ne kadar bilim kurgu denildiğinde Amerikan yapımları akla gelse de bu inceleme dizi içeriğimizde bir Rus yapımı bilim kurgu dizisine yer veriyoruz. Netflix dizileri arasında yer alan, orijinal ismiyle Luschshe, Chem lyudi İngilizce adıyla ise Betten Than Us, 2029 yılında geçiyor. İşte Netflix tarafından satın alınan dizi Betten Than Us hakkında bilinmesi gerekenler!

ilk-rus-yapimi-better-than-us.jpg

1. 23 Kasım 2018-1 Mart 2019 tarihleri arasında Rus kanalı C1R de yayınlanan Betten Than Us, gelecekte robotların günlük yaşamlarımıza entegre edildiği bir zaman diliminde geçiyor. Toplam 16 bölümden oluşan dizi; bilim kurgu, aile draması ve suç draması ögelerini harmanlıyor.

better-than-us-dizisi-hakkinda-tum-merak-edilenler.jpg


2. Better Than Us, Netflix tarafından dünya geneli yayın hakları satın alınan ilk Rus yapımı dizi olma özelliği taşımaktadır ve dizinin bölüm süreleri 50-56 dakika arasında değişmektedir. 

better-than-us,-netflix.jpg


3. Yönetmenlik görevini Andrey Dzhunkovskiy’nin üstlendiği Betten Than Us dizisinin yaratıcısı ise Alexander Kessel’dir. Bu ikiliye yapımcı koltuğunda Eduard Iloyan, Vitaliy Shlyappo, Denis Zhalinskiy, Aleksey Trotsyuk, Mikhail Tkachenko ve Ruslan Sorokin gibi birçok isim eşlik etmiştir.

betten-than-us-dizisi-netflix.jpg


4. Better Than Us dizisinin hikayesinin başlangıcında insan görünümlü robotlar bundan 10 yıl sonra çok yakın bir gelecekte çoğu alanda hayatımıza giriyor. Özellikle sex robotu olarak da kullanılan bu robotlar yüzünden evli çiftlerin arasındaki yeni bir problem olarak karşımıza çıkıyor. 

luschshe,-chem-lyudi .jpg


5. İş alanında koşulsuz itaatleri ve yorulmayan fiziki özellikleri sayesinde insanların yerini almaya başlayan robotlarla yaşamanın dengeleri değiştirişini Betten Than Us dizisinde çok net bir şekilde tahlil edebiliyoruz. 

netflix-rus-yapimi-dizi.jpg


6. Kendisine empati kurma, özgür iradesiyle hareket etme gibi özellikler yüklenmiş olan robot Arisa, yazılımı Çin tarafından üretilmiş ve doğal olarak yazılımına giriş yapmanın imkansız olduğu bir robottur. Güvenlik görevlisi tarafından taciz edilmek istenince Arisa, yetkili kullanıcı olmadığı için görevliyi öldürür. Sonrasında şirketten kaçmayı başaran Arisa, Sonya isminde küçük bir kıza güvenmeyi tercih eder ve onu birincil kullanıcısı yapar. Arisa, Safronov’ların hayatına girince olaylar tamamen çığırından çıkar.

robot-arisa.jpg


7. Düşük bütçeli diyebileceğimiz dizilerden biri olan Betten Than Us, konusu itibariyle izlenilmeye değer Netflix yapımlarından biridir. Robot teknolojisine karşı olan eylemci bir terörist grup ve bu grubun peşine düşen cinayet masası dedektifleri arasındaki git gelleri izlemekten kesinlikle keyif alacaksınız. 

betten-than-us-konusu.jpg

Önerilen İçerik; Netflix’in Zaman Yolculuğuna Çıkartan Dizisi; Dark Hakkında 7 Detay

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.