Betaal Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Gerilim ve korku türünde dizi/film izlemeyi sevenler için Netflix 2020 yılının Mayıs ayında yeni bir yapımı izleyicilerine sundu. Bu içeriğimizde Betaal dizisi hakkında tüm merak edilenleri sizler için mercek altına alıyoruz.
Betaal Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Hindistan Yapımı Betaal Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Dünyanın en büyük dijital içerik platformu Netflix, uzak diyarların öykülerini ekranlarımıza getirmeye devam ediyor. 2020 yılında birçok türde başarılı içeriklerle karşımıza çıkan Netflix şimdi de Hindistan yapımı bir korku gerilim dizisini izleyicilerin beğenisine sundu. Netflix dizileri ve Hint Dizileri listelerinde de yer alan Betaal dizisini sizler için detaylıca ele aldık. Bu inceleme dizi yazımızda aksiyona ve gerilime doyacağınız Betaal dizisi hakkında bilinmesi gerekenleri, tüm merak edilenleri, konusunu, izleyici yorumları ve oyuncularını  sizler için bir araya getiriyoruz. 


hindistan-yapimi-betaal.jpg

1. 24 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan ilk sezonuyla Hint yapımı dizileri sevenleri sevindiren Betaal dizisi, Patrick Graham yapımcılığında çekilmiştir. Hindistan yapımı dizi ve filmlerin son dönemlerde ne kadar revaçta olduğunu ve bu adamların bu işi özenerek yaptığını artık hepimiz biliyoruz. Gerilim ve korku türündeki Betaal dizisi de özenle hazırlanmış senaryosu ve orijinal hikayesiyle bu Mayıs ayında Netflix kütüphanenizdeki yerini aldı. 


hindistan-yapimi-betaal-dizisi.jpg

2. Eşsiz konsept ve iyi oyunculukların somut bir hikayeyle desteklendiği Betaal dizisinin yayınlanan ilk sezonu 4 bölümden oluşmaktadır. IMDB’den şimdilik aldığı 5.7 puana nazaran Betaal, izleyip bir solukta bitirebileceğiniz aksiyon dizilerinden birisi diyebiliriz.


betaal-dizisi-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.jpg

3. Bölüm süreleri yaklaşık 45 dakikalık periyotlardan oluşan Betaal dizisinin oyuncu kadrosunda Viineet Kumar (Bard of Blood), Jitendra Joshi (Kutsal Oyunlar), Aahana Kumra, Suchitra Pillai (The Valley), Jatin Goswami ve Siddharth Menon gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 24 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan aksiyon dolu dizinin 2. Sezonunun çekilip çekilmeyeceği henüz bilinmiyor.


netflix-dizisi-betaal.jpg

4. Betaal dizisinin konusundan bahsetmemiz gerekirse; yeni bir otoban açmak üzere kabile köylülerini yurtlarından etmek için oluşturulan ekip, eski bir lanetle karşılaşırlar. Görevlerini yapmak için çıktıkları yolda İngiliz asker-zombilerden oluşan bir orduyu gün yüzüne çıkarırlar. Zombi konusu genellikle sinema sektöründe hassas ve iyi işlenmesi gereken bir husustur. Betaal dizisi ne kadar başarılı bir performans beklediğinize göre değişebilecek bir seyir zevki sunmaktadır. Eğer kaliteli içerikleri takip ediyor ve gerçekten iyi bir yapım izlemek istiyorsanız Hint yapımı bu dizi sizi tatmin etmeyebilir. 


betaal-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

5. Hint yapımı korku ve gerilim dizisi nasıl olur diye merak ediyorsanız izlemesi keyifli ve oldukça heyecanlı Betaal dizisini izlemenizi tavsiye ederiz. Fakat dizideki teknik eksiklikler ve ölü ordusunun yetersizliği sizi hayal kırıklığına uğratabilir demeden de edemiyoruz. Netflix’te çerezlik yapımlar arayan ve bolca vakti olanlar için değerlendirilebilecek bir seçenek olarak Betaal dizisini sizlere önerebiliriz. 


Betaal Dizisi İzleyici Yorumları

1. bir oturusta bitirdigim ortalma denebilecek netflix dizisi. dolgu sahneleri atilsa ve 120 dakikalik bir tv filmine evrilseymis bir tik daha oylayici olabilirmis. bu haliyle de vakit oldurmelik cerezlik diziler kateogorisinde gideri var. karakterlerin neredeyse tamamı vukuatlı kişiler. dizide kahraman yok en fazla anti kahraman var. bu acidan da ilginc bir is. yaratiklar ise vampir, zombi karisimi. bir de devam sezonuna kapi acip bitiyor ki. son donem cogu dizi de oldugu gibi merak uyandirsa da mini bir dizi icin izlenen seyin tatmin ediciligini asindiriyor bu durum. madem film degil dizi yapmaya karar verdiniz. 4 bolumle bitecegine bir kac bolum daha surup konuyu genisletseydi. tam asil olaylar baslayacakken sezon bitiren dizilerden biri daha kısacası.


2. eser içerisindeki rol alan zombileri 1981 yapımı olan the evil dead filminden transfer ettikleri rivayet edilmektedir.


3. Şimdiye kadar izlediğim en iyi zombi gerilim serilerinden birisi. Teşekkürler Shahrukh Khan… Daha fazla bölüm olmalı!


4. Eğer iyi dizi izleme alışkanlığınız varsa, lütfen bu diziyi atlayın. Bu Ghoul’dan bile daha kötü. Her kim bu diziye yüksek bir puan veriyorsa eminim şimdiye kadar iyi bir dizi izlememiştir. Bu seriyi anlatan  üç kelime: Acıklı, korkunç, hayal kırıklığı.


5. Betaal izlemek ürkütücü bir zevktir. Eşsiz konsept ve iyi bir oyunculuk somut bir hikaye ile destekleniyor. Gösteri üçüncü bölümde bir süre kalitesini kaybediyor, ancak bunun dışında çok iyi. Korku türü hayranları için iyi bir seçim. Not; Ölüler Ordusu daha korkutucu olabilirdi! 


6. Hintliler nasıl zombi filmi çekemez konusunun muhteşem işlendiği Betaal dizisini mutlaka izlemelisiniz. Korku filmi izlemek isteyen neden hint yapımı bir dizi izler gerçekten merak ediyorum ama ben izledim. 


7. hint yapımı dizilerdeki aşırı duygusallığa bayılıyorum ya. Korku ve gerilim türündeki diziyi bile nasıl müzikal gibi çekebildiniz merak ediyorum. Vasat altı bir dizi diyebilirim. İmdb’den nasıl 5.7 almış acaba Max 3.0lık bir dizi izlediğime eminim. Daha kötüsünü izlemedim.


8. Netflix tüm dünyaya açılacam her yerden dizi alıcam içerik üreticem derken iyice bokunu çıkardı. Resmen çöp içerik dolu artık açar açmaz karşıma çıkan ilk diziyi açıyorum ve ilk bölümden öte gidemiyorum. İzleyecekseniz ispanyol yapımı dizilerini izleyin bence.


9. Viineet Kumar, Aahana Kumra, Suchitra Pillai, Jatin Goswami, Siddharth oyunculara bak kim bunlar abi. Koskoca ülkede sadece bir oyuncuyu tanıyor olmamız çok ilginç değil mi bi de ısrarla hala arşımızıa birbirinden vasat içerikler sunuluyor. Sakın izlemeyin.


10. Netflix’te ne izlesem diye ararken yanlışlıkla açtım hem beğenmedim hem de bir solukta bitirdim. Dur bakiyim dur bekiyim derken bitti dizi zaten 4 bölümmüş. Abi 4 bölümlük dizi çekiyorsun bari bi hikayen olsun ya. Bence izlemeyin ama ne biliyim komikti yani eğlenmek için izleyebiliriniz. 

Önerilen İçerik: Hint Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum