Besin Değerlerini Gösteren Program: Spe.lt

Diyet ve spor yapanlara müjde… Artık aylarca forma girmek için verdiğiniz emeklerde yanınızda olacak bir dostunuz var.
Besin Değerlerini Gösteren Program: Spe.lt

Diyet ve spor yapanların en büyük problemi yiyeceklerin içerdiği değerlerdir. Eğer bu besin değerlerine dikkat edilmezse diyetiniz bozulur, sporunuz etkisiz kalır. Bu nedenle besin değerlerini bilmediğiniz birçok yiyecekten uzak duruyorsunuz. Peki, canınızın çektiği o yiyecek ya düşük kalorili ise… Yiyip yememe arasında kaldığınız bu yiyecekler hakkında size yardımcı olacak iddialı bir web uygulaması geliyor. Bu uygulama ile artık kendinizi bu çelişkilerden kurtaracaksınız.

spelt.png

Daha da Koruma Altında Olacaksınız

Canınızın çektiği yiyecekler konusunda sizi bilgilendirecek olan bir dostunuz var artık. Spe.lt web uygulaması sayesinde internette dolaşmanıza gerek kalmayacak. Spe.lt uygulaması ile her an her yerde yemek istediğiniz yiyecek hakkında kalori, protein gibi bilgilere ulaşabileceksiniz. Kullanımı oldukça basit olan Spe.lt uygulamasının arama bölümüne yiyeceğin ismini yazmanız yeterli. Bu uygulama sayesinde diyetiniz ve sporunuz artık daha da koruma altında olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.