Berna Öztürk Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’İşte Benim Stilim Ünlüler’’ yarışmasına katılan müzisyen Berna Öztürk, 28 Mart 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu.
Berna Öztürk Kimdir

Berna Öztürk’ün Biyografisi

Berna Öztürk, ilkokul ve ortaokulun ardından Liseyi Özel Ayazağa Işık Lisesi’nde bitirdi. Liseden mezun olduktan sonra ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

Berna Öztürk, üniversiten mezun olduktan sonra televizyon ve sinema ile ilgilenmeye başladı. Sonraki yıllarda bu iki mesleği yapmaktan vazgeçip kendisini gerçekten ifade edebileceği müziği seçti. 1999 yılında Dj’lik yapmaya başladı ve 2001 yılında profesyonel Dj oldu.

Türkiye’de birçok şehirde performans sergileyen Öztürk, sadece Türkiye sınırları içerisinde kalmadı ve Almanya, Hollanda, İngiltere, Filipinler, Mısır, Tayland, İsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde performans sergiledi.

2004 yılında 'Balans ve Manevra' adlı sinema filminde oynadı.

berna öztürk dj

2013 yılında Sony Music etiketiyle yayımlanan single’ında “Son Verdim Kalbimin İşine” şarkısını yeniden düzenleyerek piyasaya sürdü ve herkes tarafından ilgi gördü.

Berna Öztürk, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayan ‘’İşte Benim Stilim Ünlüler’’ yarışmasına katıldı. Programın sunuculuğunu Öykü Serter yaparken, jüri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez oturdu.

 

Berna Öztürk’ün Albümleri

  • 2008 - Dancing In The Sun
  • 2013 - Son Verdim Kalbimin İşine (single)

 

Berna Öztürk’ün Filmleri ve Dizileri

  • 2004 - Saçsaça Başbaşa (Feryal) (TV Dizisi)
  • 2004 - Görünmez Adam (Ayşe) (TV Dizisi)
  • 2004 - Balans ve Manevra (Barmeid) (Sinema Filmi)
  • 2004 - Kuzenlerim 3. Sezon (Sibel ) (TV Dizisi)
  • 2000 - Karlar Eriyince (Sinema Filmi)

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.