Berlin’de Bulunan Türk Restoranları ve İletişim Bilgileri

Türklerin yoğunlukla yaşadığı ülkelerin başında gelen Almanya’nın Berlin kentinde birbirinden lezzetli yemekler yapan birçok restoran yer almaktadır. Bizler de Berlin’de yer alan en iyi Türk restoranlarını sizler için bir araya getirdik.
Berlin’de Bulunan Türk Restoranları ve İletişim Bilgileri

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Türk vatandaşların başta olmak üzere Alman vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği Türk restoranları bu içeriğimizde sizler için listeledik.

Bu içerik sayesinde Berlin’de bulunan en iyi Türk restoranlarını öğrenebilir ve Berlin’e gittiğinizde ya da çevrenizdeki kişiler gittiğinizde bu lezzetli mekanları önerebilirsiniz.

İşte, Berlin’de bulunan en iyi ve en lezzetli Türk restoranları ve iletişim bilgileri…


Fes - Turkish BBQ

Berlin’de yer alan Türk mutfakları arasında oldukça bilindik bir yer olan Fes - Turkish BBQ, Akdeniz mutfağıyla ünlüdür. Türk mutfağının yanı sıra aynı zamanda Ortadaoğu, Barbekü ve Vejeterjan ürünlerde yer almaktadır.

berlin türk restoranları

Adres: Hasenheide 58, 10967 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 23917778

Mustafa's Gemuese Kebab

Almanya’nın başkenti Berlin’de yer alan lezzeti ile ünlü Mustafa's Gemuese Kebab, içerisinde Türk mutfağı, Ortadoğu mutfağı ve Vegan seçenekleri müşterilerine hizmet vermektedir. Helal et ürünleri ile Müslümanların en çok tercih ettiği restoranlar arasındadır.

berlin türk restoranları

Adres: Mehringdamm 32, 10961 Berlin, Almanya

Rueyam Gemuse Kebab

Berlin’de yer alan Türk restoranları arasında oldukça önemli bir yeri olan Rueyam Gemuse Kebab, her milletten insanın rahatlıkla yemek yiyebileceği bir özelliğe sahiptir. İçerisinde Fastfood, Türk ve Ortadoğu mutfağının yanı sıra aynı zamanda Helal et imkanı sunmaktadır.

berlin türk restoranları rueyam gemuse kebap

Adres: Hauptstr. 133, 10827 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 69564413

Black & White Turkisches Restaurant & Cafe

Berlin’de yer alan Türk restoranları arasında oldukça farklı bir yapıda olan Black & White Turkisches Restaurant & Cafe içerisinde Türk mutfağı başta olmak üzere, Avrupa mutfağı ve Vegan ürünleri yer almaktadır. Biraz daha cafe tarzı restoran tercih edenler için gerçekten iyi bir tercih olacaktır.

berlin türk restoranları black - white turkisches restoran

Adres: Uhlandstrasse 171 - 10719 Berlin, Berlin, Almanya

Tel: +49 30 88929573

Salut Mediterranean Food

Salatasıyla ünlü Berlin Türk restoranlarından bir tanesi olan Salut Mediterranean Food, mutfağında birçok ülkenin ve bölgenin ürünlerini barındırmaktadır. Berlin’deki en iyi Türk restoranları arasında oldukça başarılı konumda olan bu mekanda Akdeniz, İtalyan, Türk ve Yunan mutfağından örnekler bulabilirsiniz.

berlin türk restoranları salut mediterranean food

Adres: Augsburger Str. 29, 10789 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 27575978

Osmans Toechter

İçeriye girdiğinizde gerçekten lüks bir restoranda yemek yiyeceğinizi düşünün. İşte o restoranlardan bir tanesi Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Türk restoranlarından bir tanesi olan Osmans Toechter… Bu enfes lezzetleri bulunan mekanda Türk, Akdeniz ve Ortadoğu mutfağından örnekler bulabilirsiniz.

berlin türk restoranları osmans toechter

Adres: Pappelallee 15, 10437 Berlin, Almanya

Tel: +49 172 2744662

Meyan Restoran

Berlin’de bulunan Türk restoranlarından bir tanesi de Meyan Restoran… Her gün yüzlerce Alman ve Türk’ün ziyaret ettiği Meyan restoran, aynı zamanda turistik amaçlı gelen ziyaretçilerinde uğrak noktasıdır. Helal et prensibinde çalışan Meyan Restoran’da Akdeniz, Türk ve Ortadoğu ürünleri yer almaktadır.

berlin türk restoranları meyan resrourant

Adres: Goltzstr. 36, 10781 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 75442540

Merhaba Restoran

Kendinizi adeta Türkiye’de bir restoranda hissetmek ister misiniz? İşte, size bu hissi yaşatacak restoranlardan bir tanesidir “Merhaba Restoran…” Türk mutfağının her türlüsünü içerisinde barındıran ve enfes lezzete sahip bu mekan, aynı zamanda içerisinde Akdeniz, Türk ve Ortadoğu mutfağı barındırmaktadır. Aynı zamanda helal et prensibi ile çalışmaktadır.

berlin türk restoranları merhaba restoran

Adres: Greifswalder Str. 4, 10405 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 48827940

Defne Restoran

Akdeniz ve Ege esintisinin yaşandığı mutfaklardan bir tanesi olan ve Berlin’de bulunan en güzel Türk restoranları arasında yer alan Defne Restoran, içerisinde Türk, Avrupa, Akdeniz ve Ortadoğu mutfağını barındırmaktadır. Aynı zamanda helal et prensibi ile çalışmaktadır.

berlin türk restoranları defne restoran

Adres: Planufer 92C, 10967 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 81797111

Baba Angora

Berlin’de bulunan Türk restoranları arasında birbirinden güzel lezzetlerin yer aldığı Baba Angora Restoranı, her öğünüyle 5 yıldızı hak eden bir işletme. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla gidebileceğiniz bir yer. Baba Angora Restoran’ında Akdeniz, Türk, Ortadoğu ve Helal et tüketimi mevcuttur.

berlin türk restoranları baba angora

Adres: Schlueterstr. 29, 10629 Berlin, Almanya

Tel: +49 30 3237096

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum