Berk Atan Kimdir?

Güneşin Kızları isimli dizide canlandırdığı Savaş karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Berk Atan, 26 Eylül 1991’de İzmir’de dünyaya geldi.
Berk Atan Kimdir?

Berk Atan Biyografisi

İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde halkla ilişkiler eğitimi almaya başladı. Çocukluk döneminde futbolla ilgilendi ve uzun yıllar bu alanda faaliyet gösterdi. Daha sonra futbolu bıraktı ve modelliğe baladı. 2011’de Best Model of Turkey’e girdi ve gelecek vaat eden manken seçildi. 2012’de yarışmaya yeniden katıldı ve birinci olsu. Kamera karşısına ilk kez Altındağlı isimli dizi ile geçti. 

2011’te yayınlanmaya başlayan Altındağlı isimli dizi, bir mafya babasının yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Şafak Sezer, Hande Ataizi, Aydemir Akbaş ve Berk Atan yer aldı. Ardından Her şey Yolunda Merkez isimli dizide Selçuk karakterini canlandırdı. Dizi, polis olmak isteyen ve bu doğrultuda eğitim alan bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hakan Bilgin, İpek Tuzcuoğlu, Bülent Alkış, Murat Akkoyunlu, Orçun Kaptan ve Aslıhan Güner yer aldı. Dizi, reytingler nedeniyle yayından kaldırıldı. 

 

berkatan3.jpg

 

2015’te ise sevilen yaz dizisi Güneş’in Kızları’nda Savaş karakterini canlandırdı. Dizi, ikinci kez evlenen ve üç kızı bulunan Güneş isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Evrim Alasya, Emre Kıınay, Meltem Gülenç, Miray Akay Hande Erçel, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan yer aldı. 

Yakışıklı oyuncu Berk Atan, Fox TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Ece Uslu ve Cansel Elçin'in paylaştığı "Dayan Yüreğim" adlı dizide Atıf Şanal rolünü canladırdı.


Filmleri ve Dizileri :

  • 2017- Dayan Yüreğim
  • 2015 - Güneşin Kızları (Savaş Mertoğlu) (TV Dizisi) 
  • 2013 - Altındağlı (Pamir) (TV Dizisi) 
  • 2013 - Herşey Yolunda Merkez (TV Dizisi) 

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.