Bergama'nın Tarihi Otelleri

Bergama, İzmir'in kuzeyinde bulunan ilçesidir. İlçe tarihi eserler bakımından oldukça zengindir. Eğer Bergama' da konaklamak istiyorsanız, tarihi taş otellerini tercih edebilirsiniz.
Bergama'nın Tarihi Otelleri

Les Pergamon

Les Pergamon, tarihi taş bir yapıya sahiptir. Daha önce okul olarak kullanılan bu yapı daha sonra restora edilerek otel olarak hizmete açılmıştır. Otel binası oldukça dikkat çekicidir. Odalar otantik eşyalar ile döşenmiştir. Odalar da klima, tv sistemi, internet, minibar ve özel banyosu bulunmaktadır. Banyolarda misafirlerin ihtiyacı olacak ürünler yer almaktadır. Otel restoranında geleneksel Türk yemekleri ve kahvaltısı sunulmaktadır. Yöresel ürünlerden oluşan kahvaltı ve yemekler ikram edilmektedir. Otelin bahçe bölümünde yer alan restoranda ise Ege’nin yöresel yemekleri ve dünya mutfağına ait yemekler servis edilmektedir. Otel bahçesinde bulunan çardakların altına oturup, şehrin muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz.

bergamanin-tarihi-otelleri-002.jpg

Adres: Taksim Cad. No:35 Bergama / İzmir

Tel: (0232) 632 3935


 

Hera Boutique Hotel

Hera Boutique Hotel, tarihi taş bir binada yer almaktadır. Otel Akdeniz ve Anadolu teması ile döşenmiştir. Odalar mitolojik Yunan tanrı ve tanrıçaların isimlerini taşımaktadır. Odalarında klima, ve ücretsiz internet bulunmaktadır. Otel terasında mükemmel bir manzara eşliğinde kahvaltınızı yapabilirsiniz. Sunulan kahvaltı oldukça zengin ve doyurucudur. Otelin taş şarap mahzeni de bulunmaktadır. Taş mahzende bulunan Türk ve dünya şaraplarının farklı çeşitlerini panaromik manzara eşliğinde yudumlayabilirsiniz. Otel sakin bir cadde de yer almaktadır. Dilerseniz yürüyerek merkeze 5 dakikada ulaşabilirsiniz.

bergamanin-tarihi-otelleri-003.jpg

Adres: Tabak Köprü Cad. No:38 Bergama / İzmir

Tel: (0232) 631 0634


 

Aristonicus Boutique Hotel

Tarihi taş duvarlardan oluşan otel geleneksel mimariye sahiptir. Otel mükemmel bir sunmaktadır. Otelin her alanında ücretsiz internet imkanı mevcuttur. Odalarda klima ve minibar bulunmaktadır. Aynı zamanda odalar bulunan özel banyolarda küvet, duş ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Otelde bulunan barda keyifle içecekler içebilirsiniz. Sabah kahvaltıları geleneksel Türk mutfağından ikram edilmektedir.

bergamanin-tarihi-otelleri-008.jpg

Adres: Kurtuluş Taksim Cad. No:37 Bergama / İzmir

Tel: (0232) 632 4141


 

Akropolis Guest House

Akropolis Guest House, Bergama’nın en güzel bölgesinde yer almaktadır. Otel eski ve tarihi bir binadır. Renkli çiçekli bir bahçesi ve açık havuzu olan bir oteldir. Aynı zamanda terası da bulunmaktadır. Odalarda klima ve tv sistemleri bulunmaktadır. Odaların özel banyoları da vardır. Konukların oturma bölümünde şömine köşesi sevimli ve sıcak bir ortam yaratmaktadır. Akşamları havuz başında barbekü geceleri düzenlenmektedir. Otel barında alkollü ve alkolsüz içecekler sunulmaktadır. Otel birçok tarihi bölgeye oldukça yakın mesafededir. İzmir havaalanına otelin servisi ile gitme imkanı bulunmaktadır.

bergamanin-tarihi-otelleri-012.jpg

Adres: Kurtuluş Mah. Kayalık Sok. No:3 Bergama / İzmir

Tel: (0232) 631 2621


 

Odyssey Guest House

Odyssey Guest House, eski bir Rum evidir. 4 katlı tarihi taşlardan oluşan bu Rum evi otel olarak kullanılmaktadır. Otel tarihi bir bölgede yer almaktadır. Otel terası tarihi kentlerin manzarasını görmektedir. Odalar da klimalı ve özel banyo mevcuttur. Sabahları açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Geleneksel Türk kahvaltınızı dilerseniz otel terasında yiyebilirsiniz. Manzaranın keyfini çıkarmak için terasta akşam kahvenizi ya da çayınızı yudumlayabilirsiniz. Otel İzmir merkeze 100 kilometre uzaklıktadır.

bergamanin-tarihi-otelleri-001.jpg

Adres: Abacıhan Sok. No:13 Bergama / İzmir

Tel: (0232) 631 3501


 

İZMİR GEZİ REHBERİ

İzmir Gezilecek Yerler

İzmir'in En Lüks Otelleri

Bergama Gezilecek Yerler

İzmir Lezzetleri

Çeşme Gezilecek Yerler

Alaçatı'daki Tarihi Oteller

Foça Gezi Rehberi

Urla Gezilecek Yerler

Seferihisar Gezilecek Yerler

Menderes Gezi Rehberi

Ödemiş Gezi Rehberi

Konak Gezi Rehberi

Dikili Tatil Rehberi

Aliağa Gezi Rehberi

İzmir Hakkında Bilgi

Çeşme'de Bulunan Beach'ler

Hafta Sonu Kaçamağı; Karaburun

Hafta Sonu Tatil Rotanız; Birgi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.