Beko CM 10120 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Beko CM 10120 kullananlar, program özellikleri ve teknik bilgileri gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Beko CM 10120 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Çamaşırlarınızın alerjen etkilerden arındırılarak yıkanmasını isteyenlerdenseniz bu içeriğe bir göz atmalısınız. Beko CM 10120 çamaşır makinesi, üstün temizleme teknolojisiyle tasarlanarak kullanım ve konfor açısından ön plana çıkmayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Beko CM 10120 çamaşır makinesini kullanıcı yorumları, özellikleri ve programlarıyla inceledik. Hazırsanız başlayalım.

Beko CM 10120 Teknik Özellikleri

Ağırlık71 kg
Program Sayısı15
Devir1200
Boyut84 x 60 x 64 cm
Kapasite10 kg
Ses Seviyesi72 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Beko CM 10120
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi

Gelişmiş teknolojisi sayesinde işlevsel bir kullanım sunan Beko CM 10120, 10 kilogram kapasitesi ile geniş bir yıkama alanına sahiptir. Maksimum sıkma devri 1200 olan bu makine, siyah kapağı ve beyaz rengiyle bütünlük yakalamayı da başarmıştır.

İşte, çamaşırlarınızın hijyenik dostu CM 10120 çamaşır makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Beko CM 10120 Tasarım

Prosmart Inverter motora sahip olan Beko CM 10120 çamaşır makinesi, simsiyah kapağı ile asil bir görüntüye sahiptir. 10 kilogram kapasitesi ile geniş ailelerin kurtarıcısı olan bu çamaşır makinesi, sessizliğiyle de kullanıcılarını memnun eder. Buna ek olarak 15 farklı programı ile işlevselliğini de ön planda tutar.

Beko CM 10120 Tasarım

Beko CM 10120 Boyutları

Uzunluk84 cm
Genişlik60 cm
Derinlik64 cm
Ağırlık71 kg
RenkBeyaz

Beko CM 10120, 84 cm uzunluğu ve 60 cm genişliği ile standart ölçülere sahip bir çamaşır makinesidir. 64 cm derinliği bulunan bu makine, 71 kilogramlık ağırlığı ile rakiplerine göre hafif bir form kazanmıştır. Beyaz renkteki gövdesi, siyah kapağı ile şık bir bütünlük oluşturmuştur.

Beko CM 10120 Programları

Beko CM 10120 çamaşır makinesi; pamuklu çamaşırlarınıza özel tasarlanan pamuklu programı, hızlı ve temiz çamaşırlar için Eko 40-60 programı, ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz sentetik ve karma programlarına sahiptir. Bunlara ek olarak hassas yıkama, Bebek+ gibi programları da çamaşırlarınızın hijyenini artırarak alerjenlerin önüne geçmeyi başarır, aynı zamanda giysilerin zarar görmesini de önler. Leke ve koyu renkli programları ise kullanımı özelleştirerek işinizin kolaylaştırılmasına yardımcı olur. Yorgan yıkama programı da bulunan Beko CM 10120, çok yönlü yapısıyla sizleri memnun etmeyi başarır.

Beko CM 10120 Programları

Beko CM 10120 Kapasite

Kapasite10 kilogram
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200

Beko CM 10120 çamaşır makinesi 10 kilogram yıkama kapasitesi sayesinde geniş ailelerin kullanımına hitap eder. Dakikada 1200 devirle çalışan bu makine, B sınıfı enerji tüketimine sahiptir. Aynı zamanda çocuk kilidi sayesinde, miniklerin yanlışlıkla durdurması da önlenmiştir. Yıllık elektrik tüketimi 214 kWh olan bu makinenin su tüketimi ise 52 litre şeklindedir.

Beko CM 10120 Yıkama

Beko CM 10120 çamaşır makinesi, özel olarak tasarlanmış tambur teknolojisi sayesinde çamaşırlarınızı incitmeden yıkama yapar. Prosmart Inverter motoruyla öne çıkan bu çamaşır makinesi, enerji tasarrufu ve yüksek performans sunarken makinenizin de ömrünü uzatır. Buhar destekli yıkaması bulunan CM 10120, kırışıklıkların azaltılmasında da önemli bir rol oynar. Çamaşırlarınıza yumuşaklık katarken, hızlı yıkama seçeneğiyle de çamaşıra ayırdığınız zamanın azalmasında önemli bir yere sahiptir.

Beko CM 10120 Yıkama

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi Teknik Özellikleri

Beko CM 10120 teknik özelliklerinin başında 10 kilogramlık yıkama kapasitesi gelmektedir. Geniş ailelere hitap eden bu çamaşır makinesi 1200 devirlik sıkma performansı sunar. 72 dB ses düzeyiyle çalışırken 15 farklı program seçeneğiyle de kullanımı kişiselleştirerek pratik hale getirmenizi sağlar. B enerji sınıfına üye olan bu makinenin motor tipi ise ProSmart Inverter'dir. Elektronik su kontrol sistemiyle güvenli bir kullanım sunarken dengesiz yük kontrolü sayesinde işleri sizin için kolaylaştırır. 84 x 60 x 64 cm boyutlara sahip bu çamaşır makinesi, Bebek+ yıkama programı sayesinde hijyeni ön planda tutarak alerjenlere karşı savaşır.

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi Kutu İçeriği

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi Kutu İçeriği

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi kutu içeriğinde bir adet CM 10120 çamaşır makinesi, 1 adet garanti belgesi ve makinenizi anlamanızı sağlayacak kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Beko CM 10120 Kullanıcı Yorumları

Beko CM 10120 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Çok ama çok memnunuz sessiz çalışıyor geniş olması daha büyük avantaj ve makine çok estetik görünüyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim bu evimdeki 4. Beyaz eşya tercihim Beko ve iyi ki Beko.

👤 *** ***: Ürün beklentimi kesinlikle karşıladı. Kullanım kolaylığı tasarımı sessiz çalışma ve önceki 15 yıllık Beko makinemden daha temiz yıkaması açısından çok memnun kaldım. 10 kg kapasite olması ailemizin işini kolaylaştırdı.

👤 *** ***: Ürün 10 kilogram olmasına rağmen uygun fiyatlı ve gerçekten performansı yüksek bir cihaz. Programları iş görüyor. Eşim de ben de memnun kaldık, tavsiye ederiz.

👤 *** ***: Çok başarılı, sessiz çalışıyor. Yıkaması ve programlaması kolay bir makine. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

👤 *** ***: Makine çok iyi, eşim beğendi. Sesi neredeyse hiç çıkmıyor. Çocuklu evler için ideal. Memnun kaldık.

👤 *** ***: İlk makinemiz 6 kilogramdı ve çamaşır dolabı hiç boş kalmıyordu. Bu makineden sonra kurtulduk dertten. Tüm çamaşırı tek seferde atıp kurtuluyoruz. Alın, aldırın.

👤 *** ***: İyi bir makine kullanıyoruz bir sıkıntı yok. Kurulumu hemen yapıldı, çok iyi ve sessiz. Almayı düşünenlere tavsiye ederiz

👤 *** ***: Güzel beğendim ben. Rahatça çalıştırabiliyorsunuz. 10 kilogram diye aldık. Önceki makine yüzünden evden çamaşır eksik olmuyormuş onu fark ettik. Rahatını düşünen alsın derim ben.

👤 *** ***: Gayet güzel bir makine, annem için aldım, yıllardır Beko kullanıyor yine onu seçmek istedi. İşini biliyormuş makineye bayıldık resmen.

👤 *** ***: Bebeğim olduktan sonra makinenin önemini anladım. Alerjenlere karşı etkili bir yıkaması olan cihazları araştırıyordum. Bununla karşılaştım ve derhal aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ablam çeyizi için aldı. Çok beğendik. Yıkaması gayet güzel. Biz evde deneyelim dedik. Çok sessiz çalıştı. Çamaşır makinesi için gayet iyi tercih.

👤 *** ***: Su alırken biraz fazla ses yapıyor ama genel olarak memnun kaldık.

👤 *** ***: Makine başta sessizdi ama sonradan baya gürültülü çalışmaya başladı. Anlayamadık.

👤 *** ***: Ürünün yıkaması iyi ama programları az doğrusu. Bize yeterli gelmedi. Beğenmedim.

İçeriğimizin bu kısmında hijyenik yıkama kapasitesine sahip Beko cm 10120 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Beko cm 10120 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Beko cm 10120 kırışıklık ayarı nasıl yapılır?

Beko CM 10120, kırışık azaltma, seçili olan bazı programlarda belirli süre ve adımlarda ilerleyen buhar desteği sayesinde kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda giysilerinize yumuşak bir doku kazandırır.

Beko cm 10120 özellikleri nedir?

Beko CM 10120, 10 kilogramlık geniş bir yıkama kapasitesi sunar. Geniş ailelere hitap eden bu makine, dakikada 1200 devir ile çalışır. Bebek+ programı da bulunan bu çamaşır makinesi, giysilerinizin hijyenik olmasında da büyük bir rol oynar.

Beko cm 10120 kaç adet programı vardır?

Beko CM 10120 çamaşır makinesi 15 farklı programa sahiptir. Pamuklu, koyu renkli, hassas, bebek+ bu programlardan bazılarıdır.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum