Bekir Yılmaz Kimdir

Bekir Yılmaz, 6 Mart 1988’de İzmir’de dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüplerde orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Bekir Yılmaz Kimdir

Bekir Yılmaz Biyografisi

Bekir Yılmaz’ın Kulüp Kariyeri

Bekir Yılmaz, futbol kariyerine ilk olarak İzmir’in Buca Belediyespor takımında 2002 yılında başladı. 4 sene boyunca burada alt yapı kategorilerde oynadı ve 2006 yılında ilçenin ana takımı olan Bucaspor’a geçiş yaptı. Geldiği ilk yıllarda alt genç takımlarda görev alırken aynı sezon içerisinde A takıma yükseltilerek profesyonel kariyerine başladı. İlk sezonunda 2. Lig’de 23 maçta forma giydi. 2 sezon daha aynı takıma aynı ligde mücadele eden Bekir, 2008-2009 sezonunda 1. Lige yükseldi. Gösterdiği performans ile 2010 senesinde Manisaspor’a transfer oldu. 4 sezon boyunca Manisaspor’da forma giyen Bekir bu süre içerisinde toplamda 76 maça çıktı. 2013-2014 sezonun ortasında bu sefer ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor’a yarım sezon kiralık olarak gönderildi ve sezon sonunda Bursaspor tarafından 500 Bin Euro’ya transfer edildi. 1,5 sene forma giydiği Bursaspor’da takımın değişilmez oyuncuları arasında yer aldı ve 57 kez sahada kendine forma şansı yakaladı. 2015 yılı itibariyle kariyerine Bursaspor’da devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.