Vodafone Bedava İnternet Paketleri 2024

Vodafone internet paketleri kapsamında olan bedava internet kampanyalarını sizler için derledik. İşte 2024 Vodafone bedava internet paketleri-kampanyaları…
Vodafone Bedava İnternet Paketleri 2024

Vodafone Ücretsiz İnternet Kampanyaları 2024

Mobil internet kullanımındaki artış firmalar arasındaki rekabeti geliştirdi. Birçok firmada olduğu gibi teknoloji devi Vodafone firması da kullanıcılarına bedava internet paketleri sunmaya başladı. Peki, Vodafone bedava internet paketleri arasında hangi Vodafone kampanyalı tarifeleri yer almaktadır?

İşte, sizlere oldukça faydasını olacağını düşündüğümüz Vodafone Bedava İnternet paketleri 2024 içeriğinin detayları...

Vodafone Bedava İnternet Veren Paketler;

1. Vodafone E-Fatura Hediye-Bedava İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone, e-fatura ya da faturasının SMS ile gelmesini isteyen tüm faturalı hat sahipleri için 15 gün geçerli 1 GB bedava-hediye internet paketi sunmaktadır.

Kampanyaya katılmak için EFATURA yazıp bir boşluk bırakıp, EPOSTA adresinizi yazarak 7000’e kısa mesaj gönderip faturanızın E-Posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

SMSFATURA yazıp 7000’e kısa mesaj gönderirseniz de faturanızın SMS olarak gelmesini sağlayabilirsiniz. Böylece 15 gün geçerli bedava 1 GB internet kazanabilirsiniz.


2. Vodafone Self Servis Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Google Play Store üzerinden Vodafone Self Servis’in uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek bedava internet kazanabilirsiniz.


3. Vodafone Bedava 2 GB İnternet Paketi

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone kullanıcılarına bedava 2 GB internet paketi sunmaktadır. Kampanyaya katılmak için telefonunuzun mesajlar bölümünden Super2GB yazıp 3636’ya mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. 

NOT: Paketin bitim süresine az bir süre kaldığında kampanyayı iptal etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yeni ay geldiğinde hattınızdan TL kesilecektir. Daha önce bu paketi kullanmış kişilerin, paketi tekrarladıkları taktirde hatlarından ücret kesilecektir. Paketi iptal etmek için IPTAL SUPER2GB yazıp 2626’ya mesaj göndermeniz ya da müşteri temsilcisini arayıp iptal talebinde bulunmanız gerekmektedir.


4. Vodafone Yanımda Arkadaşını Davet Et

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone Yanımda uygulamasına önem veren bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden arkadaşınızı Vodafone’a davet ederseniz ve arkadaşınız Vodafone’lu olup Vodafone Yanımda uygulamasını indirirse, hem siz hem de arkadaşınız toplamda 9 GB internet kazanacaktır.


5. Vodafone Yanımda Bana Ne Var İle Bedava İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone fırsatları Yanımda uygulaması ile sürüyor. Vodafone Yanımda uygulamasını indirip “Bana Ne Var” başlığı altındaki çark ile 5 GB’a kadar bedava internet kazanma fırsatınız bulunuyor.


6. Vodafone İnternet Avcıları Oyunu İle Bedava İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone, bedava internet kazanma yöntemini kullanıcılarına oyun üzerinden de sağlamaktadır. Vodafone’un kendi yapımı olan İnternet Avcıları oyununda yakaladığınız her BIT için bedava internet kazanabilirsiniz. Bunun için İnternet Avcıları mobil uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve oyuna girerek uçan BIT’leri yakalamanız gerekmektedir. Toplamda 4 GB’a kadar internet kazanma hakkınız bulunmaktadır.


7. Vodafone Seviyorum İnterneti Anketiyle Bedava 3 GB İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone kullanıcılarına internet testi sunmaktadır. İnternet alışkanlığı üzerine olan bu teste katılan kullanıcılar, test sonunda 3 GB internet kazanmaktadır. Kampanyaya katılmak için Vodafone Seviyorum İnterneti testinin tüm sorularını yanıtlayıp, testin sonunda çıkan ekrana numaranızı girdikten sonra telefonunuza gelen güvenlik kodunu ekranda belirlenen alana yazın. Hattınıza 3 GB internet tanımlanacaktır.


8. Vodafone 4.5G’ye Geçene Bedava 5 GB İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone kullanıcılarını 4.5’ye teşvik etmek için kullanıcılarına bedava internet sunmaktadır. Kampanyaya katılmak için sim kartınızı 4.5G uyumlu sim kart ile değiştirmeniz gerekmektedir. Böylece 4 GB internet kazanabilirsiniz. Yeni sim kartınızla 4.5G’yi kullanıma açtığınız taktirde 1 GB daha bedava internet sahibi olabilirsiniz. Vodafone 4.5G'ye Geçene Bedava kampanyasıyla toplamda 5 GB bedava internet kazanabilirsiniz.


9. Vodafone Bedava 500 MB İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone herkesi internete alıştırmak ve tanıştırmak için bedava 500 MB internet sunmaktadır. İnternetsiz kaldığınızda ya da acil olarak internete ihtiyacınız olduğunda NET 500MB yazarak 3636’ya kısa mesaj gönderirseniz 500 MB internet hattınıza tanımlanacaktır.


10. Pazartesi TL Yükleyene Bedava 2 GB İnternet

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone faturasız hatlara yönelik de bedava internet hizmeti sunmaktadır. Pazartesi günü hattına TL yükleyen kişiler 2 GB bedava internet kazanabilir. Bu kampanya ayda 1 defaya mahsus olarak geçerlidir.


11. Vodafone Freezone Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone 26 yaşından küçükler için de fırsatlar sunmaktadır. Genç kullanıcılar daha çok internet kullanabilsin diye Freezone üyeleri hatlarına yapacakları 30 TL ve üzeri bakiye yüklemelerinde ayda 1 defalık olmak üzere 2 GB internet kazanabilmektedir.


NOT: Vermiş olduğumuz paketleri uygularken herhangi bir problemle karşılaşırsanız sitemizin yorum kısmından bizlere danışabilirsiniz. Zamanı geçmiş bedava internet paketleri kampanyalarına denk gelirseniz, yorum bölümünde bilginlendirme işlemi yapabilirsiniz. Bu sayede sizleri son güncellemelerden daha kolay haberdar edebiliriz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
88 Yorum