Bebek Yüzme Okulları

Yüzme eğitimi çok erken başlatılmalıdır. Bebeğiniz için bebek yüzme okullarında uzmanlar tarafında eğitim alabilirsiniz.
Bebek Yüzme Okulları

9 ayda anne karnında su içinde yaşadıkları için, bebeklerde yüzme eğitimi ilk aydan başlayabilir. Suya yatkın doğan bebekler, erken zamanda yüzmeye başlaması gerekmektedir. İler ki aylarda ve yaşlarda korkabilecekleri için bu eğitim zor bir hale dönüşebilir.

bebek-yuzme-okulu.Jpeg

Emeklemeye başlayan bebeklerden başlayıp, ilk adımlarını atmaya başladıkları döneme kadar eğitim devam etmektedir. Yüzme becerisini bebek iken sahip olmak ilerde her alanda avantaj olacaktır. 30 dakika boyunca hem yüzmenin temel aşamalarının öğrenmesini, hem de egzersiz hareketleriyle bebeğinize huzurlu bir ortam sağlayabilirsiniz.

bebek-yuzme-okulu.jpg

Suya giren bebekler sakinleşir ve rahatlar. Bebeklerin uysallaşmasını ve rahatlamasını sağlamak için suda yapılan egzersizler iyi yönde etkilemektedir. Suda yapılan egzersizler ve oyunlar bebeğin hem beden hem de ruh sağlığını olumlu yönde etkiler. Beden gelişiminin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlar.

bebek-yuzme-okulu-001.jpg

Özel olarak eğitilmiş uzmanlar tarafından anne ya da babanın desteği ile eğitim verilmektedir. Bebek yüzme okullarında, bebeğin su üstünde durma ve nefes kontörlünü sağlama gibi temel becerilerin eğitimi verilmektedir. Bu eğitimlerde anne ya da babanın bulunması gerekmektedir. Bebeğin güven duyması önemlidir. Bebek anne ve babanın varlığıyla kendini güvende hissedecektir. Bu da eğitimi sağlıklı ve başarılı kılacaktır.

bebek-yuzme-okulu-004.jpg

Bebek yüzme okulları sadece bebeklere eğitim vermemektedir. Anne ve babaya bebeğini su içinde nasıl tutacağını, nasıl yüzdüreceğinin de eğitimi verilmektedir. Ebeveynlere bebeklerini doğru ve güvenilir şekilde yüzme sporunu uygulamalarını sağlamaktadır.

bebek-yuzme-okulu-003.jpg

Yüzme eğitiminde bebek anne ve babasıyla kaliteli zaman geçirir. Bu da bebek ve ebeveyn arasında ki bağları güçlendirmede yardım etmektedir. Bebek yüzme okullarında ister başka bebek ve aileleri ile eğitim alabilir, isterseniz özel olarak bebeğinizle eğitim alabilirsiniz.

bebek-yuzme-okulu-002.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.