Bebak Acı Badem Sütü

Bebak Acı Badem Sütü, makyajınızı temizlerken, cildinize bakım yaparak nem dengesini sağlayacak bir ürün.
Bebak Acı Badem Sütü

Makyaj temizlemek, makyaj yapmak kadar zor ve zahmetli bir işlemdir. Makyaj yaparken nasıl dikkat ediyor ve özen gösteriyorsak, temizlerken de aynı özen gösterilmelidir. Gün boyunca cildin hava almasını önleyen makyaj, gün sonunda en iyi şekilde temizlenmelidir. Temizleme ürünleri seçerken dikkat edilmeli, cilt yapınıza göre seçilmelidir. Seçtiğiniz ürün hem makyaj temizleyip hem de cildinizi beslemelidir. Bebak acı badem sütü, cildinizi hem temizleyip hem de nemlendirerek beslemektedir.

 

bebak-aci-badem-sutu-003.jpg

 

Cildi dış faktörlerden koruyarak, onarır ve nemlendirir. Bebak acı badem sütü ilk çıktığı günden beri aynı şişe içerisinde satılmaktadır. Günlük makyajı anında çıkaran bebak, en ağır makyajları dahi en iyi şekilde çıkarmaktadır. Ayrıca içeriğindeki yağı sayesinde suya dayanıklı makyajı bile çıkarmaktadır. Bebak acı badem sütü her cilt tipine uygun olarak üretilmiştir. Cilt formülasyonu ile cildin beslenmesini, nemlenmesini cilt sorunlarının giderilmesi sağlamaktadır. Acı badem sütü satış fiyatı 9.90 TL’  dir.

 

bebak-aci-badem-sutu-004.jpg

 

Acı Badem Sütü Nasıl Kullanılır ?

Acı badem sütü makyaj pamuğuna az miktarda dökünüz. Daha sonra hafif ve nazik dokunuşlarla makyajınızı temizleyiniz. Temizleme işlemi sırasında masaj yaparak cildinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz makyajınızı temizledikten sonra nemlendirmek amaçlı da kullanabilirsiniz.  

bebak-aci-badem-sutu.jpg

 

Acı Badem Sütünün Faydaları

Acı badem sütünün içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller cilde faydaları bulunmaktadır. Cildi onararak, yeniler ve iyileştirici özelliği sağlamaktadır. Güneş yanıklarının onarılmasında etkilidir. Kuru ve çatlayan cildin nemlenerek yenilenmesini sağlar.

 

bebak-aci-badem-sutu-002.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.